Ga naar inhoud

GhostWolf

Members+
  • Aantal items

    197
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door GhostWolf

  1. https://www.ad.nl/auto/nieuwe-passat-zit-vol-technologie-maar-krijgt-het-moeilijk-in-nederland~a8887b5c/
  2. Heb je dan niet iets fout aangesloten? Niet dat je nu alles gaat aansluiten, en de kofferbak nooit meer op slot kan?
  3. Ik heb er een extra zekering bij gestoken. De mijne zit achter een geschakelde, maar je kan het ook achter een constante doen. Er zijn aftak dingetjes te koop bij automateriaal zaken, die je ipv een zekering erin stopt en daar kan je hem mee aftakken.
  4. GhostWolf

    Rariteit

    @@Roy_01. De camera kan op beide manieren aangesloten worden. En het blijkt dus dat er geen scheiding in zit. Wat dus totaal geen probleem is voor mij. Het nut staat in de beginpost. De cam aan laten staan bij het uitzetten van de motor. Op de terminal staat naar mijn idee dan maar 5v, vandaar dat ik het raar vind, en dus liet weten. A
  5. GhostWolf

    Rariteit

    Ik was ook niet van plan het nog een keer te doen. Lijkt me ook niet bevorderlijk voor de cam. @@Diver, ik denk dat je idd op een een of andere manier het relais ingeschakeld houd. Heb alleen het schema niet, dus zou niet weten hoe het zit. @@Patrick, nee, dit was bij mij al zo toen ik de auto kocht. Meestal makkelijk, soms onhandig.
  6. GhostWolf

    Rariteit

    Wel apart dat 5 volt blijkbaar genoeg is, en de voeding (5v omvormer in een normale sigarettenplug die op de zekeringenkast aangesloten is) blijkbaar zo slecht is dat hij stroom doorlaat "de verkeerde kant op"
  7. GhostWolf

    Rariteit

    Vandaag even aan het kloten met de dashcam, hij zit via een geschakelde zekering aangesloten. Nou wou ik proberen, dat als ik een voeding vanuit de aanstekerplug tijdelijk er bij stak (er zitten 2 voedings mogelijkheden op de cam) hij het dan ook zou doen als dr auto uit stond. Voor als ik bij het parkeren oid hem aan wou hebben. Ik had alles aangesloten, haal de sleutel uit het contact.... blijft de motor draaien. Ik kon gas geven en alles. Toen de stekker uit de sigaretten aansteker gehaald, en toen viel de motor uit. Vond ik best apart, ook al is de verklaring natuurlijk vrij logisch
  8. Ik zou toch ook aan een condensator denken. Mijn ervaring in de systemen die ik ingebouwd heb, is dat als je lichten dimmen als je een "bassklap" hebt, je accu de piek niet aan kan. Deze word met een condensator opgevangen, aangezien deze in een hele korte tijd kan bij en ontladen. Ook/daardoor is voor het behoud van je accu een condensator aan te raden
  9. Bij mijn dashcam de led met zwarte stift bewerkt. Kan je nog steeds zien of hij aan staat, maar hij verblind niet meer. Vandaag een nieuwe (betere) 2 channel cam besteld. Volgend jaar eens inbouwen. Degene die er nu in zit is 1 van de eerste, en begint nu een beetje de geest te geven
  10. Hier heb ik naar gekeken ja, alleen de lichtbalk is net te groot, en de grill was er met geen mogelijkheid uit te krijgen zonder de bumper te demonteren. Dus heb het nu zo gedaan. Er zit een "buis/bar" omheen, waardoor ik geen scherpe randen /hoeken heb. Hij komt hier ook gewoon de keuring mee door
  11. Even een oud topic gebruiken. Blijkbaar ben ik even raar als jij, ik vind het wel mooi, sterker nog, ik heb het op mijn auto. Ik heb ook een lichtbalk op de dakdrager, alleen daar moet nog een professionele voor komen, wat er nu op zit heb ik niet veel aan. Voor de critici: ik rij heel veel op (donkere) haventerreinen. Dan is het wel lekker als je wat ziet. Hij zit er nu anderhalf jaar onder, en ben er nog steeds blij mee. Ik ben wel benieuwd of er ondertussen meer zijn?
  12. GhostWolf

    Boordnet wisselen

    Bedankt allemaal, gaat goed komen. Ik heb al een 3c8, 30bit. Ik ga inderdaad gewoon foto's maken van de settings dan. Mocht het niet lukken kan ik altijd de oude weer terug stoppen.
  13. GhostWolf

    Boordnet wisselen

    Ik wil binnenkort mijn boordnet wisselen, ik weet wel redelijk wat ik moet doen, maar zou iemand nog even een how-to tje kunnen maken, of even punten aangeven waar ik op moet letten? Ik kan gewoon de oude long-coding overzetten toch?
  14. Dat is inderdaad wat ik zoek, dankje
  15. Zoals ik al zei, ik heb alles uitgezocht doorgemeten. Alles werkt zoals het hoort behalve dat kleine stukje in het boardnet.
  16. Klopt, maar ik heb alles al uitgezocht. Alles werkt, behalve de doorkoppeling van het relais naar de ruit. Dus mijn vraag is meer: weet iemand welke stekker op het boardnet naar de achterruit loopt, zodat ik dit ook nog kan doormeten, en eventueel een omleiding inbouwen.
  17. GhostWolf

    Achterruitverwarming

    Pas is er bij mijn auto het relais van de achterruit verwarming doorgebrand. Deze vervangen, maar toen deed de verwarming het niet meer. Aan het meten en zoeken geweest, nu heb ik het idee dat de aansluiting in de comfort module kapot is. Weet iemand naar welke stekker deze loopt? Het gaat om het gedeelde van het relais naar de achterruit.
  18. Geven die skoda mistlichten ook genoeg licht, bijv. in het donker of in de mist? Of is het meer als dagrijverlichting, om jou zichtbaar te maken?
  19. Het setje wat er nu in zit heeft super geluid, ik heb geen idee wat het is, maar ik vermoed dat het niet origineel is. Alleen de lage tonen bij een wat harder volume zorgt voor gekraak (het is ook alleen bij bijna maximaal) Hierom zit ik te denken aan gewoon een subje voor erbij, om de lage tonen toch wat meer naar voren te brengen.
  20. Achterbak gaat hem helemaal niet worden, ligt soms helemaal vol, ook de zijkanten. In het reserve wiel heb ik ook al spullen leggen. Ik kom denk ik toch uit op onder de stoel. Maar ik weet niet wat voor een daar past.
  21. Ik wil graag een subje in mijn auto, als ondersteuning van het standaard setje. Nu wil ik geen sub in mijn achterbak leggen, aangezien ik die vaak gebruik. Ik zat dus te denken aan een sub onder de stoel (zo een waar de versterker al in zit.) Zijn er hier mensen die dit er al in hebben? En is dat dan gedaan (kabels en vastmaken) Of heeft er iemand een idee hoe groot de ruimte is, omdat je ze in verschillende maten hebt. Bvd.
  22. Ik heb nu bij 1 unit dat er vocht in zit, en ook 2 van de oranje ledjes zijn zwakker/werken niet meer.
  23. Ik heb ongeveer dezelfde als deze, via een forumlid gekocht. Ik heb de DRL op het boardnet aangesloten, waardoor hij bij het knipperen niet uit gaat, maar dimt, en hij word ook als parkeerlicht gebruikt. Ik heb hem nu tijdelijk aan staan icm US-lights, maar (wat overigens perfect werkt met deze led-s) dit heeft toch een iets mindere uitstraling.
  24. He guy, ik heb de complete lijst van de 09-longcoding van het boordnet (3c8, maar de rest zal er niet veel van verschillen) Ik kan hem hier posten als je wilt?
  25. GhostWolf

    DRL op 3c8

    Vandaag even kort gekeken, en idd daar ook verkeerd geteld, hij word nu wel geaccepteerd. Als ik weer een keer tijd heb hier maar even mee verder gaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden