Ga naar inhoud

StefanT

Members+
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

StefanT won de laatste dag op september 26

StefanT had de meest gelikete inhoud!

Over StefanT

Profile Information

 • Plaats
  Diemen
 • Naam
  Stefan

Overige

 • Auto
  Passat GTE Variant B8

Recente bezoekers van dit profiel

342 profielweergaven

StefanT's Achievements

22

Community reputatie

 1. Ah, ik zal eens kijken of die het ook op de verbrandingsmotor ook doet. Zo niet, dan is het dus niet iets om me direct zorgen over te maken...
 2. Als ik vanuit stilstand langzaam optrek, bij filerijden bijvoorbeeld, dat gaat dat (een beetje) schoksgewijs. Is echt alleen bij snelheden onder de 10kmpu. Ooit vroeger ook gehad bij een handgeschakelde auto waarvan de koppeling bijna op was. Kan dit bij een DSG ook het geval zijn? Of is er iets anders aan de hand? Er staat nu 113.000 op de teller. Hoor graag of dit bekend klinkt.
 3. Als tijdelijke oplossing (en wanneer je dat ding er wel uit hebt gekregen): ik heb nog een analoge GTE teller voor je liggen. Die mag je sowieso lenen totdat je een nieuwe hebt. Flink balen, kan ik me zo voorstellen!
 4. Die rare onderdeelnummers zijn zo specifiek dat het makkelijk zoeken wordt. Zo heb ik ook mijn cockpit gevonden: Gewoon een google alert instellen op het typenummer en je krijgt vanzelf een mailtje als ergens ter wereld het onderdeel nieuw wordt aangeboden!
 5. Zie hier:https://letmegooglethat.com/?q=passat+5GE810773 😉
 6. Nou, het heeft even geduurd, maar de cockpit is geïnstalleerd. Cartronic was op vakantie, dus eerst geprobeerd bij een andere toko. Die kregen de sleutels niet ingeleerd. Op de standaard manier lukte het niet. Cartronic kreeg het uiteindelijk wel voor elkaar. Ik heb nu de bijzonder prettige combi van het headup display met de virtual cockpit: altijd alle informatie recht voor mijn neus!
 7. Haha, mooi uitzicht. En dan heb ik het niet over die zonsondergang 😉
 8. Ook hier heeft de emotie van de ratio gewonnen: ik heb net een virtual cockpit besteld voor mijn GTE en ga deze laten inbouwen en inleren bij Cartronics. Een rib uit mijn lijf, maar afgezien van de voorruit is dit toch wel het meest bekeken onderdeel van mijn auto 😉
 9. StefanT

  5x knipperlicht

  Ha, mooi, goed om te horen! (Zowel dat de oplossing werkt, als van dat drankje 😉)
 10. StefanT

  5x knipperlicht

  Ah, als je er op google naar zoekt in het Engels, dan ben je volgens mij niet de enige. Ook Golf en zelfs Audi en Skoda lijken af en toe hier last van te hebben. Mogelijke oplossing zou kunnen zijn: "On my 2017 Golf R, I needed to perform a factory reset on the "Lights" settings. Now my blinker flashes 5 times. "
 11. StefanT

  5x knipperlicht

  Heel bijzonder inderdaad. Heb zelf een B8 en heb beperkte kennis, maar heb je wellicht via OBDEleven die herprogrammering gedaan?
 12. Ik heb er voor gekozen om het niet te doen, dat komt vooral door de kosten, maar ik mis het regelmatig. Duurt bij mij 3 uur en 40 minuten met de granny charger om van helemaal leeg naar vol te gaan. Ik kom regelmatig tussen ritjes net laadtijd tekort. Eigenlijk zonde, maar die investering vind ik tocht te groot. Als je het tegen relatief lage kosten kunt doen, zou ik het zeker regelen!
 13. Even een update over mijn achteruitrijcamera die niet automatisch inklapte wanneer ik de auto uitschakelde. Heb een afspraak gemaakt bij de garage en was vorige week eindelijk aan de beurt. Terwijl ik daar aankom zet ik expres de camera aan en schakel de auto uit. Zien ze tenminste meteen wat het probleem is. Tot mijn grote verbazing hoor ik de camera inklappen. Ook tweede, derde, vierde keer hetzelfde resultaat. IN overleg met de garage maar besloten nu niet op zoek te gaan naar een probleem dat (op dit moment althans) niet bestaat. Nog dank voor de tips en advies!
 14. Ik vond dit een mooie tip, maar helaas blijkt het (bij mij) niet zo te werken. De knop van het parkeersysteem indrukken werkt niet sneller dan de auto in P zetten. Ik heb een afspraak gemaakt bij de garage. Het ding hoort gewoon in te klappen als ik de auto uit zet.
 15. Nou, en daar is dus ook weer iets interessants aan de hand. Bij mij is het zo dat wanneer je de achterklep ontgrendelt, zowel via het knopje in het portier als via de AB, dan ontgrendelt deze niet volledig. hij komt een klein stukje omhoog, maar zonder bediening met het logo op de achterklep kan deze niet echt open. Dat is ergens ook wel logisch als veiligheidsmaatregel. Maar dan moet ik nog steeds een ingeklapte camera hebben om de achterklep daadwerkelijk open te kunnen doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden