Ga naar inhoud

Khallil_O

Members+
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Khallil_O

Profile Information

  • Plaats
    Noord Holland
  • Naam
    Khallil

Recente bezoekers van dit profiel

402 profielweergaven

Khallil_O's Achievements

0

Community reputatie

  1. Een 1600 rijdt niet slecht, heb afgelopen zaterdag een testrit in gemaakt,,, dat ding was echt stil, ik hoorde hem totaal niet.. vakt wel mee hoor de toeren, scheelt niet veel met een 2L. ik rij nu in een 0.8 matiz, dan is alles snel vegeleken met die koekblik. Ben wel benieuwd wat je hebt gehaal trouwens... fotos daar moet je al helemaal niet op bezuinigen als je ermee op vakantie gaat.
  2. Dag Fouad, mabrouk met de nieuwe aanwinst.. Allah i sagar. dat ie stil is had ik mogen ervaren tijdens een eerdere testrit. ik heb meer problemen van de 1600 gelezen dan de 2L. We gaan kijken of we een deal kunnen sluiten dit weekend.
  3. Slijten die versteller na bepaalde km? Of gwn dikke pech als ie bij lage stand hoorbaar is? Weet jij wat de evt kosten zijn dan?
  4. Heb eeen sedan op t oog met 181dkm, rijd prima, betreft onderhoud ziet het er goed uit.. Lees wel wat negatiefs over het verbruik.. Hoor hier en daar verhalen 1op10... Wil m echt alleen voor op vakantie.. Tjah als ie 1 op9 rijdt bepakt met airco aan dan tikt het aardig aan. Die horrorverhalen van nokkenasverstellers is dat een grote kostenpost?
  5. Dag heren, als ik hier en daar rond kijk lees ik vrijwel veel positiefs over de betrouwbaarheid, op de nokkenasverstellers na, maar dat hebben alle moderne benzines denk ik? is zo een versteller km gebonden of is het gewoon dikke pech als ie ermee ophoud? wat mag zo een ingreep kosten bij de dealer en of is het door een beun goed te doen? heb veel negatiefs gelezen over verbruik van die 2L. hebben jullie ervaring met een vol bepakte sedan met het verbruik? Aangezien ik voorheen een TDI heb gereden, zal een (dorstige ?) 2l hard aankomen Mijn reis staat gepland naar het zonnige Marokko... is er iets waar ik rekening mee moet houden bij bezichtigen? alvast bedankt voor de tips
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden