Ga naar inhoud

Quincy

Members+
 • Aantal items

  935
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door Quincy

 1. Dankjewel @wulfke voor de uitleg !
 2. Een oud topic omhoog halen... Mijn Passat B7 variant beschikt ook over een elektronische achterklep en een elektronische wegklapbare trekhaak. Beide een enorm fijne optie. Als ik de fietsendrager achterop heb met de mountainbike, kan ik de drager kantelen en dan normaal gesproken de achterklep openen. Maar daar zit het hem nu net.. hij ontgrendelt wel, maar gaat niet open. Is dan de enige remedie om de stekker eruit te halen? Want zo begrijp ik tenminste, dan gaat hij wel open?
 3. Dat is ook precies wat ik voor ogen heb met een WAgroep Ik vind in zo'n geval het voordeel en het gemak opwegen tegen de nadelen, zoals gezegd zou je de groep op "stil" kunnen zetten, dan kijk je op een moment dat het jou uitkomt. Dat zou natuurlijk ook kunnen, maar mijn idee is dat alle specialisme in een groep zou zitten, zodat je ook snel antwoord kunt krijgen. Dat is ook zeker een voordeel Dat is precies wat er in mijn ogen gaande is.. toen ik me in 2006 registreerde was dit forum echt vele malen actiever. Ook nu krijg je nog wel reacties, maar bij lange na niet zoals het voorheen was.. ik denk dat het ook meer van deze tijd is om een WA groep te hebben
 4. Mijn laatste auto was een Seat Leon 5F en daarvan was een vrij actieve whatsapp groep.. deze heeft voor mij zijn nut wel bewezen. Als je snel een vraag had of iets wou weten, stuurde je even een app en al snel had je antwoord. Dat lijkt me persoonlijk ook handig voor vwpassat.nl maar ik weet natuurlijk niet of er meer mensen zijn die daar zo over denken, daarom ook maar een poll aangemaakt en zien wat er van komt !
 5. Mochten er meer mensen dit een leuk idee vinden, kunnen we dan een poll maken of er interesse voor is?
 6. Goedemorgen, bestaat er ook een whatsappgroep van vwpassat.nl? ik zou het wel handig vinden om daar aan toegevoegd te worden indien dit bestaat.. Quincy
 7. Goedemiddag, Het valt me op dat bij mij het forum in het Engels staat, is dat bij iedereen zo of is dat een kwestie van instellingen? Ik heb op mijn profiel gekeken, maar zie daar niets staan over het wijzigen van de taal.. of kijk ik er overheen? Grtz, Quincy
 8. Quincy

  touch adapter

  Da's mijn oude adapter.. je kunt dat via de adapter zelf instellen ! Hoeft helemaal niets met software updaten of iets dergelijks, je kunt die tijd gewoon instellen onder instellingen
 9. Even een oud topic omhoog kicken ... Ik wil graag een radio met mogelijkheid tot afspelen van MP3, makkelijkste zou voor mij zijn om deze op een SD kaart of USB te zetten en afspelen, maar daarnaast vind ik het leuk om b.v. de weergave van de CC te zien, stoelverwarming, parkeersensoren. Nu heb ik in mijn Passat (2006) een nieuwe clima laten plaatsen, dus weergave zou mogelijk moeten zijn. Maar ik lees ook hierboven over 2 antennes ? Origineel is mijn 3C uitgerust met navi (MFD2), kan ik een RCD510 een op een uitwisselen of dien ik dan ook nog een antenne bij te plaatsen ?
 10. Oke thanks Wulfke.. kun je me ook zeggen waar de speaker zit voor de PDC?
 11. Vanavond bij een forumlid langs geweest en daar de auto uitgelezen met VAG COM, we zijn erachter gekomen dat de sensoren achter (H15) storing geven. Ik verwachtte zelf de voorzijde omdat ik niet zo lang geleden de grille had gedemonteerd, maar dit was allemaal goed. Uitlezen gaf de melding: foutcode: 01543 nl Waarschuwingszoemer parkeerhulp (H15) du Warnsummer für Einparkhilfe (H15) en Parking Aid Warning Chime (H15) Extra info bij de foutcodes. Intermittent Mogelijke verschijnselen: Waarschuwingszoemer buiten werking Mogelijke oorzaken: Kabelonderbreking of kortsluiting tussen H15 en regelapparaat Waarschuwingszoemer parkeerhulp achteraan (H15) defect Mogelijke oplossingen: Meetwaardeblok uitlezen H15 controleren / vervangen Storing zoeken aan de hand van stroomloopschema Wel zag ik bij controle van de sensoren dat er aan de twee sensoren rechts geen "ringetje" of "rubbertje" omheen zat, links is dat wel het geval. Sensor links Sensor rechts "zonder afdichting" Het plan is om morgen naar de plaatselijke dealer te gaan en daar te vragen of dit mogelijk de oorzaak kan zijn..
 12. Goedendag, Sinds enige tijd maken mijn parkeersensoren een raar geluid en daarbij knippert het symbool in de auto, rechts naast de versnellingspook. Ook heb ik het idee dat het systeem dan niet meer werkt, tenminste niet zo zoals zou moeten. Ik heb mijn grille er al eens uitgehaald en de contacten gecontroleerd, ik dacht dat het daaraan zou liggen, maar die lijken mij voor zover ik kan oordelen, gewoon goed. Wie weet of er iets anders kan zijn met deze sensoren?
 13. Quincy

  Belazerd

  Zeker zuur, maar een Irakees die Arjan heet
 14. Dit jaar wederom naar Espana, Malgrat de Mar We gaan wel met de Passat, maar de caravan staat daar in stalling dus die hoeft niet meer mee..
 15. Ik overweeg nu maar om een Parrot i9200 in te laten bouwen, daar zitten ook allemaal kabels bij om muziek af te spelen via telefoon of usb / SD
 16. Blijft altijd een persoonlijke voorkeur inderdaad
 17. Gyeon Bath is ook een superfijne, nog fijner dan de Dodo
 18. Ik zal hem niet via het stuur kunnen bedienen, omdat ik geen stuurwielbediening heb.. Wat zou een bleutooth module kosten en een andere gateway zodat ik toch een RNS kan plaatsen ? En kan ik dan tevens die houder van het dashboard verwijderen ?
 19. Ik had in de 3bg Sonniboys en nu in de 3c weer, zegt genoeg ????
 20. Goedenavond, Ik heb sinds een klein half jaar de iPhone 6 en in combinatie met de MFD2 met originele bleutooth pairing carkit is dat geen gelukkige combinatie, althans niet altijd, vaak niet..het vreemde is dat hij het soms wel doet, maar vaker niet, dan wel. De ene keer gaat het goed en vinden ze elkaar, maar meer dan regelmatig krijg ik een foutmelding dat hij geen verbinding kan maken met de UHV, waar ligt dat aan? Ik lees veel over andere modules, boordnet modules, gateway versies etc, maar wie kan me in Jip en Janneke taal uitleggen wat ik dien te veranderen en wat de kosten zijn om alles fatsoenlijk werkend te krijgen ? Een RNS510 vind ik mooi, mede omdat je de climate control erop kunt zien en parkeersensoren (ik heb een nieuw type CC), maar ik vertik het om met van die lelijke paddestoelen te gaan rijden, dus die optie valt af. Wat heeft een andere teller voor een zin, of is het alleen mooier ? Dus kortom, wat moet ik hebben om fatsoenlijk te kunnen bellen met de iPhone 6 in mijn huidige setup of gaat dat simpelweg niet ? Daarnaast wil ik de mogelijkheid hebben om muziek af te spelen via USB of iPhone en ondanks dit ook nog navigeren, met name straks met de reis naar Espana.. ik heb een kabel gekregen (AUX in) en deze aangesloten op de wisselaar aansluiting, daarmee zou ik middels een kabel via de AUX in deze kunnen verbinden met de iPhone en op deze manier muziek kunnen luisteren, maar dat werkt niet. Moet ik dat laten activeren met VAG-COM of iets dergelijks ? Een andere optie zou een USB adapter zijn, iets als Dension, Yatour of soortgelijk.
 21. Ik zou graag een ander stuur monteren in de Passat, ik heb geen MF stuur en het andere stuur is dit ook niet, echter zit daar geen airbag in, kan ik de airbag van mijn huidige stuur overzetten op het andere stuur of gaat dat niet passen ? Dit is mijn huidige stuur.. Dit is het stuur welke te koop is..
 22. Ik loop met het idee om in de afdekrollo van de kofferruimte LED te plaatsen, ik heb dit ergens gezien maar kan het niet terug vinden.. Als ik zo'n ledstrip koop, sluit ik deze dan aan door stroom te pakken vanaf de bestaande binnenverlichting of beter ergens anders van ?
 23. Waarom vraag je dat Marko zelf niet ?
 24. Is inderdaad vervelend, maar volgens mij ben je toch zelf diegene geweest die het verkeerd heeft besteld ? Of heeft de dealer dat gedaan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden