Ga naar inhoud

maurice3c

Members+
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Weeze (Deutschland)

Overige

 • Vagcom
  VCDS 12.12
 1. Deze zijn ook zwart aan de binnenkant? Dan is het interessant. Wat kosten ze?
 2. Ja dit zijn de black r-line achterlichten, bij mij te koop.
 3. Wil ik wel maar ik heb nu donkere achterlichten en die wil ik niet kapot maken want ik weet niet waar ze de binnenste los verkopen. Iemand die dit voor mij kan doen? Zie foto
 4. maurice3c

  Weer als nieuw rijden

  veerpoten zijn die dingen waar de veer op zit. Ander woord voor schokdemper.
 5. maurice3c

  Weer als nieuw rijden

  ik heb een sportline en dat is prima verlaagd. Stuurt ook goed!
 6. Ik heb er ook als een aan gedacht, heb ook een beetje stoeprandschade. Ik ga gewoon op zoek naar een nieuwe velg. Zal voor mij moeilijk worden omdat ik de zwarte versie heb. Afdraaien zou een optie kunnen zijn.
 7. de kabelboom kan ik wel vinden, dit zijn 3 kabelbomen zoals ik al ondervonden heb. Voor de rest zou ik dan graag een prijs willen weten. Heb dus alles nodig behalve de kabelbomen.
 8. Dan heb ik eventueel wel interesse in een aantal onderdelen. Maar hoe geschied de inbouw nu precies? Op die duitse site staat alleen PDC zonder OPS. Maargoed als ik alle onderdelen heb lukt de inbouw ook wel als ik een schema heb.
 9. Die handleiding had ik idd gezien. Maar neem aan dat er ook een signaal naar de RNS moet gaan? Of zit gaat dat via de gateway cq boordnet? En waar vind ik een boor van 21.3 mm? Afdraaien zoals hun dat hebben gedaan, kan ik niet.
 10. Even op die site gekeken en dat zie ik deze tekst, zie geel omlijnt. Dus voor alle 3c's in te bouwen maar niet voor 2010? Best raar want dat is het laatste productiejaar van de 3c.
 11. allereerst iedereen bedankt voor de antwoorden. Ik wil gewoon pdc met weergave op mijn RNS510. Daar moet ik even wat onderdelen voor bij elkaar sprokkelen. Wel weet ik dat het dan wel voor en achter in moet bouwen. Maar wat ik precies allemaal nodig heb, dat is mijn vraag.
 12. Ik wil dit graag inbouwen, alleen wat is er allemaal nodig. Wat ik in gedachte had is: - kabelboom achter - kabelboom voor - regelapparaat (iemand het juiste nummer voor ops?) - kabelboom naar de boordnet - sensoren + houders RNS510 heb ik al in de auto zitten. Na een zoektocht hier heb ik niet echt het juiste topic kunnen vinden waar dit goed uitgelegd wordt, vandaar mijn vraag. Heb ook al op passatinfo gekeken maar kon daar niet uit opmaken of het met ops was.
 13. overigens zonder foutmelding, zeg maar plug and play.
 14. Ik ben eruit, 1 gloeilamp en 1 led gaat niet. Bij beide de polen omgewisseld en nu werken ze wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden