Ga naar inhoud

Bochtenverlichting.nl


Fect

Aanbevolen berichten

Hoi

 

Ik kwam dit tegen op vwforum denk dat dit wel interresant is voor de 3bg en 3c rijders.

 

http://www.bochtenverlichting.nl

 

De Bochtenverlichting sets zorgen dat het juiste mistlicht in de bocht aangaat. Zo kun je beter de bocht inkijken, zie je goed waar je naartoe rijdt en word je ook beter gezien. Bovendien geeft het een mooi effect. Inmiddels worden de nieuwste en meest luxe auto's standaard met deze functionaliteit afgeleverd en dat is niet zonder reden. Vaak noemen fabrikanten als Volkswagen, Audi, Mercedes en Citroën het adaptieve bochtenverlichting, omdat het verlichting is die zich aanpast aan de rijsituatie, in dit geval de bocht. Zoals je in de afbeelding hiernaast kunt zien, werkt bochtverlichting echt goed voor meer zich in de bocht en zorgt het dat je altijd goed kunt zien waar je rijdt.

 

De bochtverlichting sets kun je zelf monteren en werken universeel voor iedere auto. Bovendien worden de benodigde montagematerialen bijgeleverd zodat je het in een mum van tijd kunt monteren. Wil je jouw auto ook een luxe uitstraling geven en wil je meer zicht en dus veiligheid in de bochten? Dan is bochtenverlichting de uitkomst.

 

gr pascal

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 67
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Ik gok dat het geschakeld zit aan de knipperlichten met een relais waardoor je mistlamp niet meeknippert maar constant brandt

 

Lijkt logisch, alleen wat als je richting aangeeft bv bij inhalen? Brand je mistlamp dan ook mee? Zou ik wel storend vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En dan hier het antwoord op mijn gestelde vraag:

 

Hallo Erwin,

 

 

Bij nieuwe auto's bestaan er idd types die gekoppeld zijn aan de richtingaanwijzers, en bij nog duurdere modellen is het stuurgevoelig.

 

 

Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet mogelijk is om dit achteraf in te bouwen. Vandaar dat deze sets via de richtingaanwijzers worden aangestuurd. De set sluit je aan op de verlichting, knipperlicht en tussen de mistlampen en zodra je dan (indien verlichting is ingeschakeld) je knipperlicht gebruikt, gaat het mistlicht aan die zijde volledig branden. Die schakelt pas weer uit als je het knipperlicht uitschakelt.

 

 

Mocht je nog meer vragen hebben dan hoor ik het graag!

 

 

Groeten,

Melvin

Bochtenverlichting.nl

 

 

Nduss !

Link naar reactie
Delen op andere sites

dan moet er iets tussen geknutselt worden, neem de draad van gala naar je radio en zorg dat boven de 30 hij niet meer werkt en klaar :) (maar hoe en wat, moet je mij niet vragen haha :P)

 

Volgens mij werkt cruise control onder de 30 niet, dus moet er ergens een signaaltje daar zitten wat aangeeft of je boven of onder de 30 zit. Zou je evt. hier ook iets mee kunnen doen. (Maar hoe en wat, moet je mij niet vragen haha :-P )

Link naar reactie
Delen op andere sites

En anders gewoon mee laten branden als je licht aan staat. :D

 

Ik vind het een hele mooie extra optie,en als ze ook meebranden tijdens het inhalen who cares :mrgreen: .

 

En anders kun je er toch gewoon een schakelaar tussen zetten,zodat je 'm zelf kunt activeren of uitzetten. :angel:

 

Gr Bukko.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zal op een 3C niet werken denk ik.

Zie niks over canbus.

 

 

Als je mistlampen voor hebt op een 3C kun je dit gewoon via VAGCOM activeren. Heb dit laatst bij iemand geactiveerd en werkt dan ook gewoon op de richtingaanwijzer. Dus je heb helemaal geen setje nodig op een 3C, alleen vagcom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden