Ga naar inhoud

Recto78

Members+
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Recto78 won de laatste dag op juli 6 2021

Recto78 had de meest gelikete inhoud!

Over Recto78

Profile Information

  • Plaats
    Twente
  • Naam
    D.R.

Overige

  • Auto
    Passat

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Recto78's Achievements

4

Community reputatie

  1. Koppeling en vliegwiel en uren gaat wel richting de € 2000.
  2. Inmiddels een jaar verder, wou toch even een update geven. 263k op de klok inmiddels (veel thuiswerken dus geen km's meer). Het schokken werd alleen maar meer en meer, wel in dezelfde versnellingen zoals in de openingspost beschreven. Na laten kijken door (betrouwbare) garage, geen storing gevonden maar werd aangeraden de koppeling + vliegwiel te vervangen gaven de monteurs aan na een testrit. Dat is gisteren gebeurd en het schokken is nu helemaal weg. Er zat veel speling op het vliegwiel gaven ze aan. Rijd weer zoals het moest zijn, je voelt helemaal niks meer van de overgangen bij schakelen. De bak hoefde dus gelukkig niet gereviseerd te worden.
  3. Nog tips? Wat zijn die dingen duur zeg. Een Varta gaat zo over de 200 Eur. Iemand raadde me Greentech aan als alternatief. Is dat wat?
  4. Afgelopen week was het natuurlijk ijskoud en aangezien ik grotendeels thuiswerk maak ik heel weinig lange ritten en is het een paar keer per week korte ritjes (sportclub e.d.). Afg.zaterdag startte de auto eerst wel, en uiteraard 2 km gereden met stoelverwarming aan en ventilatie op full heat wou de auto daarna niet meer opstarten nadat deze een uur stil stond. Melding "accu zwak". Moest hem dus met startkabels weer starten. Ik heb hem net gemeten en hij meet na 2 dagen stilstaan 11,9 volt (heeft daarna nog niet weer gereden om te laden). Hij startte wel maar was dit een combi van koud weer en weinig bijladen of is de accu gewoon zwak/op? Zit voor zover ik weet de orig Varta in van 2015. Verder nooit problemen gehad. Alv. dank
  5. Oke dank. Hoeveel had of heeft die van jou gelopen? Destijds geen aanleiding tot revisie? Ik ben zelf qua optrekken ook een rustige rijder maar hou wel van doorrijden. Maw rijdt altijd wel flink door (meestal wel iets te hard waar het kan) maar qua optrekken juist rustig. Zou dat zoveel invloed hebben? Dus zou dan een tijd flink moeten gaan optrekken kijken of dan e.e.a. zich aanpast?
  6. Vanmiddag even geprobeerd maar zit niet heel veel verschil tussen S en D. Het is met name 1 naar 2 en 3 naar 4. Je voelt hem even aangrijpen met een schok. Ene keer wat meer dan de andere keer. De rest gaat vloeiend. Daarom vallen deze 2 op.
  7. Hi allen, Ik heb een DGS7 van 2015, inmiddels 250k op de klok. Motor rijdt verder prima, geen problemen mee, beurten keurig op tijd. Ik merk dat de DSG7 bij 1 naar 2 best schokt. De rest van de gangen gebeurd dat niet en als hij warm is ook niet meer bij 1 naar 2 maar vooral als hij koud is. Ik rij niet meer zoveel door thuiswerken dus niet zo heel veel last van. Kan dit op korte termijn kwaad (lees vakantie Frankrijk)? Het ging geleidelijk van weinig naar steeds iets meer. Wat zijn de mogelijkheden behalve uiteindelijk de bak restaureren? Alv. dank
  8. Woerden is wel een eindje weg ja. Er is dus helaas niemand in het oosten des lands? Doen ze ook updates bij een dealer en is dat te betalen? Dank
  9. Ik heb Discovery Pro met firmware 0199, begreep dat er veel nieuwere versies beschikbaar zijn. Is dat niet zelf te doen middels cd of USB? Of is er iemand in Twente beschikbaar die dat kan/wel van de ledenlijst? Of ff naar de garage? Zal ook wel niet goedkoop zijn neem ik aan. Daarnaast lukt het me nu al 2 jaar niet om de Navi te updaten. Het 1e jaar is dat wel gelukt. Ik volg precies de stappen die voorgeschreven worden. Vandaar dat ik eerst de firmware wil laten updaten in de hoop dat dat helpt bij de navi update. Alvast bedankt. --------------------------------------------------------------------------- *** Edit, Rainesh heeft mijn firmware via remote geupgrade naar de laatste versie. Daarna was ik in staat Navi te updaten. Systeem is stuk sneller nu. Goede support van Rainesh. Thx man.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden