Ga naar inhoud

Girlzdad

Members+
  • Aantal items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Girlzdad

  1. Zeker een mooie velg Er staat een stje te koop op MP voor weinig. Wel met rand beschadiging,daar is de prijs ook naar.
  2. Mooie Yoshi auto Opvallen doe je zeker
  3. Fotos heb ik gepost. Over het dashdeel, daar heb ik nog niet naar gezocht. Daarom de vraag of het leverbaar is. Daar is een forum voor en het was naar aanleiding van jou antwoord op het dichtmaken van het gat. Als je het hele dash moet vervangen is dat geen optie voor mij. Bij de golf was het een klein deel van het geheel wat je moest vervangen.
  4. Dat er een bt module in kan snap ik.Het gaat erom dat mijn module niet dezelfde is als in de link. En het gat opvullen. Hebben ze geen dashdeel zonder gat ? Bij mijn ex golf had ik het deel namelijk vervangen voor een zonder gat.
  5. Dat is een andere BonnyIk heb geen telefoontje op mijn adapter. Ik gebeurt volgens mij ook niks als ik op een knop druk. Ook niet op het telefoontje op mijn stuur.
  6. ik heb geen bluetooth, anders vroeg ik het ook niet Ik wil ook graag voice control dan maar gelijk goed doen
  7. Bij mij in de auto zit deze cradle incl dezelfde toetsen. Als ook deze module : Kan ik dan aannemen dat de bekabeling+ mic aangesloten zijn. En is een andere(bluetooth) module het enige wat ik nodig heb om mijn telefoon via de RNS te laten werken. Ik heb een witte MFA,is dat ook belangrijk voor de module die ik dan moet hebben? Bvd
  8. Met twee keer family-fix word het erg krap voor drie personen achterin. Vrouwtje achterin zetten,probleem opgelost Wij zitten met drie meiden achterin 13,10 en 1 jaar( kinderstoel). Dat past dan weer makkelijk. Bij mijn vrouw in de auto zit de kleine voorin. Daar moeten we ook aanpassen.
  9. Girlzdad

    RS6 proefrit.

    Het chroom had van mij ook weg mogen blijven op de passat.
  10. Girlzdad

    RS6 proefrit.

    ik noem dat grijs... dus zelfs niet eens 'n kleur. (neem het van mij aan: als ik vrije keuze van carrosseriekleur zou hebben, dan zou het NOOIT wit, zwart of grijs zijn) Laat Audi het nu wel een kleur vinden En de grijs(tinten) zijn juist mooi ( carbon steel gray )
  11. Het blijft een bult geld.Als je wil blijven rijden moet je toch een keuze maken. Ik was voor de Golf Edition30 € 4000 kwijt ( gebruikt blok incl turbo/koppelingsplaten en(de)monteren). Dat was twee jaar geleden en het reed als nieuw
  12. Weet jij zo wat voor code ik heb :Op de sticker uit het onderhoudsboekje staat geen BKP of BMP ? Wel CAX A LKM ? Das een benzine... Gaat hier over diesels... Oeps
  13. Weet jij zo wat voor code ik heb :Op de sticker uit het onderhoudsboekje staat geen BKP of BMP ? Wel CAX A LKM ?
  14. Daar word je niet vrolijk van,van alle ( negatieve )verhalen. Geloof mij,op elk forum zie je van deze verhalen. Elk merk/type heeft zijn eigen fout(en) Als je de pech heb snap ik je heel goed,heb het zelf ook meegemaakt.
  15. Kunnen de drijfstangen van het blok een k04 turbo wel aan ism chip/pipe ?
  16. Dat de auto door een chip lekkerder zal gaan rijden staat boven kijf. Het vermogen zal ik nu nog niet echt gaan merken daarvoor rij ik te weinig in de passat. De passat rijdt lekkerder/comfortabeler dan de golf die ik reed,al mis ik de 260pk. Misschien dat ik er later anders over denk en maak ik een ritje richting Lochem.
  17. Lekker hoor. Mijn passat ga ik niet chippen. Het vermogen van mijn oude auto haal ik toch nooit
  18. Girlzdad

    eindelijk verlaagd

    De veren zijn vandaag besteld Nu maar wachten.....
  19. Veel plezier en een goede terug reis.
  20. Ik had laatst ruitschade aan mijn werkbus. Heb bij carclass ruiterwissers gevraagd voor mijn eigen auto. Krijg je gratis,aktie. Daar deden ze niet moeilijk over
  21. Ik zie er vier bij mij in de buurt. Volgende keer maar eens proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden