Ga naar inhoud

Nieuwe Passat komt eraan..


VWillemsen

Aanbevolen berichten

@Eric: over het leveringsschema hoor je op zijn vroegst in de nazomer iets, denk ik.

 

Op het net circuleren sinds een paar maanden deze spyshots:

 

VW-Passat-2010-1.jpg

 

VW-Passat-2010-2.jpg

 

Ook al is het moeilijk te zien in het donker bij een zwarte auto: de facelift lijkt minder rigoreus als bij de golf V/VI, de flanken worden ongemoeid gelaten.

Het moet wel een dikke uitvoering zijn getuige de uitlaten aan weerzijden.

 

Als het nou maar geen oude spyshots zijn van de R36 :embarassed:

Link naar reactie
Delen op andere sites

golf 4 is destijds ook niet gefacelift, 1 van de goede dingen van VW dat ze niet om de 2 jaar de boel veranderen en je redelijk een lange periode in een actueel model rijd.

moet binnen 2 jaar wisselen en ziet er goed uit die passat...beetje chroom in de gril en strakke bak. Al vind ik de volvo v70 of de komende s60 ook erg mooi....zal toch weer voor de meeste binnenruimte gaan en vind die in de 3C met mijn 198 lengte echt wel ok...moet je eens in een a4 of 3 serie stappen....of de opel insignia...die valt erg tegen qua binnenruimte...zijn uiterlijk vind ik wel weer porno.

 

nog ff 80000km wegtrappen en dan shoppen;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet er even aan wennen maar uiteindelijk zal ik deze toch wel weer mooi gaan vinden. Ik had meer moeite met de 3C toen deze voor het eerst voorgesteld werd. Ondertussen ben ik er aan gewend en vind een dikke 3C toch wel erg gaaf. Als er niet zo veel problemen waren met de 2 liter TDI had ik mijn auto waarschijnlijk al voor een 3C ingeruild. Nu neig ik meer naar een 3 jaar oude 5 serie BMW diesel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooie strakke bak. Ik vraag me ook af of het geen photoshop is. (hoop het niet)

Zag laatst een artikel in een Duits autoblad met heel andere foto's van de nieuwe Passat. Die leken absoluut niet op deze.

Ik mis alleen wat chroomaccenten aan de voorkant, zullen wel van die dunne lijntjes chroom worden net zoals op de Golf en Polo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden