Ga naar inhoud

Sander101

Members+
  • Aantal items

    716
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sander101

  • Verjaardag 26-08-1990

Profile Information

  • Plaats
    Groningen

Sander101's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heeft VW geen inklapbare trekhaken? met 1 druk op de knop klapt die in of uit en hij gaat achter de bumper niemand ziet hem.
  2. Als of de benzine motoren zo probleemloos zijn.....
  3. Vraag me af wanneer deze de Oo _ oO mod krijgt....
  4. Hahahaha, ik snap niet waarom je niet gewoon als nog zoon standkachel neemt. Bij Webasto kun je er zo 1 bestellen en anders wel bij verschillende garages. Het kost je minder brandstof, het is beter voor de auto en voor het milieu.
  5. Misschien dat er iets aan elkaar vast vriest en dat het tijdens het rijden weer los gaat zitten?
  6. Sander101

    PrivacyShades..

    Voor mijn auto is er alleen de ''goedkope'' versie, maar die naad stoort echt niet.
  7. Probeer er achter te komen waar het water weg komt, je zou misschien die ruimte kunnen bekleden met een keuken rol. Een keuken rol neemt water op dus dan zou je daar aan kunnen zien waar het water vandaan komt. Ik heb geen idee of dit werkt ofzo want een Honda lekt nooit...... Maar stel dat de bovenste rand van de reservewiel uitsparing nat is, dan weet je dat het water van uit de kofferbak richting de reservewiel loopt.
  8. BMW +1 Gewoon een zeer fijne motor, ik loop stage bij BMW de diesels zijn echt mooi.
  9. Sander101

    Ambiente pakket

    kun je inderdaad zelf wel even doen, middagje werk.
  10. Ik weet misschien wel een testje, ik heb ook een 1.8t gehad in een 3BG maar ook de 150pk versie. Als ik hem in zijn 1e versnelling had en ik gaf rustig gas tot 2000touren en daarna vol gas ging die als een speer. Probeer dit ook eens en als je dan ook een flinke duw krijgt in je rug zit het allemaal wel goed.
  11. Ik was heel blij met mijn passat (moet wel eerlijk toegeven dat mijn honda toch wel wat beter op de weg ligt en een hele fijne motor heeft genieten!)
  12. Hoe je er goed bij kunt komen weet ik niet, onder je parafaan zit een filter op deze foto links (naast de accu) Bij deze auto is de filter er toevallig al uit maar hij zit in dat bakje, let niet op de rode circels Onder die filter kun je hem volgens mij zien zitten (foto is trouwens van ted )
  13. Dit denk ik ook, misschien ligt er wel een takje ofzo in wat zit te tikken en wat blaadjes. Anders gewoon wat wd-40 helpt altijd Ook als de airco en alles uit is blijft deze draaien volgens mij, anders komt er geen ''verse'' lucht in de auto. Ik rij nu Honda en als ik alles uit zet blijft er ook lucht uit de roosters komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden