Ga naar inhoud

  • 0

UPDATE 19-9-10 pag 2 motorschade NU met rapport....


tassap

Vraag

Gisteravond op gemakkie met 120 km op de A12 richting DenHaag aan het toeren en wil versnellen.....kaboem...ik denk ik rij ergens overheen maar nee....motor enorm kabaal en trillen....direct in vrij en uitrollen naar vluchtstrook....achterruit was ineens zwart en rook uit de ventilatieroosters....ik direct de auto uit en achter vangrail wachten of er vlammen kwamen... niets en motorkap open en alles onder de olie...onder de auto plas olie...op wegdek grote streep olie, achterkant passat vol met olie.

 

Bellen met VW en die schakelen de ANWB in en weg gesleept naar Ypenburg en depot van ANWB. Bakkie koffie, auto op brug en plaat onder auto verwijderd....starten en uit een soort van ''gat'' spoot de olie...ja waren de heren, inmiddels 5, gelijk stemmend eens...dit blok is DOOD.... zij, ik zag het niet maar wilde ook geen oliedouche, zagen thv van vliegwiel een scheur en gat wat er niet hoort.

 

De boel achtergelaten en weg gebracht naar Rijswijk en daar een auto van LogicX en nu in toeran...kaler dan kaal pffff wat een auto maar ik kon verder.

 

Vandaag de Leaseclub geinformeerd en blijde nieuws verteld....tot op heden niets gehoord en in afwachting wat de diagnose is.

 

Zo rij je 90000km probleemloos en zo in korte tijd 2x in de lepelauto....zie ook viewtopic.php?f=109&t=36129&start=0

 

wordt vervolgd.

:angry:

post-4548-1423824993,886_thumb.jpg

post-4548-1423824993,9641_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Antwoorden 59
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

Aanbevolen berichten

  • 0

hoho frituurvet word wel ff iets ie pietsie warmer dan de olie in je auto. Als je olie temp in je auto al is meer dan 110/120graden word zou ik me toch wel zorgen maken... Dacht namelijk is een keer te hebben gelezen dat olie niet warmer dan 130graden mag worden voor de auto, dan smeert het niet ofzo iets..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

sinds vrijdag mijn vertrouwde Passat weer terug. Compleet nieuw blok met koppeling. Monteurs vertelde dat de oude koppeling nog in goed staat was en geen slip of andere schade te zien was. Wagen rijd weer als nieuw en voelt prettiger aan.

 

Maar vroeg wat uiteindelijk de totale schade was....7500 ex de btw dus incl rond de 9000 euro.

 

Kom ik bij de auto....wat denk....was te terleurgesteld om terug naar binnen te gaan en het te zeggen.....Gewoon nog compleet onder de olie....rond de voorschermen vieze vingers....Bizar wat een NIET service als je 7500 euro omzet hebt en je kan je onderscheiden met een stukje service door die Passat even te wassen... Erg gemiste kans dat ik de volgende keer een VW of Audi ga bestellen in Leidschendam....de ''witte'' dealer aldaar.

 

Maar de auto rijd top dus de terleurstelling was snel weg.

 

Nu kijken hoe de afhandling gaat verlopen.

 

Thanks iedereen voor de duidelijke tips en hulp.

 

Peter

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
En hoe is de afhandeling verlopen ?

 

totaal niets meer gehoord van de leaseclub en de passat opgehaald en rij weer probleemloos..op een navigatiesysteem wat onlangs weer is vervangen ...geen inbraak maar gewoon kapot :angry:

 

zijn inmiddels overgestapt naar andere leaseclub dus kleine 55d km en overstappen en andere auto.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden