Ga naar inhoud

redmiller

Members+
  • Aantal items

    697
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over redmiller

  • Verjaardag 08-07-1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.jvrijswijk.nl/

Profile Information

  • Plaats
    polsbroek
  • Interests
    fietsen, molen, bergsport
  • Naam
    redmiller

redmiller's Achievements

51

Community reputatie

  1. Wat voor kleur rook, wit, grijs, blauw, zwart....? Dat kan natuurlijk van alles en nogwat zijn. Het kan net zo goed de N75 zijn waardoor de turbodruk wegvalt.
  2. Ik rijd inmiddels een jaar iedere dag 100 km, waarvan 60 snelweg. Ik kom met mijn AVF 130pk's uit op een gemiddelde van 1:17.2 (zomer's) en 1:17,8 (winters). Daar zitten dus ook korte tussendoor ritjes en weekenden bij waarin ik met de aanhanger rijd. zomerbanden: 225/45/17 Goodyear Eagle F1 winterbanden: 195/65/15 (weet ik ff niet meer, gewoon de beste uit de test van 2015 ofzo) Weet je wat trouwens echt een verbetering is voor het verbruik?! ...... Je raadt het al: rechtervoet
  3. Kapotte turbo kan natuurlijk van alles zijn. Bij mij wel deze zomer de N75 sensor kapot... Ik dacht het ergste, maar het viel dus allemaal mee Bij een diesel moet je overigens wel rekening houden met een flink gepeperde wegenbelasting a €1500,- per jaar. Achteraf zou ik niet meer zo'n zware diesel kopen. Dan liever een nieuwere auto van bijvoorbeeld skoda.
  4. Het lijkt me handig dat je een passat koopt met stuur aan de linkerkant.
  5. Die passat exclusive van dieseltje lijkt me niet helemaal eerlijk. Die wagen is hier helemaal niet geleverd en zat inderdaad propvol opties. Jouw auto is toch meer algemeen gebakje.
  6. bosch wissers worden gauw hard, maar een maand is wel heel snel. Valeo blijft langer soepel, maar dan krijg je weer sneller strepen.
  7. @@jos_br: welke merk hoezen monteer jij als vervanging van de originele?
  8. Eens met Passat GS. Als je zorgt dat de hoezen gewoon fris zijn, gaan die homokineten gewoon prima mee! Ik moet wel zeggen dat ik bij mijn vorige passat na de verlaging met Koni Sportkit tot 2 keer een homokineet heb moeten vervangen. Ik heb wel eens zitten denken dat door de gewijzigde stand van de as en de wielophanging er toch meer slijtage plaatsvindt.
  9. Ik had het ook bij het vervangen van de remblokken. Gewoon even ontluchten en verderrijden!
  10. redmiller

    Importeren

    Dit is niet correct! Er zijn meerdere afleveringen van Blik op de Weg waarbij de bestuurder niet meer mag verder rijden met een ausfuhrkenzeichen om het simpele feit dat je als Nederlander een auto rijdt met een buitenlands kenteken, geen wegenbelasting betaald en dus niet verzekerd rondrijdt. (ja ik weet dat er altijd bofkonten zijn die een auto van de zaak rijden uit DL, maar ook dat is gebonden aan allerlei regels. Zelf heb ik overigens 2x een auto ingevoerd (heel makkelijk!!) en zelf naar NL gereden met het genoemde kenteken.
  11. redmiller

    Slechte accu

    bosch s5 is dacht ik bedoelt voor auto's met start-stop systeem. Een s4 is prima!
  12. volgens mij is een klein beetje trilling in de spiegel heen normaal hoor! Ik heb dat bij meerdere auto's en merken geconstateerd. Heeft dat niet met resonantie bij een bepaald toerental te maken? Net zoals je stationair veel meer hoort dan iets gas bij.
  13. Wacht maar tot je een tijdje verder bent... Vet uit de hoes gelopen, homokineet gaat langzaam inslijten, van de zomer hoor je hem janken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden