Ga naar inhoud

oele

Members+
  • Aantal items

    4362
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    18

Alles dat geplaatst werd door oele

  1. Nieuwe wisser arm plaatsen, niets loods😉
  2. Iemand die schema's hiervan heeft MJ2018? Is er intussen iemand die het uitgevoerd heeft, of een website weet?
  3. Voor zover mij bekend is 265 voor 8.5J te breed. Ballonband effect, komt rijeigenschappen niet ten goede. Ik zie ook dat bij een Passat de wielkuip al aardig gevuld is. Als ik het zo zie, zou ik niet breder gaan.
  4. oele

    verbruik 2.0 tfsi

    Define normaal gebruik.... Hoeveel grote weg rij je hoeveel stad? En wanneer grote weg, welke afstand? Mijn 1.5-je rijdt alles tussen de 1 op 11 en 1 op 21. Afhankelijk van bovenstaande en rechter voet. En pas met lange afstanden gaat gemiddelde omlaag.
  5. Door toepassing van die kabels komt je originele bedrading anders te liggen. Bij mij was er ooit eens een draadje tegen massa doorgesleten. Ik had alle nieuwe bedrading in kabel beschermers en vastgebonden, behalve naar stukje OEM kabels gekeken. Je moet je kabels echt goed controleren en fixeren. Afhankelijk van plek waar het schuurt, kan het snel doorslijten.
  6. Ja 1 velg gespoten. Indien ik kleurverschil te groot zou vinden, zou ik 2e ook laten spuiten. Maar ik vind het niet nodig. Ook nog een deur, zit je idd niet mee.
  7. Aaiiiiii, dat doet zeer!!! Ik had poos geleden nog ergere schade gereden, deze van de week laten repareren. Goede nieuws is, je ziet er niets meer van!
  8. oele

    Koppakking kapot?

    Ja precies, ik kon verder echt niets vinden, ook niet met persen. Na test met zo'n ding, heb ik geredeneerd dat lekke kop enige was wat het nog kon zijn.
  9. oele

    Koppakking kapot?

    Ik vermoed van wel. Zo'n ding gaat ook koelwater door. Programmeren sluit alleen de uitlaat klep van de uitlaatgassen. Om lekke EGR uit te sluiten, had ik destijds koelwater slangen er af getrokken en verbonden aan elkaar.
  10. oele

    Koppakking kapot?

    Bij de mijne was er met afpersen ook niets te vinden. Er zijn setjes die CO2 kunnen meten op expansievat, dat kan een indicatie zijn. Is je EGR afgeblind?
  11. 3mm is niks joh. VW heeft altijd ruime marge op wielkuipen. Staat 'm netjes hoor.
  12. Het slot ziet er in mijn opinie niet uit, dat het zo niet zou lukken. Heb je spanbanden met ratel gebruikt? Ze moeten echt goed strak aangetrokken worden.
  13. Kruissleutel met 2 spanbanden stevig tegen je slotbout aanspannen. Zo is het mij ooit gelukt.
  14. 300,-😳, voor de 3C was het 100,-€ bij de dealer. Wat een bedrag joh!
  15. Gevalletje van; 'If you pay peanuts, you get monkeys'. OEM wielen, of goede merkwielen zijn aanzienlijk sterker, maar daar betaal je ook flink voor. Ik heb ooit eens dure gesmeede velgen krom gereden met 80-90 over bakstenen die van een viaduct gegooid werden. Gevolg; 3 kromme wielen, die nog te richten waren. Auto achter me afgebroken wiel. Auto voor me kreeg overigens bijna een baksteen op zijn lichaam, halve dash lag er uit, mafketels.😡
  16. Als je lekkage hebt door roest, zal de ruit er uit moeten vrees ik. Je kan gaan beunen met kit, maar roest blijft uitzetten, water zal nieuwe weg vinden.
  17. Niet zorgelijk? Ik vind dat niet normaal. Bij mij was er ook niets te vinden, ook niet met afpersen e.d. Maar uiteindelijk was het toch mijn koppakking. Overigens had ik geen olie in het reservoir, dus hopelijk is het idd je oliekoeler.
  18. Op Arteon wel. Misschien kan je zo eens zoeken naar positie van antenne. Maar als uitsparing er zat, klinkt het niet logisch dat het daar aan zou liggen. Is gevoeligheid hiervan niet in te stellen misschien?
  19. Phoe, bijna 70€ duurder dan in DL daar. Of heb jij korting kunnen regelen?
  20. oele

    ACC inbouwen

    Klopt, vandaag gekeken. Zit dus zelfde als bij Peter Ik weet niet welk systeem het doet, maar mijne remt wel degelijk af bij bochten en rotondes. Klinkt niet onwaarschijnlijk. Precies, soms even 'helpen' met wat gas bij. Of even remmen als iemand in gaatje duikt. Dat moest je ook met normale CC. Maar voor situaties die geen snelle ingreep nodig hebben, vind ik het ideaal!
  21. oele

    ACC inbouwen

    Ik heb geen begrenzer, dan zal dat het zijn.
  22. oele

    ACC inbouwen

    Raar, bij mij kan dat wel volgens mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden