Ga naar inhoud

Schippersss

Members+
 • Aantal items

  3918
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door Schippersss

 1. Deze zit erop gekit. Naar mijn weten zit er geen dubbelzijdig tape bij. Water lekkage hoef je niet bang voor te zijn, dit is los onderdeel van de klep, zo bij wijzen ook zonder kunnen rijden. De oude eraf halen is nog wel het vervelendste klusje. Hij breek in honderd stukken en dan nog de kit verwijderen.
 2. Hier bij de CC aardig wat roest aan de deur sponning onder het deur rubber onderzijde. Ga het niet eens proberen bij bij dealer/pon. Misschien laat ik nog repareren via spotrepair. Kwa roest preventie is er wel wat steken laten vallen binnen vag.
 3. Rond de 260 euro kosten toen die van mij. Aantal jaar terug met de forum korting bij Autohaas. Monteren heb ik toen overgelaten aan remond van lynx.
 4. Daarom schrijf ik ook ‘sommige’. ????
 5. Dit is ook de rede dat sommige autobanden webshop de banden heel goedkoop kunnen aanbieden. Als je dan naar de dot code kijkt dan hebben ze al een aantal jaar in de opslag gelegen.
 6. Voor belgie is zeker dvx en apec wel aan te raden. Die zijn net zo goed als de betere tuners in NL.
 7. Schippersss

  reinigen inlaat

  Ben toen ook bij hbt geweest, meen vsn zoiets 230euro.
 8. Een ieder de beste wensen voor dit nieuwe jaar!
 9. Schippersss

  Chiptuning

  Ben benieuwd naar een vermogens uitdraai van unlimited.
 10. Als die 800 eurie voor een setje remmen al te duur vind, dan moet je aan z’n project zeker niet beginnen...
 11. Nou dyon, als je het allemaal zo goed weet, waarom hier nog om advies vragen.
 12. Schippersss

  Het is zo ver met DSG

  Also. Is dus een echte dsg. Nu meer plezier ervan.
 13. Schippersss

  Chiptuning

  Vag techniek, jd, vvt, den hartog, dvx, tvs schijf al hun software zelf. Niet echt moeilijk te vinden lijkt me. Daar hoord ook de bijpassende prijs bij.
 14. Schippersss

  Het is zo ver met DSG

  Dus, nieuwe/gereviseerde bak?
 15. Schippersss

  Het is zo ver met DSG

  Vreemd, lijkt erop dat het dan toch iets anders is, ofwel meer is dan alleen 2de massa.
 16. Zo leer je nog elke dag bij. Dit wist ik ook niet.
 17. Zal dns e Dan zal ik maar eerst is gaan kijken of dat er met de xenon die nu heb niks mis is, of het lichtbeeld, of lampen gewoon op.. Mijn bi-xenon in de CC geeft ruim licht, met groot licht helemaal.
 18. Paar uurtje, remon had hem ff goed vast gezet met wat tape, zodat ik naar huis kon rijden. Na dagje de kit te laten uitharden de tape verwijdert. Heb toen geïnformeerd bij dealer, auto was uit de garantie en konden niks meer doen. Was in de eu ook niks bekent van ene terugroep actie of vervangen buiten de garantie. In de usa gelden een andere actie als hier, want ik had ook gelezen dat het daar wel gebeurde. Zal wel met de hoeveelheid klachten te maken hebben.
 19. Hey, nieuwe strip is nog in goede staat. Is idd van metaal en daarna glanzend zwart gespoten. Heb zelf de strip besteld(meen 180 euro) en daarna uit besteedt aan lynx car disign. Zit er nog perfect op na 4 jaar.
 20. Wou er ook een bestellen, tot ik de achterkant zag. Mij too much.
 21. Zijn mooie wagens en rijden ook goed, maar voor service kan je beter idd ergens anders zijn. Ben ook beetje klaar met de arrogante houding van pon.
 22. Bi-xenon is wel een must op z'n auto. Vind het gek dat hij daarmee niet uitgerust is, maar wel weer leer. Maar iig veel plezier met de nieuwe aanwinst!
 23. Ben je niet de enige, hier een Passat CC uit 2010 ook roest op z'n plek. Ben ermee bij de dealer geweest, garantie kan je wel vergeten wan het roest niet van binnenuit is hun reactie. Komt door de fantastische vw anti roest eigenschap.
 24. Ik gebruik bij mijn alcantara zittingen een vochtige theedoek. Beetje deppen en daarna borstelen met een zachte paardenharen borstel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden