Ga naar inhoud

StefanT

Members+
  • Aantal items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

StefanT won de laatste dag op september 26 2022

StefanT had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over StefanT

Profile Information

  • Plaats
    Diemen
  • Naam
    Stefan

Overige

  • Auto
    Passat GTE Variant B8

Recente bezoekers van dit profiel

947 profielweergaven

StefanT's Achievements

25

Community reputatie

  1. Wow, ja, precies dat! Kun je iets meer vertellen over hoe je dit voor elkaar hebt gekregen?
  2. Dank voor jullie snelle reacties. In de handleiding van mijn GTE (2015) is de enige noodontgrendeling het lang ingedrukt houden van direct laden knop. (vergrendelen en ontgrendelen van de auto gaf geen effect) Bijzonder genoeg heb ik geen fysiek hendeltje zoals de B8.5 kennelijk wel heeft. Ik heb het uiteindelijk kunnen oplossen door met een schroevendraaier het pinnetje omhoog te duwen. Nu doet hij het weer. Ik denk dat ik hem even moet smeren. NOgmaals dank!
  3. Ik heb sinds vanochtend een probleem. De laadpoort van de auto is leeg, maar de pin waarmee normaal gesproken de stekker wordt vergrendeld, zit in gesloten toestand en wil niet in beweging komen. Zie de foto, dan zie je de pin zitten. Nu kan er dus geen stekker in, zelfs het afdekkapje gaat er niet goed op. Iemand die dit herkent, en nog mooier, ook heeft kunnen oplossen?
  4. Nee, helaas niet inderdaad. En ik zou nooit meer zonder HUD willen.
  5. VW navigatie vind ik dikwijls overzichtelijker qua rijbaanaanwijzingen, waar Google actueler is in verkeersinformatie (en in overall routeberekening?) Speelt ook mee dat ik een HUD heb die heel fijn is ism de VW navigatie.
  6. StefanT

    Passat 2024

    Is de B8 Variant echt 'maar' 4,78? Hij voelt langer 😉 Sowieso is 14cm meer dan de B8 echt wel een grote auto!
  7. Het zou wel mooi zijn als het mogelijk zou zijn om beide navigaties tegelijk actief te hebben: VW navigatie op de AID en Google op het Discover Media scherm. Maar ook dat is helaas niet mogelijk. Of is er een andere Android navigatie app die wel tegelijk met de VW navigatie actief kan zijn. Ik vind het namelijk fijn op op langere routes verschillende navigatie-opties te hebben, waarin ik dan zelf mijn afwegingen kan maken (en ben ik daarin de enige?)
  8. Per ongeluk toch een instelling aangepast? In de auto of in de granny charger? op hoeveel ampere staan beiden ingesteld?
  9. En in aanvulling op tvc: ik plan via de app wel eens 2 vertrektijden een half uur na elkaar om de auto echt warm te krijgen. Wanneer de auto dan voorverwarmd wordt, gaat die met het maximale vermogen van de lader. Mijn 2200 watt granny charger heeft daar dus wel wat moeite mee, zeker in dit weer. Aan de laadpaal met 3600 watt zal dat dus nog wat beter zijn. De elektrische met het contact aan en de stekker eruit heeft dus nog veel meer vermogen, maar inderdaad, dat kost je heel veel range. En dan nog een tip: wanneer ik de kids naar sporten breng, dan kan ik daar aan de publieke laadpaal laden. Ik heb dan altijd een uurtje tijd te overbruggen, waarin het niet de moeite waard is naar huis te gaan. Echter, als ik er in dat uurtje warm bij wil zitten, dan ga ik dus in de auto zitten terwijl die laadt en laat het contact uit. Als ik dan via de app voorverwarm kan ik er in de auto toch lekker warmpjes bijzitten. Voorverwarmen doet het niet met het contact ingeschakeld.
  10. Ah, ik zal eens kijken of die het ook op de verbrandingsmotor ook doet. Zo niet, dan is het dus niet iets om me direct zorgen over te maken...
  11. Als ik vanuit stilstand langzaam optrek, bij filerijden bijvoorbeeld, dat gaat dat (een beetje) schoksgewijs. Is echt alleen bij snelheden onder de 10kmpu. Ooit vroeger ook gehad bij een handgeschakelde auto waarvan de koppeling bijna op was. Kan dit bij een DSG ook het geval zijn? Of is er iets anders aan de hand? Er staat nu 113.000 op de teller. Hoor graag of dit bekend klinkt.
  12. Als tijdelijke oplossing (en wanneer je dat ding er wel uit hebt gekregen): ik heb nog een analoge GTE teller voor je liggen. Die mag je sowieso lenen totdat je een nieuwe hebt. Flink balen, kan ik me zo voorstellen!
  13. Die rare onderdeelnummers zijn zo specifiek dat het makkelijk zoeken wordt. Zo heb ik ook mijn cockpit gevonden: Gewoon een google alert instellen op het typenummer en je krijgt vanzelf een mailtje als ergens ter wereld het onderdeel nieuw wordt aangeboden!
  14. Zie hier:https://letmegooglethat.com/?q=passat+5GE810773 😉
  15. Nou, het heeft even geduurd, maar de cockpit is geïnstalleerd. Cartronic was op vakantie, dus eerst geprobeerd bij een andere toko. Die kregen de sleutels niet ingeleerd. Op de standaard manier lukte het niet. Cartronic kreeg het uiteindelijk wel voor elkaar. Ik heb nu de bijzonder prettige combi van het headup display met de virtual cockpit: altijd alle informatie recht voor mijn neus!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden