Ga naar inhoud

Fect

Members+
  • Aantal items

    1122
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Fect

  • Verjaardag 11-05-1985

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    doetinchem
  • Naam
    Pascal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fect's Achievements

8

Community reputatie

  1. pjcra

    Heb je ondertussen een oplossing gevonden voor het starten?

     

    Ik heb namelijk net hetzelfde probleem. Heb zelf de start stop knop vervangen, batterij vervangen -> niets...

    Nu hebben ze in de garage de sensor voor de koppeling vervangen. Ik mag hem morgen gaan halen. Dus erg benieuwd ....

    Als mijn passat het voorheeft dan is de enige manier om hem gestart te krijgen de start knop lang ingedrukt houden en blijven pompen met de koppeling. 

     

    Hopelijk is dat vanaf morgen verleden tijd 

  2. Fect

    Depress clutch probleem

    Weet je welke kanalen/meetwaardeblokken ik daarvoor moet hebben? Foutcodes zitten er niet in en het nadeel is dat hij het maar af en toe doet
  3. Fect

    Depress clutch probleem

    Afgelopen zaterdag de juiste nieuwe sensor gemonteerd en helaas vandaag weer hetzelfde probleem. Nu wat een test gedaan :koppeling ingetrapt en niet meer bewogen vervolgens verschillende keren met de sleutel geprobeerd te starten en opeens deed hij het weer. Ik heb nu het vermoeden dat het in de sleutel, contact slot, of aftermarket alarm zit. Iemand ideeën? Gr pascal
  4. Fect

    Depress clutch probleem

    De sensor die eindigt op d terug gebracht naar de dealer. Dealer bevestigde dat dit de verkeerde was voor mijn auto. Zaterdag de andere erin zetten hopelijk is het dan opgelost.
  5. Fect

    Depress clutch probleem

    Koppeling voelt gewoon normaal, mijn vrouw merkt er ook niets aparts aan en de garage ook niet. De sensor zat gewoon goed maar gaf nooit geen mil/of foutcode en werkte toch niet Wvwzzz3cz6e208524
  6. Fect

    Depress clutch probleem

    Zojuist de oude sensor terug geplaatst en de fout code is direct weg, nu zijn er 2 mogelijkheden de nieuwe sensor is defect of het is het verkeerde onderdeel Het nieuwe onderdeel is namelijk met een d achteraan en de oude is A zou dit de storing kunnen veroorzaken?
  7. Fect

    Depress clutch probleem

    Krijg nu met de nieuwe sensor een fout melding 00650 clutch pedal switch f36 implausible signal
  8. Fect

    Depress clutch probleem

    Hallo vandaag maar eens tijd gemaakt om een nieuwe sensor te plaatsen. Helaas is het probleem niet verholpen :( iemand anders nog een idee waar het in kan zitten?
  9. Fect

    Depress clutch probleem

    Mannen jullie zijn geweldig! Hier kan ik wat mee super bedankt
  10. Fect

    Depress clutch probleem

    Hij is van 2006 2.0 fsi
  11. Fect

    Depress clutch probleem

    Ah Bedankt die ga ik opzoeken, mijn garage zei dat er geen opzit.
  12. Fect

    Depress clutch probleem

    Hallo, Ik ben bij mijn 2.0fsi passat 3c Een probleem dat ik hem af en toe niet kan starten. 1 van de voorwaarde om de auto te kunnen starten is het indrukken van het koppelings pedaal. Wanneer ik deze volledig ingedrukt heb zegt de boordcomputer dat ik de koppeling moet indrukken om te kunnen starten. Na veelmalig het pedaal indrukken doet hij het meestal weer. Dit doet hij niet altijd meestal start hij normaal maar soms geeft hij dit probleem. Geen foutcodes De garage kan niets vinden en ben vrij radeloos. Iemand bekend met dit probleem ?
  13. Hallo Ik heb bij mijn passat de distributie ketting van de nokkenas vervangen. (Ketting, spanner en nokvolger) Dit omdat hij ratelde en een foutmelding gaf p000a. Nu wil ik alleen nog de basic setting uitvoeren. Alleen kan ik nergens vinden hoe dit moet Iemand die dit uit wil/kan leggen. Het gaat om een Passat 3c 2.0 fsi
  14. Fect

    onderhoud vragen v5

    Ja je geeft inderdaad antwoord , alleen de manier waarop je dit doet... Tot nu toe is mij alles aan deze auto nog gelukt (weg halen secundaire luchtpomp'+ afdoppen en de complete air inbouw vervangen multiriem incl waterpomp en spanner). Maar probeer wel zoveel mogelijk info te krijgen voordat ik eraan begin, en daarom heb ik me aangemeld op dit forum. Mede omdat dit een 5 cylinder is en deze in de lengte richting is gemonteerd wou ik graag wat meer info. Misschien zijn de vragen die ik stel makkelijk te beantwoorden en hoogst waarschijnlijk onnodig maar dat betekend niet direct dat ik er beter niet aan kan beginnen. Maar dat is mijn mening. in ieder geval bedankt voor de gegeven info.
  15. Fect

    onderhoud vragen v5

    En ik maar denken dat dit forum er was om wat van elkaar te leren. Maar jullie wisten schijnbaar alles al voordat jullie begonnen met sleutelen. Zoals ik al had vermeld doe ik vaker het onderhoud zelf, en wou ik graag wat info voordat ik eraan begin. Maar ik zoek het zelf wel uit. Bedankt voor de hulp mannen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden