Ga naar inhoud

markvanliempt

Members+
  • Aantal items

    1341
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door markvanliempt

  1. Ik vind (maar meningen verschillen) dat de chiptuning gedaan moet worden door iemand die er veel verstand van heeft. En ik zou je daarom adviseren eens te kijken op de website van vagtechniek of jd engineering. Ik heb gekozen voor vagtechniek vooral omdat dit dicht bij huis is. Heb mn Passat b8 daar laten chippen en zeer blij mee. Hiervoor ook mn golf gti daar laten chippen en ook hier altijd erg blij mee geweest.
  2. Ik loop altijd een beetje achter. Google maar Passat 3G zelfde als B8
  3. 3c fijne auto, 3G hele fijne auto ?
  4. Grote voordeel is dat je inderdaad snel een antwoord kan krijgen en meer te weten komt over je Passat. Nadeel is denk ik 5382 appjes op een dag?
  5. Nee zeker niet dom. Vcds is een programma waarmee de instellingen van de auto zijn aan te passen. Diverse leden op het forum hebben vcds. Waar kom je vandaan? Dan kun je kijken wie er beetje in de buurt woont.
  6. Alles zit onder de stoel. Moet sowieso op de canbus aangesloten worden anders kan die nooit werken via sleutel. Of je wel standen kunt programmeren zonder canbus weet ik niet.
  7. Mijn auto destijds ook laten chippen bij vagtechniek. Ben er erg positief over en ik ga zeker met m’n nieuwe Passat ook naar vagtechniek. Top bedrijf. Moet wel zeggen woonde ik in de buurt van jd ging ik daarheen. Puur om de afstand. Dat jd duurder is is voor mij niet belangrijk. Chippen moet goed gebeuren en ik ben er van overtuigd dat de kwaliteit van vagtechniek en jd dicht bij elkaar zit.
  8. De auto is van 2017. Dus ik zou eigenlijk een keer een nieuwe kabel moeten aanschaffen? Heb nu ook een originele Ross tech maar idd geen V2
  9. Ik heb de groot licht assistent er op zitten nu. Volgens mij stond deze al aan. Alleen nu ook instelbaar via menu. Dat ik met vcds van alles kan wil dat zeggen dat ik dan een V2 kabel heb?
  10. 20.4 gedownload en geïnstalleerd. Zo eens ff checken in de auto.
  11. Dat moet ik eens even checken. Ik zat nu op versie 19.... zag wel dat er een update beschikbaar was. Dadelijk even downloaden dan maar.
  12. M’n Passat inmiddels een week voor de deur staan. Pfoe wat een fijne auto! De lane assist zat er toch al op. Ook heb ik ambient verlichting in het interieur, dit wist ik niet dat dat er op zat maar erg gaaf! helaas als ik vcds er aan hang heb ik geen long coding helper bij 09 elect. Iemand hier ervaring mee? Kwestie van vcds updaten? Heb een originele Ross’ tech kabel. Groot licht assistent kan ik nergens vinden om te coderen. Lijkt me wel mooi als groot licht automatisch uit gaat en weer aan.
  13. Zijn die sproeiers ook in nl verplicht? Of alleen in België?
  14. Anders maar eens op zoek gaan naar eens set high led koplampen. Zou dit beetje in te bouwen zijn zelf? Bij mijn Passat 3c toen wel zelf gedaan. Werkte heel mooi.
  15. Dank jullie wel! De complete codering van de golf 7 is mij bekend. Volgens de link van ascoding valt het wel mee wat er gecodeerd moet worden. Meen dat via Gerrit speek golf 7 je meer moest coderen. Maar ik zal het volgende week eens proberen als de auto er is. Ik laat wel even weten of het is gelukt. Heb ik ook profijt van groot licht assistent? Heb wel led koplampen maar niet de high meen ik.
  16. Ik ga dinsdag m’n nieuwe Passat b8 highline ophalen. Hier zit verkeers bord herkenning op. Nu begreep ik dat je via die zelfde camera ook lane assist en groot licht assistent kunt coderen. Bij een golf 7 heb ik dit ooit gedaan. Die info vond ik via de site van Gerrit speek. Bij de Passat b8 staat deze info niet. Iemand hier die dit weet?
  17. Het is toch vagtechniek geworden. 14-12 gaat ie er naartoe ben zeer benieuwd naar het eindresultaat
  18. Ik wil binnenkort mijn golf 6gti laten chip tunen. Nou zijn er een aantal goede aanbieders hiervan zoals jd en vagtechniek. Mijn dsg zal ook aangepast moeten worden ivm de koppelbegrenzer. De auto zal op maat gechipt moeten worden naar een stage 2. Wat zijn jullie ervaringen?
  19. Ik had bij mijn kleurentacho gewoon alle menu's dit was wel een 3c8 tacho maar was kwestie van programmeren met vcds. Heb je al wel 3c8 boordnet? Gateway up to date? Dacht dat dit allemaal meespeelde?
  20. Hebbie geen foto van de lamp? Het resultaat zeg maar?!
  21. Hij blijft wel gewoon branden ondanks de foutmelding. Hoeveel watt de ledlamp is weet ik niet en wat er origineel in zit ook geen idee
  22. Polariteit zit goed anders brand led niet toch?
  23. Zit geloof ik in serie draad doorgeknipt voeding op weerstand andere kant vd weerstand weer naar de lamp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden