Ga naar inhoud

j.vanderloo

Members+
  • Aantal items

    1322
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door j.vanderloo

  1. Beste mede Passat rijders, Zojuist online gekomen. De nieuwste spyshots van de Passat 2014...... Even laten bezinken wat ik er van vind..... nah ja, de B7 moesten we ook aan wennen. http://www.passatworld.com/forums/56-an ... ost3428369 Wat denken jullie? Edit: vergelijkingsfoto's toegevoegd. Lijkt toch redelijk europeesch....
  2. Maart 2012. Dus met de meest recente RNS310.
  3. Ik heb een RNS310 incl Bluetooth en een HTC one X. Werkt prima samen. Telefoonboek en oproepen worden gewoon met naam en al in het scherm weergegeven. Overigens wel opvallend: Mijn RNS310 is supersnel, terwijl ik onlangs een leenauto (golf) had die een ontzettend trage RNS310 had. Dit probleem wordt vaak genoemd in diverse autotests.
  4. De Passie in Frankrijk. Saint Bonnet de Joux. Gites La Tulipe. Aanradertje!
  5. Onze Silver Surfer in de snee.........
  6. mmmh bij 690 euro -/- 20% voor 1.6TDI BM wel interessant..........
  7. Mmmh geen speld tussen te krijgen. Goed gedaan heren!
  8. Kunnen we er niet gewoon een mooie foto op planten? Of het laatste VW-nieuws? Los van het feit dat de VR6 wel een van de beste VW motoren ooit was! De foto is wel echt voor de kenners
  9. Ik kan uit eigen ervaring absoluut een witte aanraden.......... R-line setje erop en klaar! Topper.
  10. bij mij in het foto albulm staan fotos zonder verlaging! is een 3B
  11. Ik kan uit eigen ervaring en vergelijk met collega's zeggen dat een witte auto langer schoon blijft als een zwarte. Daar wil ik wel even bij zeggen dat de mijne extreem gekleid / gepolished en gewaxed + topping staat. Water loopt er extreem vanaf en vuil hecht zeer moeilijk. Ideaal. dat wel.
  12. Nogmaals: De bout hoeft er helemaal niet uit! men kan het plaatsen zonder deze bout te demonteren!! FF zoekfunctie op bv mijn verhaal witte reus gebruiken. Ik heb het ook gedaan zonder de bout los te maken.
  13. Ahum................ wat denk je zelf? wat voor iets heb je op het oog?
  14. simpel: Thermostaat vervangen! Kan men zelf of bij de stealert. Vergeet niet het ringetje mee te bestellen in geval van het zelf doen. Thermostaat staat gewoon de hele tijd open waardoor de motor niet warm wordt, omdat hij steeds het volledige koelsysteem gebruikt.
  15. nu er een nieuwe dynamo opzit als een zonnetje. Zelfs mijn mijn (sl)opel-accu. telletje voorwarmen, doorstarten, flink nagelen 3 sec en dan super mooie constante loop. en dat voor 375dKM
  16. COOL Zie link: http://www.autoblog.nl/archive/2010/11/ ... we-audi-a6 Ik heb Autoblog ff getipt en zie hier het resultaat Remko ook bedankt he !
  17. Ik begin met de thermostaat. Haha. De temp is namelijk gewoon constant 75 gr. Slaat niet op en neer. Even afwachten dus..... Nu even de onderdelen nummers ontdekken. Iemand???
  18. Even een oude koe uit de sloot halen. Heeft iemand het artikelnummer van de thermostaat en afdichtingsring van een TDI 85KW PD-motor als hierboven beschreven????? De mijne wordt niet meer warmer als 75Graden dus ik ga een beginnen met de thermostaat. Kijken of mij het lukt, anders gaan we de hulptroepen inschakelen. Iemand interesse?
  19. Ik kan me er iets bij voorstellen Joost. Alle begrip! Sterkte........ !
  20. Lekkere disco op de snelweg anders ja...........
  21. staan wel een paar mooie setjes te koop hier
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden