Ga naar inhoud

wheeler

Full Members
 • Aantal items

  6558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

wheeler won de laatste dag op februari 16 2015

wheeler had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Over wheeler

 • Verjaardag 05-03-1973

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Midden Limland
 • Naam
  Eric

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wheeler's Achievements

102

Community reputatie

 1. wheeler

  Sonniboy

  Die prijzen hoor ik toch niet. Als de deurpanelen ed. verwijdert worden en goede folie gebruikt worden dan ben je toch min. 400 kwijt incl achter ruit.
 2. tja.. over smaak valt te twisten... jij rijd volvo..
 3. ja gebeurd wel eens ooit, maar gewoon de knop vasthouden voor te sluiten dan trekt hij hem vanaf kiep stand wel dicht, bij mij tenminste.
 4. wheeler

  VW schandaal?

  Wat ik nu niet snap, wat is er nu aangepast dat hij nu wel voldoet aan de norm?? Het kan dan dus wel.... ?!?! Of ik heb iets gemist dat kan natuurlijk ook.
 5. wheeler

  VW schandaal?

  Heb hem ook binnen, nog maar weinig haren op mijn hoofd, maar er zit er ook geen 1 bij die er over denkt om dat te laten doen! Loopt nu goed, en hoop extra PKaas dus mooi niet aan komen VW!
 6. Klopt helemaal Matthijs, de garage zelf gaf dit zelf ook direct aan, dat zij hier gewoon een misser gemaakt hebben..
 7. Nog niet opgelost, maar wel de oorzaak gevonden. Idd de kleine thermostaat, bij Vagtechniek was het snel genoeg gevonden. Het vreemde was alleen dat ik deze bij mijn lokale garage al had laten vervangen!? Dat bleek dus niet zo te zijn... maar de warmtewisselaar die er langs zit was wel vervangen viel Martin op.. Daarna ben ik even bij mijn garage verhaal gaan halen hoe da dit mogelijk is omdat ik er van overtuigd ben dat ik hier bij die garage niet geflest wordt.... Ik heb bij mijn garage het produktnummer door gegeven om te bestellen met een foto van de ingebouwde thermostaat... Daarna is er een ander produkt besteld, namelijk de warmtewisselaar direkt er langs. Ik moet toegeven dat het produktnummer heel klein op mijn papier stond. De monteur heeft het onderdeel gekregen met de opdracht deze te vervangen, en zo dus ook gedaan. Mijn garage vind dit zelf ook zeer vervelend en stom dat dit zo is kunnen lopen en dat ze niet beter hebben opgelet / nagedacht...er is in ieder geval geenzins opzet of iets dergelijks. Is denk ik ook een beetje het gevaar van tips op internet, ik heb de garage gezegd dit onderdeel moet vervangen worden zonder dat een monteur zelf iets geconstateerd heeft. Maar goed de kosten dat wordt in orde gemaakt en gelukkig hebben we de mannen van Vagtechniek om daar snel een juiste diagnose van het de situatie te maken. Momenteel is de kleine thermostaat afgedopt en het is weer heerlijk warm in de auto! Maandag nieuwe thermostaat erin en klaar!
 8. Voorlopige conclusie is dat het toch de gewone thermostaat moet zijn. woensdag wordt hij nog een keer vervangen. keep you postet...
 9. Maandag ff bij de mannen van Vagtechniek langs en die gaan eens even snuffelen... kan niet zelf aan het prutsen blijven natuurlijk he!
 10. Ja, maar dan blijf ik natuurlijk bezig, Thermostaat vervangen door nieuw origineel, thermostaat dsg olie koeler vervangen nieuw origineel.... alles nu weer opnieuw gaan vervangen is geen optie, dan skop ik hem eruit.. .oftewel rijd zo door. Vanmorgen in sportstand op snelweg continu doorgetrokken naar 180km/h dan werd de olie 90 graden en water 80 Graden, daarna van de snelweg af, binnen 6 km alles terug, olie 65 graden, water nog minder. Heb ook niet echt het idee dat er ventilators draaien of zo, maar goed dat is een beetje lastig checken.
 11. Yep origineel. Denk nu misschien thermostaat standkachel. Die zal wel een eigen hebben Denk ik.
 12. zo ziet het er tegenwoordig uit na 50 km gewoon rijden.. autobaan + normaal verkeer... Ik weet het niet meer. Thermostaat vervangen en de 1K0121113A. Alleen als ik echt doortrap dan gaat hij naar 90 graden, daarna stukje rustig zakt hij weer terug.
 13. Helaas, vandaag vervangen, en op de auto weg, met +/- 100 tot 110 km per uur, zakt hij weer terug naar 60 - 70 graden... Thermostaat is vervangen en nu dus ook de 1K0121113A. Weer 150 euries down the drain...
 14. haha... zou toch eens diesel gaan tanken dan, ben je goedkoper uit!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden