Ga naar inhoud

StefanT

Members+
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over StefanT

Profile Information

 • Plaats
  Diemen
 • Naam
  Stefan

Overige

 • Auto
  Passat GTE Variant B8

Recente bezoekers van dit profiel

227 profielweergaven

StefanT's Achievements

18

Community reputatie

 1. Haha, mooi uitzicht. En dan heb ik het niet over die zonsondergang 😉
 2. Ook hier heeft de emotie van de ratio gewonnen: ik heb net een virtual cockpit besteld voor mijn GTE en ga deze laten inbouwen en inleren bij Cartronics. Een rib uit mijn lijf, maar afgezien van de voorruit is dit toch wel het meest bekeken onderdeel van mijn auto 😉
 3. StefanT

  5x knipperlicht

  Ha, mooi, goed om te horen! (Zowel dat de oplossing werkt, als van dat drankje 😉)
 4. StefanT

  5x knipperlicht

  Ah, als je er op google naar zoekt in het Engels, dan ben je volgens mij niet de enige. Ook Golf en zelfs Audi en Skoda lijken af en toe hier last van te hebben. Mogelijke oplossing zou kunnen zijn: "On my 2017 Golf R, I needed to perform a factory reset on the "Lights" settings. Now my blinker flashes 5 times. "
 5. StefanT

  5x knipperlicht

  Heel bijzonder inderdaad. Heb zelf een B8 en heb beperkte kennis, maar heb je wellicht via OBDEleven die herprogrammering gedaan?
 6. Ik heb er voor gekozen om het niet te doen, dat komt vooral door de kosten, maar ik mis het regelmatig. Duurt bij mij 3 uur en 40 minuten met de granny charger om van helemaal leeg naar vol te gaan. Ik kom regelmatig tussen ritjes net laadtijd tekort. Eigenlijk zonde, maar die investering vind ik tocht te groot. Als je het tegen relatief lage kosten kunt doen, zou ik het zeker regelen!
 7. Even een update over mijn achteruitrijcamera die niet automatisch inklapte wanneer ik de auto uitschakelde. Heb een afspraak gemaakt bij de garage en was vorige week eindelijk aan de beurt. Terwijl ik daar aankom zet ik expres de camera aan en schakel de auto uit. Zien ze tenminste meteen wat het probleem is. Tot mijn grote verbazing hoor ik de camera inklappen. Ook tweede, derde, vierde keer hetzelfde resultaat. IN overleg met de garage maar besloten nu niet op zoek te gaan naar een probleem dat (op dit moment althans) niet bestaat. Nog dank voor de tips en advies!
 8. Ik vond dit een mooie tip, maar helaas blijkt het (bij mij) niet zo te werken. De knop van het parkeersysteem indrukken werkt niet sneller dan de auto in P zetten. Ik heb een afspraak gemaakt bij de garage. Het ding hoort gewoon in te klappen als ik de auto uit zet.
 9. Nou, en daar is dus ook weer iets interessants aan de hand. Bij mij is het zo dat wanneer je de achterklep ontgrendelt, zowel via het knopje in het portier als via de AB, dan ontgrendelt deze niet volledig. hij komt een klein stukje omhoog, maar zonder bediening met het logo op de achterklep kan deze niet echt open. Dat is ergens ook wel logisch als veiligheidsmaatregel. Maar dan moet ik nog steeds een ingeklapte camera hebben om de achterklep daadwerkelijk open te kunnen doen.
 10. Nee, niet dat ik weet. De auto is sinds afgelopen februari in mijn bezit en heeft 360 graden camera's. Lijkt me niet dat iemand de moeite heeft genomen om dat in een (destijds) leaseauto in te bouwen.
 11. Ah, maar daar gaat het dus al mis bij mij. Als ik het contact uitschakel voordat de camera is ingeklapt, dan blijft die uitgeklapt staan. Vond ik al zo vreemd. Eerder ook nooit gemerkt totdat de auto vorige maand een grote beurt heeft gehad (bij PON). Ik ga ze maar eens een belletje geven.
 12. Als bij het inparkeren van mijn B8 (GTE, 2015) de achteruitrijcamera geactiveerd wordt, dan duurt het voor mijn gevoel best lang (15 seconden) voor dat de achteruitrijcamera weer inklapt (en ik de achterklep kan openen). Best irritant om dan nog in de auto te moeten wachten voordat ik hem uit kan zetten. Herkennen mensen dit probleem en is er iets aan te doen? Met VCDS wellicht?
 13. Nou, weer een probleem opgelost @bm-er. Ik heb die doppen eruit gehaald, schoon gepoetst en terug gezet. Probleem heb ik nu niet meer kunnen reproduceren met flink wat water, ook niet bij de dakrails of de kabeldoorvoeren. Over 2 maanden in de wasstraat nog maar eens goed opletten. Veel dank dus!
 14. Ooh, dat zou niet mooi zijn, maar is wel inderdaad een logische plek. Ga morgen maar even met de tuinslang in de weer...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden