Ga naar inhoud

arie1976

Members
  • Aantal items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over arie1976

Profile Information

  • Plaats
    assen

arie1976's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ben al een tijdje zoekende op marktplaats maar hetgeen wat wordt aangeboden is ook al een beetje beschadigd. Ik zal ook eens op ebay kijken....
  2. Het enkel din front van mijn 3bg is beschadigd vanwege de klem van de telefoonhouder. Deze zit al jaren niet stabiel meer gemonteerd en heb deze herhaaldelijk weer vastgezet met als gevolg dat het frontje lelijk beschadigd is op het carbon look gedeelte. als de gsm houder erop zit valt het niet echt op maar deze laat geregeld los en ben er nu een beetje zat van. Heeft iemand een tip hoe dit gereapreerd kan worden of misschien een goed exemplaar over ter overname?
  3. arie1976

    roest!!

    Weer bericht gehad van Schadenet en alleen het dak spuiten kost 230 euro. Ik laat het hierbij zitten en ga met de juiste kleur lakstift de plekjes zelf bijwerken bij de roofrails.
  4. arie1976

    roest!!

    ik vind 414 ook erghhhh veel maar het dak wordt ook meegespoten. Het scherm is duur en de te gebruiken lak viel volgens de medewerker van Schadenet ook duurder uit... blabla verhaal als je het mij vraagt . Wel een beetje lullig als hij eerst aangeeft (op het moment dat de roest werg opgenomen) dat elk te spuiten deel ca. 300 euro kost. ik ben dan ook uit gegaan van een prijs van ongeveer 200 euro voor het spuiten van een scherm en dak. Ik heb voorgesteld dat ik enkel gebruik wil maken van de coulance voor het dak en dat ik het scherm laat zitten. Dit moest de man weer eerst aan PON voorleggen.
  5. arie1976

    roest!!

    ik mag zelf 414 euro zelf bij schokken. ik vind het teveel er ga er vooralsnog niet op in en had om minder gerekend.
  6. arie1976

    roest!!

    Ik krijg nog te horen wat het bedrag is wat ik aan eigen bijdrage moet bij betalen. Ik wil max 200 euro zelf bij leggen en dan moet het ook klaar zijn.
  7. sensor is vandaag vervangen en de snelheidsmeter en de cruisecontrol werken vooralsnog weer goed.
  8. arie1976

    roest!!

    Er is bericht! 70% coulance en de rest is voor eigen rekening. ik ga ermee akkoord en laat 1 wielkast en het dakspuiten.
  9. neej, de boel is droog en volgende week wordt de sensor vervangen.... hopelijk is het dan weer opgelost
  10. arie1976

    roest!!

    Tja hopelijk komen ze met een goed voorstel. ik ben van mening dat het kosteloos moet worden opgelost maar zal ook schikken met redelijke coulance.
  11. arie1976

    roest!!

    ze hebben de lakdikte opgemeten en de lak op de betreffende punten is orgineel.
  12. arie1976

    roest!!

    Gister ff de auto een beetje gepoetst en zag tot mijn grote verbazing roest in een wielkast en bobbels onder de lak. Tevens zitten er ook meerdere plekken in het dak bij de roofrails. Ik ben bij de schadeafdeling van de dealer geweest en hier is eea opgenmen en het wordt voorgelegd aan PON. Bouwjaar van de auto is 2005 en ik hoop dat ze hier een beetje coulant mee omgaan. Persoonlijk vind ik het niet kunnen dat een auto van 7 jaar nu al roest. Ik laat de uitkomst wel weten....
  13. Spontaan ontstaan en soms doet de klok het prima en soms heeft deze kuren. De sensor moet nog vervangen worden en is besteld bij Jos. Laatst waren de ruitewissers, richtingaanwijzer en de achterruitverwarming uitgevallen. Auto een paar keer opnieuw gestart maar het mocht niet baten. Bij Jos aangekomen was het euvel nog niet opgelost en op het moment het voorportier werd gesloten om naar binnen te rijden waren de systemen weer actief. auto is uitgelezen en er was niets te vinden en ook geen kapotte zekering!!! raar.... het euvel is tot op heden niet teruggekeerd. Ik heb wel enige tijd met een defect achterportierslor rondgereden maar verder geen aanpassingen of reparaties gehad.
  14. sensor is besteld en ik laat de uitkomst weten....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden