Ga naar inhoud

Koen87

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Koen87

  • Verjaardag 13-05-1987

Profile Information

  • Plaats
    Londerzeel

Koen87's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik bezit een Passat Variant van November 2012. Model 2013. Ik had toen gekozen voor volgende optie: - Soundsystem "Volkswagen Sound" - Vooruitrusting met 10 luidsprekers (voor- en achteraan) afgestemd op het vermogen - Digitale 8-kanaalsversterker - Maximum vermogen van 300 W Nu was er ook nog een optie hoger met een subwoofer geïnstalleerd in de plaats waar het reservewiel zit. Bestaat er een mogelijkheid om die achteraf nog te bestellen en in te bouwen? Of is dit ook meteen een andere versterker?
  2. Hallo, Passat is 1 jaar oud en beschikt over een RNS315. Als ik mijn iPhone connecteer via BlueTooth, en ik krijg een mail/sms dan hoor ik die geluiden enkel en alleen maar als de radio ook effectief op media/BlueTooth staat, als ik dus muziek aan het streamen ben via BlueTooth vanaf de iPhone. Als ik naar de radio luister, en de iPhone is verbonden, dan hoor ik al die geluiden niet. Is er een mogelijkheid om die BlueTooth geluiden continue te horen? Of je nu naar radio/cd/SD luistert?
  3. Heeft iemand deze al ergens kunnen verkrijgen? Of is het niet mogelijk deze snel te swappen? Zien er wel beter uit dat den LED verlichting van europa! http://www.wplamps.com/Showprot.aspx?id=278
  4. rkjansen, welke heb jij nu steken op je Passat? 30W? Zou je een foto kunnen posten vanop een afstand? Bedankt!
  5. Iemand nog actief hier? Ik heb dus al maanden de 7.5W LED CANBUS maar deze mogen toch iets feller.. De 11W versie kan ik nergens meer vinden. Bij Xenonlamp.nl hebben ze wel nog een 30W versie, zal dit niet te fel zijn? Iemand ervaring mee?
  6. Die fotoshoot dan liever in de lente als de 17" Fontana velgen er terug onder zitten
  7. SPANNEND! Kom gerust een keertje langs om het Ambiente pakket te bekijken en dan doen we een toertje
  8. Oke, dat was duidelijk, bedankt! De instapverlichting heb ik niet nodig. Ik pols even dat ze de voetruimteverlichting met LED's doen en niet met gloeilampjes, maar ik denk het wel want dit had ik gekregen via mail: Voetruimteverlichting voorzijde 2x lichtunit LED 18,50 euro
  9. Thanks, van hun heb ik meteen een heel duidelijk en volledig antwoord gekregen! Prijs verschil is wel enorm, iets van een 700EUR bij vagtechniek en 150EUR bij cartronic, maar cartronic antwoord nooit dus weet ik ook niet wat er in die prijs juist zit. Bij vagtechniek volledige uitleg gehad van LED verlichting voetruimte voortaan, 4 portieren met led verlichting, alles origineel en geprogrammeerd origineel in vagcom.
  10. Vraag aan de mensen die het ambiente pakket hebben. Kan je de intensiteit regelen met de boordcomputer? Of andere parameters? Is de voetruimte verlichting geel of wit led?
  11. Heb 4 december nog maar eens mail gestuurd om afspraak te maken voor wat opties in te bouwen maar krijg geen antwoord. Dan toch maar eens bellen volgende week.. Nochtans staat er op de site: Maar op mails krijg ik jammer genoeg nooit een antwoord.
  12. Koen87

    Opties die missen

    Wat bedoel je juist met seinen van grootlicht? Heb net alles geprobeerd maar niets werkt. Lichten staan op AAN ipv AUTO, nog steeds geen coming home. Spiegel staat op stand 'R' maar als ik hem in achteruit zet kantelt er niets..
  13. Koen87

    Opties die missen

    Ik zal het straks eens proberen maar zou op de auto stond toch ook gewoon moeten werken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden