Ga naar inhoud

Bukko

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bukko

Profile Information

  • Plaats
    St.Philipsland

Bukko's Achievements

0

Community reputatie

  1. Er zit een kw variant 1 schroefset onder. Gr. Bukko.
  2. Bedankt voor je tips De ballast bij de rechter koplamp zit vast hoor,is alleen op de foto niet te zien. En het scotch blokje.........,ach wat zal ik daar van zeggen. Zal het nog wel een keer veranderen. Gr. Bukko.
  3. Hier nog wat foto´s van m´n passat. Luchtfilterkelk van K&N gemonteerd.(is van een 3B en past gewoon op een 3BG ) Gr Bukko. ´´Member of Dubmeisters´´.
  4. Fuck,dat klopt helemaal man. Heb net de folder even door gelezen en het staat er inderdaad in. Damn............,dit topic kan op slot. En euh mijn excuses. Gr Bukko.
  5. Hallo mede passat rijders, Ik ben sinds kort in het bezit van een KVW 100 module die de software schrijft voor automatische ramen sluiting.(bij elektrische ramen ) Hij is te gebruiken voor de passat 3BG 2001-2002/2003-2005. (ook voor VW Golf,Bora,Polo (9N),New Beetle,Skoda,Seat) De module werkt als volgt,je zet je contact aan en stopt de module in de OBD-II interface.(uitleesstekker) Dan geeft hij een beepsignaal(lampje brand groen)en na ongeveer een minuut weer 3 beepsignalen,en de software is succesvol geinstalleerd. Heb deze zelf ook op m'n passat toegepast en hij werkt perfect! Schrijft absoluut niets over of veranderd niets aan de standaard boordcomputer instellingen. Mocht je deze gadget ook op je passat willen hebben(wat overigens niet te realiseren is via VAG-Com.),stuur dan even een pb'tje aub. Kosten voor deze update: 5 euro.(per auto) Gr Bukko.
  6. Bukko

    Bochtenverlichting.nl

    Kijk das helemaal mooi natuurlijk. Kun je de comfort verlichting en de bochtenverrlichting mooi combineren. Gr Bukko.
  7. Bukko

    Bochtenverlichting.nl

    En anders gewoon mee laten branden als je licht aan staat. Ik vind het een hele mooie extra optie,en als ze ook meebranden tijdens het inhalen who cares . En anders kun je er toch gewoon een schakelaar tussen zetten,zodat je 'm zelf kunt activeren of uitzetten. Gr Bukko.
  8. Bukko

    USA Style

    Goed idee om de verschillen van de US 3BG zo toe te lichten. Weten we in ieder geval waar we over praten. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er zoveel verschillen waren met de europese versie. Gr Bukko.
  9. Bukko

    USA Style

    Heb hier nog een link naar een website voor US modules gevonden. www.uslights.nl Gr Bukko.
  10. Bukko

    USA Style

    Ok dat wist ik weer niet dat die spiegel in de US altijd even groot is. Zo zie je maar weer dat je altijd iets bij kunt leren. En is de 3BG in de US B5.5? Ik heb altijd gedacht dat dat B5 was. Heb zelfs een t-shirt van dubkorps waar een foto van een 3BG op staat,met de titel B5 korps. Gr Bukko.
  11. Bukko

    Bochtenverlichting.nl

    Mooie optie. Gr Bukko.
  12. Bukko

    USA Style

    Ik denk er nog even over om de sml's on te bouwen? Wil het dan toch zelf gaan proberen om ze erin te bouwen. Moet op zich wel gaan lukken. Maar even heel iets anders,rijden jullie nog met een kleine bijrijdersspiegel. Ik heb zelf 1,5 maand terug een spiegel gekocht via ebay in Engeland,(www.ebay.co.uk)dus ik heb nu 2 grote spiegels. Staat veel en veel mooier dan die kleinere. Gr Bukko. Ps;volgens mij heeft deze US 3BG(in de US B5)ook twee grote spiegels erop zitten.(maar dat zie je bijna niet)
  13. Bukko

    USA Style

    Mooie foto,ziet er echt gaaf uit zo. Gr Bukko.
  14. Bukko

    USA Style

    Ik heb de US modules gehad van iemand,dus ik zou niet weten waar ze vandaan komen? Weet wel dat deze modules bijna niet meer te verkrijgen zijn,er zijn nieuwere op de markt waarbij jezelf de lichsterkte af kunt stellen. Even google'n denk ik. Gr Bukko.
  15. Bukko

    USA Style

    Bij mij zitten er sinds een paar weken ook US modules in,en die branden ook 50% mee.(op het stadslicht) Stadslicht lampjes eruit gehaald,en je hebt een mooi effect.(mag gewoon met de keuring.) Ik denk er ook over om de Sml's in de bumper in te bouwen,staat hier op het forum een mooi topic van hoe of wat. viewtopic.php?f=155&t=24562 Ben benieuwd of de strips er een beetje makkelijk afgaan.? Gr Bukko.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden