Ga naar inhoud

Thijn

Full Members
 • Aantal items

  1408
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Thijn won de laatste dag op oktober 3 2017

Thijn had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1099 Excellent

Over Thijn

 • Verjaardag 31-07-1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://sebasm.mijnalbums.nl/

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Alkmaar
 • Interests
  Auto's
  Computer / ICT / Internet
  Gadgets
  Movie's
  Audio
 • Naam
  Thijn

Overige

 • Vagcom
  Yup

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. oef.... das balen... Nu opzoek naar een nieuwe / gebruikte...
 2. ik ben zelf ook bij Hartog (Pedro) geweest, weliswaar met minder problemen als jouw/jullie, maar moet zeggen was goed te spreken over hun. En qua kosten viel het reuze mee. Maar het blijft wel balen zeg.
 3. En ben je al een stap verder Asli? Oorzaak kunnen vaststellen?
 4. Thijn

  Portierverlichting defect

  Kan het een ruitmotor zijn? Doet jouw raam het wel?
 5. Thijn

  Portierverlichting defect

  Morguh Ik ga deze even volgen.. ook ik heb een stukkende instapverlichting.. en ook bestuurderskant... Moet wel zeggen (mede door verbouwingen thuis) ik er nog niet naar gekeken heb, of een andere module wel of niet werkt, en verdere zaken uitegesloten. Vandaar dat ik even blijf volgen. Ik heb al inmiddels nieuw setje gekocht, maar moet deze nog even testen. En bij de vraag van Maxx007at (martijn), Bij mij werkt de binnen verlichting in elk geval wel als de deur open gaat. Ik heb als bij komende probleem dat mijn raam niet automatisch dicht gaat. wel automatisch open, maar dicht nie..
 6. Als het vele malen goeikopert is dan in nederland, zou ik eerst is contact zoeken met een spuiter daar. Wie weet kan hij ook de lak regelen? En als je naar metallic gaat, en nu niet hebt, zou ik persoonlijk wel alles los halen... anders het zelfde effect als je een rode auto hebt, en die in bv zwart zou spuiten... dan zijn de binnenkant nog mooi rood. Het zou overigens wel kunnen als je een blauwe auto hebt, en deze in diezelfde blauw spuit alleen dan wel met een metallic er door heen. maar ik persoonlijk zou dat nie doen. Dus het is net hoever wil je er mee gaan. je kan t zo gek maken als je zelf wilt.
 7. En volgens mij ook je telefoon bediening niet meer (scrollen door je telefoonboek, zien wie er belt in het schermpje tussen de tellers)
 8. Thijn

  Afwezigheid Barry

  Barry, Heel heel heel veel sterkte met dit verlies. Kan me voorstellen dat dit een groot gemis is. Middels deze weg mijn oprechte deelneming, gecondoleerd gozert. En heel veel sterkte toegewenst aan jouw, maar uiteraard ook je familie.
 9. Thijn

  Schroefset

  Jaaa inderdeed [emoji1787][emoji2361] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 10. Thijn

  Schroefset

  Een ap setje schijnt ook erg goed te rijden. Kea kosten geen idee, maar dat weet @fopper misschien wel... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 11. Wel netjes dat je daar toe bereid bent, maar net wat Barry zegt, is eigenlijk niet jouw probleem dat hij het verkeerd noteert en opstuurt. Maar ik heb even gemist waar het vandaan moet komen? want woont er nie een forumlid in debuurt? die het zou kunnen ophalen?
 12. Klopt [emoji1305][emoji1305][emoji1320][emoji1320] thx @@Diver Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 13. Inprincipe alle radio zenders. En een heel duidelijk verschillen in kwaliteit. Of t ten koste gaat van data? Geen idee. In mijn nieuwe auto heb ik t ook. Alleen daar niet-militaire wel eerst WiFi aan zetten[emoji51] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 14. En ze Worden Steeds goeikoper.... Dus dacht he... probeer t gewoon.... En anders bestellen we weer een nieuwe of de originele er weer onder [emoji6] Maar alle leds die er bij mij opzitten.... Hedde ik totaal geen problemen mee... en er zitten er een paar tussen van ome Ali.... Niet allemaal, maar toch wel een paar... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 15. Ook ik heb deze besteld. Hoop ze vandaag binnen te krijgen[emoji4] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden