Ga naar inhoud

jacohatt

Members+
  • Aantal items

    299
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jacohatt

  1. jacohatt

    TDI onderhoudsbeurt

    Mijn 150pk TDi B8 moest naar de dealer voor een kleine onderhoudsbeurt. Ik was geschockt om te horen dat ik €540 moet betalen, alleen de reguliere onderhoud, geen reparaties! Ik vind dat echt belachelijk. Ik weet dat meeste B8 Passats lease auto's zijn, en dat de onderhoud dan door de bedrijf betaald worden, maar VW maakt het onmogelijk voor de privé eigenaar om de auto naar de dealer te neem voor onderhoud.
  2. jacohatt

    Car Net

    Je moet een simkaart met internet toegang in de Simslot doen. Die vind je in de dashboardkastje.
  3. Ik had een zoortgelijke ervaring, met een hele boel alarmen van de auto. Het bleek toen dat mijn mobieltje (in de zijzak van mijn jas), terrecht kwam op de AutoHold knop op de middencosole. Dus door de (waarschijlijk half) ingedrukte AutoHold knop, kreeg ik ook zo'n (CanBus) alarm geval...
  4. jacohatt

    Kessy/Easy Open

    Ik gebruik dit wel. Handig als je een grootte object in je hande hebt.
  5. Die van mij staat nu op 85k km... Nog niet zo'n geluid gehad, maar dan kmomt het zeker wel.
  6. jacohatt

    Front Assist?

    Bij die van mij kan ik (ook op AID) alleen Lane Assist aan en uit schakelen... Ik heb wel Front Assist, (anders kan Lane Assist het niet doen...) maar die kan ik niet uitschakelen via de menu.
  7. Ik heb een 150pk DSG uit Duitsland gehalen. Met bijna alles erop en eraan. Zeker een aanrader!
  8. Ik vind hem wel juist prettig in 'dag' modus. En dan in kaartweergave. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  9. Sorry Micky, ik kom niet zo vaak op de forum... Ik zou ook niet weer iets anders dan een DSG willen. Het is nu mijn 3e (Touran, Passat 3C en nu Passat 3G). Vooral met de Adaptive Cruise Control is DSG echt een MOET.
  10. Helaas niet. Mijn auto houd wel afstand tegen lage snelheden, maar stuurt niet zelf. Ik zou dat heeeeel graal willen!
  11. +1 De AID bevalt prima. Alleen wil ik graag meer "themes". Ik vind de GROOTE kaartweergave van de Audi Virtual Cockpit erg leuk.
  12. Ik ben nu terug van vakantie in de Zuiden van Frankrijk, en de verkeersinfo op Discovery Pro is echt geniaal! Ik had geen roaming onderweg naar het Zuide, en dus vollop in de zwarte zaterdag file (gelukkig voor ACC met stop/go), maar met onze terugroete had ik internet voor verkeersinfo, en zat geen moment in een file (ook wee zwarte zaterdag).
  13. En van díé wil ik graag horen! Sent from my iPad using Tapatalk HD
  14. Alleen een reset... geen update. Gelukkig nog geen aanpassingen! Maar ik ga de 'update' niet laten doen! Bedankt voor de info! Ik ga de 'update' niet laten doen!
  15. Zo... zijn de extra kosten van JD de moeite waard over die van Vagtechniek?
  16. Ik ben naar de dealer geweest. AID gereset, hij doet het nu weer... Er is wel en terugroepactie op de panoramadak. Dus volgende week weer naar de dealer... Sent from my iPad using Tapatalk HD
  17. Bedankt. Ik zal even langs de dealer rijden. Hoe weet ik wat de SW versie van mij AID is?
  18. Weer hetzelfde probleem... Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. Nee, het lukt niet met mijn "Res" knopje...
  20. Heb je misschien een foto van de spullen (camera's enz) bij de voorruit? Ik heb geen stauassitenz, maar mijn auto remt ook, geeft ook gas, en na volledige stilstand (motor gaat ook uit) moet ik op de gaspedaal duwen om weer op gang te komen. De start/stop systeem start wel de motor zelf als de voorligger begint te bewegen, en als ik de gaspedaal aaraken dan wordt ACC hervatten.
  21. Na 2 dagen terug naar normaal... De kaartweergave op de AID bleef gewoon met de draaiende icoontje. Nu weer goed.
  22. Zo... eerste problemen met mijn Passat. De kaartweergave op de Active Info Display start niet op... Alle andere displays doen het wel goed. Enigiemand met een idee hoe om dit op te lossen?
  23. Met file assist hoef je niet iedere keer na stilstand de gaspedaal aan te raken als de voorligger begint te bewegen. De auto begin zelf te bewegen. Ook, zonder file assist is er geen lane assist beneden 65km/h. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  24. Ja die wil ik ook graag. Misschien gebeurt het alleen op de wegen die ik gebruiken... Sent from my iPad using Tapatalk HD
  25. Hij zit toch niet in de Navicomputer, maar in de handschoenenkastje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden