Ga naar inhoud

Nard

Members+
 • Aantal items

  2602
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nard

 1. Nard

  Roest steenslag

  Beste is toch gewoon laten spuiten. je kan wel spot-repair doen, maar dat blijf je op dit soort vlakken altijd zien. Beter direct goed afhandelen. Misschien kun je dit in combinatie met de gehele kop van de auto spuiten laten doen en is er na prijsopvraag bij diverse partijen een interessante prijs te bedingen? Met zelf via een lakstift doen gaat dit niet mooi worden. De plekken zijn daarvoor echt te groot (los van het helemaal voorkomen van verder roesten). Ook die op de rand bij de ruit gaat een lastige worden want voor je het weet is de roets doorgekropen onder de ruit en is er daar nog meer aan de hand. Eigenlijk zou je zelfs de ruit eruit moeten laten halen en vervangen om het helemaal 100% te doen. Vraag jezelf af: hoe lang wil je nog met de auto doen? En bij verkoop of inruil gaat dit soort roest toch behoorlijk negatief drukken op de prijs die je nog ontvangt.
 2. Wow, dit snap ik niet zo goed. Je hebt nog heel veel opties om te proberen en de auto gaat nu al naar de sloop? Lijkt me erg voorbarig... Straks is het gewoon toch de dop van je expansievat of zo en dan gooi je een nog goede auto zomaar weg. Ik zou toch nog even verder zoeken. Ow, en misschien is gewoon je temperatuursensor (1 van de 2) stuk. Loopt de motor zo warm dat hij echt oververhit raakt? Of baseer je jezelf alleen op de aangifte van de temperatuurmeter?
 3. Goed bezig Johan. Mooie topictitel ook.... Succes!
 4. meteen mee vervangen...geen risico nemen!
 5. Ik vind het wel meevallen. Los van het principe had ik dit aanbod geaccepteerd. Het is dan goed opgelost en dan ben je af en klaar met het getouwtrek en kun je weer rustig slapen. Maar goed; dat is mijn mening natuurlijk.
 6. Johan... Even off topic. Maar is het een idee om je onderwerp te wijzigen? Ik schrik elke keer als ik het zie en denk dan: neee, niet weer de 3C van Johan stuk... Hoop dat je auto na alle ellende met de vorige 3C heeeeel lang heel blijft. Succes....
 7. Neem de fiets... die kleine afstanden...
 8. Nard

  Shitderdeshit

  leg die telefoon eens een dag in een bak met rijst. Dat neemt het vocht op. Misschien is er nog een resultaat mee te halen... Succes!
 9. Hey Johan, dat is mooi opgelost. Fijn... Voor iedereen een ervaring rijker!
 10. Klopt Johan, die bedoel ik inderdaad....
 11. Misschien dan toch het lager van de spanrol kapot? Komt echt wel eens voor dat een nieuw lager toch al gebreken vertoont.
 12. Oei, dit is dus niet best....
 13. Ik zou de kop terugbrengen en zeer grondig laten spoelen. Dit kan natuurlijk niet! Goed dat je het tijdig ontdekt hebt want na montage waren de gevolgen niet te overzien geweest!
 14. Nard

  Start niet

  Je analyse kan best kloppen. Lucht in het systeem heb je dan eerst moeten wegstarten i.v.m. automatisch ontluchten. Keep us posted!
 15. Ik zou de 3BG houden... Is en blijft een topmodel...!
 16. Lijkt inderdaad op een defecte unit
 17. Da's supermooi geregeld. Hulde voor deze garage!!!!!!!
 18. Ja, dat lager heeft het natuurlijk helemaal gehad!
 19. Perfect! Mooi dat je het snel kon bestellen!
 20. Stefan, Ik heb nog een complete set bolconische bouten liggen. Als je interesse hebt, laat me maar even iets weten. Over de prijs worden we het dan vanzelf eens.
 21. Staat er toch mooi bij zo voor de winter!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden