Ga naar inhoud

rkjansen

Members
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rkjansen

  • Verjaardag 05-01-1969

Profile Information

  • Plaats
    Arnhem

rkjansen's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heb nog 2 nieuwe setjes 50w liggen voor niet al te veel geld. Zonder storings melding overigens. 11w is echt veel te weinig...
  2. Klopt, dat heb ik op mijn 3AA in vagcom in laten stellen. Ook hier uiteraard high power leds in gezet.
  3. Zal waarschijnlijk wel komen omdat ze nooit orgineel voor de 3c gemaakt zijn en de 3AA stekker dus anders is... Knip je de stekkers er toch af en soldeer je ze op de aangestripte draden?
  4. Inderdaad, precies zoals Guyke zegt.
  5. Hoi Arie, Ja, gewoon plug en play. Dank je voor de complimenten, toch is het op de foto lang niet zo mooi als in het echt. Staat echt strak in het donker met die orginele leds. Succes en veel plezier er mee. gr. Rob
  6. Gewoon de orginele sets vd vw kopen. Passen in iedere auto. Wel wat duurder, maar gaan niet stuk en mooi wit licht. Weerstandje er bij (maar wellicht voor de 3c niet nodig) en klaar...
  7. T10 5w5 lampjes. bijv, via http://www.ebay.com/itm/280843089167?_t ... IT&vxp=mtr Of bij de 3c de coming / leaving home in te stellen is naar de mistlampen weet ik niet. vind het wel een mooie optie, met name omdat ik daat ook high power leds in heb.
  8. Oke. Ik heb de stadslichten uit hongkong via ebay. Voor zo'n 2 euro heb je canbus led stadslichten, storings vij.
  9. oke ziet er goed uit Heb je ze bij xenonlamp vandaan?
  10. oke eindelijk Zijn het dezelfde soort als die ik heb? vraag me uberhaubt af of je veel verschil ziet met die van mij, maar dat is met die kleine foto's van jou moeilijk te zien.
  11. Ja dat is vreemd.... Zoek op ebay even op 'high power led ba15s' dan komen er meer te voorschijn. Alleen geen 8w meer, maar 7,5 volgens mij. Maar dat moet ook voldoende zijn. Succes.
  12. Ja de BA15S. De BA15D is met dubbele aansluiting aan de onderkant en moet dus enkel zijn.
  13. Volgens mij niet, maar dat zal je in het Vagcom topic moeten vragen
  14. Ja zonder aanpassingen en/of weerstanden. Ook voor deze set krijg je voor de zekerheid een set weerstanden er bij, maar niet nodig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden