Ga naar inhoud

bert111

Members+
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over bert111

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Belgiรซ
 • Interests
  motoren en zijspannen
 • Naam
  Albert

Overige

 • Auto
  vw passat variant GTE - bj 14/11/2019

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bert111's Achievements

19

Community reputatie

 1. hahahah als je op gaat moet je naar beneden ook hoor , zowel in het opgaan als het terugkomen ... na elke col komt er een dal. maar ik vind het nog zuinig voor een benzine ..
 2. zo , de exacte kms zijn binnen en het verbruik ook . bij het opgaan naar de Elzas had ik 546 km met een verbruik van 5.6 l/100 km . Dit is dus zoals vermeld volle accu + 2 x opgeladen al rijdend tot 40 km bij het terug komen , andere weg en ook opgeladen accu , 575 km met een verbruik van 5.5 l/100km alles in GTE conclusie ,; is hetzelfde = is egaal is identiek gelijk !!! hahahah
 3. het eerste is goed te doen als het niet te ver is , maar 600 km ?? ik heb dus de facelift .. hoever is Enschede - Schiphol ? zelf rij ik wekelijks huis/werk binnendoor , zonder snelweg 96 km ( 1u45 ) en dan zie ik een verbruik van 2.5-2.9 l/100km met opgeladen accu. mijn 600 km Elzas met 1x opgeladen accu bij vertrek + 2 x opladen al rijdend tot 40 km gaf mij een gemiddeld verbruik van 5.8 l/100km op wegen met bijna uitsluitend 110 km/u
 4. Hey , Dit WK mijn eerste lange afstand gereden met de Passat Variant GTE -2019 ( Elzas ) vertrokken bij mij met volle accu , Elzas is 600 km van bij mij , hybride op het dachbord . Na 100/120 km bleef er van mij accu maar een km of 7 over omdat het toch wat snelweg /nationals zijn . Vroeg mij af hoe ik het verder zou doen , sportstand ,met de instellingen / pijltjes hem laten opladen tot helft ? Met de pijltjes hem op de helft geplaatst ( +/- 24km ) , en op de helft gekomen mij afgevraagd , wat gaat hij doen als ik hem iets hoger zet ? Zo gezegd zo gedaan en hij komt gewoon op tot 30 km accu !!! ( had altijd gedacht dat het maar tot de helft zou gaan ) Maar als hij tot de helft gaat is er geen reden om niet nog hoger te gaan ! dus pijltjes tot heel boven en yee yip , is tot 40 km accu gegaan , en als het 1x lukt waarom zou het niet 2x lukken ??? ja hoor , tot 2x toe opgeladen tot 40 km !!
 5. bert111

  passat gte

  vriendelijk bedankt hoor mannen ๐Ÿ‘
 6. bert111

  passat gte

  weet dus niet of ik wel of niet DCC heb .... weet zelf niet wat het is hahah
 7. bert111

  passat gte

  dat was mijn idee ook , maar als ik bij mijn passat de rijmodus veranderd is er volgens mij NIETS dat veranderd !!
 8. bert111

  passat gte

  Ik weet dus weer niet of ik op de goede plaats zit maar bon , mocht dit niet het geval zijn mag het gerust verplaats worden . dit wat waar ik tegen aan liep , dus die vent met zijn golf gte ( zal wel hetzelfde zijn bij mijn passat gte ) gaat van eco naar comfort en sport enz en luistert dan naar het verschil van lawaai dat de motor maakt ? ben ik nu mis of weet de golfman niet wat hij doet , dacht altijd dat eco/confort enz voor de vering was ???
 9. sorry hoor , ben nog niet goed thuis in het wereldje van 3G ??? maar bedankt het antwoord ๐Ÿ‘
 10. Ik heb dus een passat GTE Variant bj 2019 - 32000 km Nu heb ik van onlangs de set knop op het stuurwiel van de CC die vast zit . Toen ik in de garage was voor mijn onderhoud/terugroepactie heb ik daar van gesproken , ze hebben de knopen open gedaan , gereinigd en het ging een beetje beter maar niet naar mijn volle goesting . Terug contact opgenomen omdat het dus niet beter ging + dat nu mijn volume knop ook gek begon te doen , een tikje op de knop gaf mij bij het +je alles en bij het -etje ook , dus alles of niets. Ik mocht nog eens langs gaan met de auto wat ik dan ook onmiddellijk gedaan heb . Na 20 min het verdikt , gaat niet veel beter maar ik zou moeten de koppen vervangen , 150โ‚ฌ +50โ‚ฌ werk , wat ik afgeslagen heb daar ik graag zelf eerst had gekeken . Mijn vraag , hoe verwijder ik de set en volume knop dat ik zelf dan proberen te reinigen voor ik het " dure " onderdeel laat bestellen ?
 11. ja hoor , ze hebben de accu's er van onder gehaald , wat er juist gedaan is weet ik niet maar ik heb de auto smorgens om 8uur binnengedaan en s'avonds rond 18uur heb ik hem mogen gaan ophalen.
 12. ๐Ÿ‘ moet nog wachten tot 17/8 .....
 13. Ons serviceteam zal volgende controles uitvoeren: - Terugroepactie : ( 93G4 ) S-Reparatie HV-accu - Terugroepactie : ( 93I6 ) W-Regelapparaat celmodule - Terugroepactie : ( 96H3 ) W-Regelapparaat frontsensoren - Groot Onderhoud
 14. En wat een normaal 30000 km beurt moest worden loopt uit naar een nog niet te overzien garantiegevalletje Met mijn chassisnr hebben ze dus vastgesteld dat er een terugroepactie is ( garantie ) op de hoge volt baterijen en in plaats van " gauw olie en wachten op de auto " is het dus geworden " auto binnenbrengen en hopelijk s'avonds auto terug" geworden , mijn afspraak staat voor 17 augustus ... Wat zou er aan de hand zijn met mijn wagen ?
 15. dank , maar een boekje heb ik enkel in het Zweeds , en mijn Zweeds is als mijn Japans , onbestaand ๐Ÿ˜€
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden