Ga naar inhoud

Thomas1984

Members+
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Thomas1984

 1. Een voegspijker kan hier ook enorm helpen.
 2. https://www.autoevolution.com/news/a-wireless-android-auto-adapter-could-help-fix-android-12-problems-181147.html Dit dus. Fingers crossed dat Google zelf met een oplossing komt.
 3. Goedemorgen, Ik heb hetzelfde issue, steeds het verliezen van de connectie met het snoertje. Maar een firmware update zal een draadloze verbinding waarschijnlijk niet mogelijk maken. Dan zal je alsnog een wireless android auto adapter moeten installeren, zoals die van Motorola. Dat zou dan wel achter het dashboardkastje geplakt kunnen worden.. Op de website van Volkswagen staat dat je wagen WeConnect moet ondersteunen. De website van Android Auto stelt dat dit van toepassing is op de Passats vanaf 2016. Mij lijkt dit gerelateerd aan de productieversie van de DM, maar hopelijk weet de expert @Passat Rdi hier meer van.
 4. Ook ik ben voor een poetsdag in het voorjaar en sluit graag aan.
 5. ...maar dan heb je braaksel van een mogelijk Hongaars persoon in je nu heftig stinkende auto liggen, waarvan je dan nog moet gaan bidden dat het eventueel in een dna databank voorkomt...
 6. Dat is twee vaccinaties terug.
 7. Ik zie dat er een lampje in zit, dus RGB verlichting, gematcht met interieur verlichting in de portieren?
 8. Instant update: Code geel in Friesland dus een goede generale. Alle bandjes gezet, Passat in de buurt.
 9. 'Nieuwe' wagen, 'nieuwe' vouwwagen, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nu genieten van de Friese regen en wind.
 10. Tja, als ik het moet uitleggen is het niet grappig meer, maar ja: het is verwijzing naar een gedachtenexperimentje; Schrödingers kat, linkje ernaar staat hieronder. Samengevat; nu is hetgeen je gaat aantreffen achter de sticker is OF een vakje voor je sleutel OF totaal iets anders. Je weet het pas als je sticker er af haalt en daarmee de realiteit beïnvloed. Ik ga maar weer koffie halen en stilletjes in een hoekje zitten. Ik ben overigens ook benieuwd wat er onder de sticker zat.
 11. De bekerhouder in mijn middenconsole is defect; het welbekende issue dat het plastic haakje onder de inzet is ingedeukt, waardoor bij het uitvouwen de inzet verder draait dan de bedoeling is en losschiet. De andere inzet zit vast, waardoor ik deze helemaal niet meer kan gebruiken. Nu wil ik de bekerhouders in z'n geheel vervangen via onderstaande instructies: https://www.passatworld.com/threads/b6-euro-cup-holder-install-with-pics.304040/ Toen ik las dat dit een ochtend werk moet zijn en ik de hele middenconsole los moest maken, van voor tot achter. En toen zat ik te denken of er niet gelijk andere mooie dingen mee te doen zijn, als deze toch open ligt. Zo zat ik te denken aan het installeren van instapverlichting (dankzij een tellerupgrade via Bonny is dit beschikbaar in de boortcomputer), iets in de armsteunbak en misschien een 220 stroompunt voor de achterbank? Hebben jullie tips?
 12. Thomas1984

  Radio code

  Bedankt voor de verbetering @dieseltje, daar was ik niet van op de hoogte!
 13. Thomas1984

  Radio code

  En anders kan jij of de koper de code opvragen via websites zoals https://www.vwradiocode.nl/. Kosten zijn €20,- meen ik.
 14. Je zou denken dat er genoeg ruimte zou zijn óm die switch heen. Onder het mom van iedere suggestie is er 1 en ik met hetzelfde issue zit met mijn B7 met panodak; ik zit er aan te denken om de ruimte met de sigarettenaansteker in mijn B7 te vervangen voor een 3D geprint vak voor bijv zonnebrillen. De ruimte is er breed en diep genoeg voor, maar die ouderwetse en nutteloze sigarettenaansteker zit in de weg. Nu nog iemand vinden die gek genoeg is om dit samen mee op te pakken...
 15. Gisteren bij @oele de Sunniboys van z'n oude B6 opgehaald en de Arteon mogen bewonderen (heel gaaf uitgevoerd!). Vanavond heb ik die schermen getest in m'n B7 en de Sunniboys passen prima in de portieren en achterklep,maar net niet in de vaste zijramen van de kofferbak ruimte. 1 hoek steekt altijd een beetje uit, ongeacht hoe je ze ook probeert. Het is niet hinderlijk in het gebruik, maar past helaas net niet.
 16. Thomas1984

  Klokje Rond

  Zag deze net voorbijkomen, is dit een lid? https://youtu.be/897aZto3sj0
 17. Ziet er netjes uit! Gefeliciteerd met je aankoop. Ik zie nergens hoeveel werkgeheugen hij heeft. Enig idee?
 18. Ik had in mijn vorige B7 ingebouwde zonneschermen in de portieren achter. Helaas heeft mijn huidige auto dit niet en nu twijfel ik over goedkope sonniboys of over het zelf installeren van die schermen,want mooier en dan hoef ik niet steeds die schermen ergens op te ruimen. Kan iemand mij helpen aan de onderdeelnummers en belangrijker nog; ervaringen over het installeren? Ik heb zitten zoeken maar kan er weinig over terugvinden op het forum.
 19. Hartelijk bedankt voor de top vastlegging van dit hele project! Als je nog een alternatief smeervet hebt gevonden voor de rails en de rubbers, hou ik mij aanbevolen.
 20. Ford Fiesta mk4 BMW 320i E46 Ford Focus mk2 Passat B7 1.4 tsi Nog een keer Passat B7 1.4 tsi, want fijn
 21. Goedemorgen! Normaal gesproken zie je wat roestvorming op de schijven als de auto een tijd buiten bij de dealer/handelaar stil heeft gestaan. Bij een proefritje merk je dat gelijk bij de eerste keer remmen. Maar na een paar keer remmen is de ergste roest er af en remt het weer zoals het moet. Gezien je je Passat alweer een maand hebt en de andere remmen geen roestvorming kennen, lijkt het mij dat de rem op dit wiel niet(goed) functioneert. Maar ik heb hier weinig (technische) ervaring mee, dus mogelijk kan een ander forumlid je beter helpen.
 22. Had m'n koffie en een bril nog niet op denk ik..😅
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden