Ga naar inhoud

evilsniper

Members+
  • Aantal items

    344
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over evilsniper

  • Verjaardag 08-03-1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.evilsniper.nl

Profile Information

  • Plaats
    Berkel en Rodenrijs

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

evilsniper's Achievements

0

Community reputatie

  1. volgens mij moet dit gewoon werken. ik rij vw caddy (basis touran) en daar zat fabriek af een rns 310 in
  2. heb zelf since deed weekend de pioneer avh-3600 DAB heb de DAB nog niet getest (aangesloten omdat ik te druk was met de rearviewcam)
  3. mijn caddy's boordcomputer is ook raar dus zal wel vw zijn. heb 960 km gereden op de tank vul je hem zegt hij 810 en vervolgens rijden wij er weer 960 km mee
  4. Ik heb toen der tijd een setje via inet gekocht (dacht linkje ook via het forum) van speakers voor weinig geld met passende kabels en stekkers
  5. Trust me dealers zijn ook niet te vertrouwen hoor..
  6. Als mist licht is het misschien een optie om het te testen als koplamp zou ik het niet doen (misschien voor de motor)
  7. Zag laatst een 7serie bmw rijden met alleen zijn angeleyes aan in het donker en op de weg gaf deze net zo veel licht als normalen koplampen.
  8. ohhh wist niet dat er landen weg gehaald konden worden hahaha top van het weekend eens testen
  9. ik had IGO 8 draaiend met Q2012 alleen wilde hem updaten naar 2013 en me sd kaart (4gb) was te klein en met TT heb ik daar geen last van en is tevens voor me vrouw wat makkelijker omdat die altijd met onze losse tomtom werkt.
  10. Ik weet dat iedereen igo of primo gebruikt maar nou ben ik toch weer aan het stoeie met de radio en ik krijg nog steeds tomtom niet draaiende. ik blijf het probleem houden dat hij na 1 min blijft hangen en dan na 1x tikken op het scherm gaat hij weer verder. zijn er mensen die hem wel werkend hebben op een winCE 5 ??
  11. als er bij stand 1 iets van licht gaat branden in je koplamp (bv een ledlampje of zo klein steek lampje) dan is het gewoon goedkeur dat is namelijk stadslicht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden