Ga naar inhoud
  • 0

Led dagrij verlichting 3AA


rkjansen

Vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Vandaag de mijne ook geïnstalleerd, staat hem echt goed! Met dank aan rkjansen voor het doorsturen van de juiste link naar Xenonlamp.nl!

 

Foto's:

 

http://www.battle-of-sounds.be/9lives/1.jpg

http://www.battle-of-sounds.be/9lives/2.jpg

http://www.battle-of-sounds.be/9lives/3.jpg

http://www.battle-of-sounds.be/9lives/4.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Iemand nog actief hier? Ik heb dus al maanden de 7.5W LED CANBUS maar deze mogen toch iets feller.. De 11W versie kan ik nergens meer vinden. Bij Xenonlamp.nl hebben ze wel nog een 30W versie, zal dit niet te fel zijn? Iemand ervaring mee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik sluit me aan bij de vraag van wheeler, ben ook aan vervanging toe van bocht+mistlampen in de B7, want halogeen bochtverlichting samen met LED-dagrij ziet er raar uit. Welke moet ik hebben? Heeft iemand ervaringen met lampen van dx.com? Ik heb alleen goede ervaringen met China (DualK&CAN kabeltje voor peanuts daar besteld), ben alleen benieuwd of hun lampen foutmeldingen gaan geven. Ik ga er vanuit dat Xenonlamp en andere hun lampen ook daar (in China) halen, enige verschillen zijn dan de prijs (top) en levertijd (minder). :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Mike, ik ben niet door gegaan met de leds, heb er nu xenon look van Philips halogeen in zitten, bevallen zeer goed, kleur bijna gelijk aan de leds!

 

ivm, bochten verlichting schijnt met leds niet zo geweldig te bevallen, maar dat heb ik alleen van horen zeggen, maar kan me er iets bij voorstellen ivm, langzaam aan en uit gaan van de lampen. voor 8 euro koop je philips xenon 2 setjes en je bent klaar!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Zo vandaag ook mistlampen (de pilot Blu-XE H8 en dagrij led lampen 30 watt) binnen gekregen van de bekende leverancier maar nu rest mij het volgende:

Ik volg het boekje precies maar ik krijg de roosters er niet uit. Dus eerst het schroefje eruit (torx) en dan het kapje naar je toe trekken.

 

Mijn passat is een b7 van 2011 (highline) maar moet ik harder trekken aan het "kapje" of heeft er iemand tips hoe ik de mistlamp, Dagrijlamp moet verwisselen. Ik durf namelijk niet door te trekken.

 

Alvast bedankt..

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden