Ga naar inhoud
  • 0

[Opgelost] Snelheidsmeter niet stabiel


arie1976

Vraag

De snelheidsmeter werkt niet optimaal en heeft bij een constante snelheid uitslagen naar zowel links als rechts met een afwijking van 10 km/h. In eerste instantie gebeurde dit alleen tussen de 40 en 60 km/h maar nu ook op hogere snelheden. Als je snelheid mindert loopt de meter ook schokkend terug. Enig idee wat dit euvel kan zijn en hoe dit is op te lossen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

15 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Spontaan ontstaan en soms doet de klok het prima en soms heeft deze kuren. De sensor moet nog vervangen worden en is besteld bij Jos.

Laatst waren de ruitewissers, richtingaanwijzer en de achterruitverwarming uitgevallen. Auto een paar keer opnieuw gestart maar het mocht niet baten. Bij Jos aangekomen was het euvel nog niet opgelost en op het moment het voorportier werd gesloten om naar binnen te rijden waren de systemen weer actief. auto is uitgelezen en er was niets te vinden en ook geen kapotte zekering!!! raar.... het euvel is tot op heden niet teruggekeerd. Ik heb wel enige tijd met een defect achterportierslor rondgereden maar verder geen aanpassingen of reparaties gehad.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden