Ga naar inhoud

Eric

Members+
 • Aantal items

  697
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Over Eric

 • Verjaardag 05-07-1965

Profile Information

 • Plaats
  Doetinchem
 1. Pon lijkt zich helemaal niet te interesseren in zaken die niet "standaard" zijn. Gewoon uit de officiele optie lijst bestellen denken ze dan..............
 2. Eric

  Led dagrij verlichting 3AA

  Iemand ervaring met de 7,5Watt versie?
 3. Eric

  Led dagrij verlichting 3AA

  Is mij nog niet gelukt omdat er een "00" code in de long coding staat. Iemand anders die het wel gelukt is?
 4. Volgens mij is het opgelost als je de optie "cold diagnostics" disabled.
 5. Ziet er goed uit, nu maar hopen dat hier geen roest op komt.
 6. Eric

  foutcode 01262 (N75 klep)

  Heren, Ondanks dat ik geen Passat (meer) heb wil ik jullie toch een vraag voorleggen m.b.t. een foutcode van m'n Audi A3 1,8T (150pk). Ik heb een foutcode 01262 welke betrekking heeft op de werking van de N75 klep, wagen rijdt verder (nog) prima, maar wil problemen voor zijn. Heb net een log gemaakt, maar ben niet helemaal zeker of ik wel de juiste kanalen heb gebruikt omdat ze bij m'n A3 niet overeenkomen met wat "Gerrit Speek" voorschrijft. Heb een 2x logging van kanaal 002 en 027 gemaakt. Hierbij valt het me op dat de duty cycle nauwelijks boven de 60% uitkomt, alleen helemaal "onderin" gaat hij ff naar de 90%. Zouden jullie de log willen beoordelen en eventueel advies geven? Eric.
 7. Dre, Bedankt voor je antwoord. Hier is dus niet veel aan te doen.....maar hoe zit het dan met het "dropdown" menu welke je in de long coding helper ziet en waar diverse modelen in staan?
 8. Heren, Wie weet er precies hoe je de achterlichten aan kunt zetten i.c.m. de DRL? Het moet gedaan worden in Byte 18 van module 09. Bij mijn Superb was het een kwestie van de code 2B veranderen in 2C, maar bij sommige andere auto's (Passat type 3AA of de laatste versie van de Jetta) staat er een 00. Ik heb ergens gelezen dat dit een "verborgen" codering is en dat je het wel kunt aanpassen, maar waarin?
 9. Heb je een schuif/kanteldak? Zoja de afvoer hiervan al eens bekeken?
 10. De BlueTDI is een stuk schoner en iets zuiniger, maar er moet inderdaad ad-blue in en volgens mij alleen via de dealer (maar dit weet ik niet zeker). Het "probleem" zit hem in het feit dat die addblue erin MOET. Dus als het op is kun je er niet of nauwelijks meer mee rijden. Was pas bij de dealer waar een CC blueTDI stond waarvan de electronica iedere keer "dacht" dat de ad-blue op was en de berijder stil kwam te staan............ Succes met je keuze!
 11. Ben benieuwd, maar ben bang dat dit niet oplosbaar is (zonder update)..............
 12. Je moet de "koude" lamp controlle uit (laten) zetten met VAGCOM. Dit is de controlle van de verlichting voordat alles opgestart is. De "warme" controlle blijft dan nog steeds werken: mocht een lampje stuk gaan dan krijg je daar nog steeds melding van.
 13. Als in die update maar een instelbare TMC zit!
 14. Hier was ik al bang voor, kon het ook al nergens vinden.......... Dit is dus nog erger dan m'n vorige RNS300, daar had ik nog een beetje invloed op n.l. de zender waar je naar luistrd geeft de TMC info. Nu blijf ik dus iedere ochtend/avond met duitse verkeersinfo zitten...........slechte zaak.
 15. Sinds kort rij ik met een Superb waar een Amundsen+ navi is ingebouwd. (gelijk aan de RNS 315, vandaar dat ik dit hier ook post) In het begin was ik hier erg enthousiast over, maar dat is wat aan het afnemen............. Ik loop tegen de volgende problemen aan: Niet altijd goed uitlezen van de telefoonlijst uit de GSM TMC zoekt automatisch een "TMC zender" zonder dat ik hier invloed op lijk te hebben. Dit laatste lijkt handig, maar aangezien ik in de buurt van de Duitse grens woon geeft dit de volgende situatie: ik rij 'sochtens weg en vraag de verkeersinformatie op en zie vervolgens dat er file op de A3, A52, A57 etc staat. Leuk maar heb ik niets aan. De TMC ontvanger heeft dan besloten om naar de WDR4 te gaan....... Is er hier iemand die dit probleem ook ondervindt en een oplossing weet? Eric.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden