Ga naar inhoud

Sander Wa Oars

Members+
  • Aantal items

    1750
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sander Wa Oars

  • Verjaardag 11-08-1981

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Fryslân

Sander Wa Oars's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het moeten wel echte TFL's zijn hoor. Mistlampen mag officieel niet!
  2. Dat heb ik ook Sander, behalve geen extra schakelaar. Hij is gewoon door de A.P.K. gekomen. Het valt mij sowieso de laatste tijd op dat er heel veel met mistlamp aanrijden i.c.m. gedimd grootlicht. Volgens mij hebben die "blauwpetten" het niet eens meer in de gaten. Als ze iedereen willen staande houden en beboeten hebben ze er een dagtaak aan volgens mij Hahaha inderdaad, het is niet meer te doen met al die dagrijverlichtingregels en verschillende soorten en maten bij de verschillende automerken.
  3. Ik heb op dit moment de mistlampen doorgelust aan de tfl-pin. Er zit nog een schakelaar en een zekering tussen. Als de lichtschakelaar op nul staat gaan alleen de mistlampen voor aan. Mocht dit niet gewenst zijn, bv APK of in de buurt van "blauwe petten" dan kan je de extra schakelaar omzetten.
  4. Hallo mannen, Ik ben even begonnen om mijn voorste veerpoten te vervangen. Rechts heb ik gedaan. Rechts was prima te doen: bovenin die 3 bouten los, onder de bout eruit, veerpoot naar voren draaien en dan de 2 boutjes op de veerschotel los halen, toen kon ik de poot er zo uithalen (na enig wrikken)Nu ben ik bij de bestuurderszijde bezig. Hier loop ik tegen een probleem aan. Op deze kant zit de onderste bout er van de andere kant ingestoken. Hoe kan ik deze het beste demonteren? Welke draagarm kan ik dan het beste demonteren? Of hebben jullie andere ideeën? Moet je met die draagarmen ook met een inbus werken? Ik hoor graag spoedig ideeën en oplossingen
  5. Was wel een lekke slang. Van turbo naar intercooler. Gelukkig Slang kost als nog 120 euro.......
  6. 17964 - laaddrukregeling Heb even gegoogled, maar dit kan nog van alles zijn.....
  7. Storingsmelding van laaddrukregeling en nog een storingsmelding van de LMM. LMM spreekt voor zich maar waar is die laaddrukregeling van? Turbo druk?
  8. Voor zover we kunnen zien, geen lekke slangen
  9. Hallo mannen, Vanavond reed ik weer richting huis, van de ene snelweg naar de andere, op het moment dat ik weer een beetje gang probeer te krijgen voel ik de passat een beetje tegenstribbelen. Hij hapert een beetje en krijg een paar dikke zwarte pluimen achter de auto. Trek voor geen meter meer en wil niet sneller dan 120km p/uur. Dat zal dan de noodloop zijn..?! De auto even aan de kant gezet, uit gedaan, even gewacht en toen weer gestart en verder gereden. Nu trok de auto normaal op, stotterde nog wel een paar keer maar niet in de noodloop. Nu gaat tijdens het gasgeven de blower(airco) harder draaien en laat ik gas los dan gaat de blower(airco) ook weer langzamer draaien? Wat kan dit zijn?? Turbo?? LMM?? Of anders....?? Kan helaas de auto zelf niet uitlezen... Hoor graag van jullie. grt., Sander
  10. ff een linkje naar mijn topic, daar staan foto's. viewtopic.php?f=104&t=34403&start=390#p615241 En ja, een wereld van verschil. En ik heb alleen nog maar achter vervangen.
  11. Hahaha er zat eerst TA technix onder. Nu een set van AP.
  12. Euh.... ja Ik ben tijden bezig geweest om deze los te krijgen. Bloed zweet en tranen. Allemachtig wat zaten deze dingen vast. Je kunt ze er dus idd " zo" afhalen.
  13. Ben bezig met mijn nieuwe schroefset. De veerhouder op de achteras moet er toch zo af willen?? Is hier nog een foefje voor? Hieronder zie je wat ik bedoel. (het is een geleende foto )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden