Ga naar inhoud

weer een nieuwe mod


ids30postma

Aanbevolen berichten

Hoeven de hoofdprijs niet te kosten heb ik er ook niet voor betaald. €50,- heb je ze alle 4. Weet niet eens of ze het doen. Zijn volgens mij geen nieuwe staat een jaartal op van 2010

 

Als je ze even vast wil houden graag, heb al hoop aangekocht laatste weken, dus ik kijk al in mij lege pockets, geen stuiver meer te vinden, ik denk twee weekjes, begint het weer te groeien, mijn geld boom :P:P

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 months later...

Laatste maanden erg druk gehad met mijn werk dus ik heb niet zoveel aan mijn Passat kunnen doen, ook was mijn laptop gecrasht waardoor ik geen Elsawin en Etka meer had.

Bij Peterlangs geweest voor de beide programma's en hij had een B7 climatronic met voorruit verwarming en standkachel.

Paar weken geleden heb ik wel een 2.0 TFSI motorblok aangeschaft, en die wil ik wel met terzijner tijd erin bouwen, en gelijk laten chippen met een downpijp, en ik wil ook kijken of het mogelijk is om een grotere turbo erop te zetten, misschien da we richting de 350- 375 PK kunnen, zou toch leuk zijn. :mrgreen:

 

Maar hij staat voorloig nog in de tuin.

 

Ik heb eerst nog een volop todo list waarvan ik spullen al heb maar geen tijd had om in te bouwen

 

Ik heb wel een origineell vagcom kabel gekocht, geen Chinese troep waar je altijd rekening moet houden of je internet Offline staat, en ik kan altijd website van ross-tech ernaast hebben, kost een paar centen maar dan heb je wel wat. :)

post-16747-1423829671,2103_thumb.jpg

post-16747-1423829671,7102_thumb.jpg

post-16747-1423829671,804_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom kijk je niet gelijk voor een R36? ;-)

Met een R36 kun je verder niks mee , zit ook geen Turbo op, dus je blijft altijd bij die 300 PK, en is veel zwaarder vanwege zijn V6 blok.

 

Ligt goed afgedekt onder een dikke zijl.

 

Geen bak erbij? En ecu?

De ECU had ie al verkocht, was al gechipt dus opzoek naar de juiste ECU, kabelboom zit er wel bij, de bak moet ik nog kijken, eigelijk wil ik wel de 6 handbak gebruiken, maar ik moet even uitzoeken of ie ook op mij huidige schakelbak kan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed bezig ids. Weet je wat ook een leuke mod is? Setje wiel sensoren voor bandendruk controle. Heb nog 4sensoren liggen en ga ze zelf niet meer gebruiken.

 

Mark , ik las na een tijdje afwezig te zijn geweest dat je Passat zo plotseling in delen had verkocht, jammer dat ik je R-Line grille mis ben gelopen, ik hoorde dat je over bent gestapt naat een A4.

 

Ja die sensoren, ik moet kijken of mijn comfort module aangepast kan worden, ik heb namelijk wel een comfort module liggen waar bandenspanningcontrole op mogelijk is, geef me een scherpe prijs en ik maak het vandaag over.

 

Gr ids

Link naar reactie
Delen op andere sites

Supermooie mod in aantocht :thumb:

 

Robl,

 

Jaaaaa.....volgend jaar zomer zit ie hopelijk erin , als ik alles kan vinden, zou geweldig zijn, ik ga nu eerst op zoek naar een 2.0 TFSI ECU voor een Passat, daarna ga ik op zoek naar een grotere Turbo, en volgens mij moet ik een andere intercooler hebben.

Maar als ie erin zit, dan is geweldig denk ik.. :mrgreen:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden