Ga naar inhoud

Thijn

Full Members
 • Aantal items

  1463
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Thijn won de laatste dag op maart 10

Thijn had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1150 Excellent

Over Thijn

 • Verjaardag 31-07-1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://sebasm.mijnalbums.nl/

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Alkmaar
 • Interests
  Auto's
  Computer / ICT / Internet
  Gadgets
  Movie's
  Audio
 • Naam
  Thijn

Overige

 • Vagcom
  Yup

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zal daar in elk geval is mee beginnen, een andere connector... kijken wat dat doet. werkt het ben ik grote blij... werkt het niet, dan verder uitbreiden naar de kabel boom. En zo maar verder zoeken tot het werkt 😁 En anders maar een andriod toestelletje in midden console leggen.
 2. Klopt wat je zegt. Maar net wat ronald zegt, er is meer 😎 Ennnn gewoon omdat het kan
 3. Niks kut aan hoor... aan apple πŸ˜‡ vergt alleen wat meer liefde 😜
 4. Zal dit ook is even proberen. Maar zou deze connector dan ook niet problemen hebben met mn Iphone 11? Maar is zeker de moeite waard, dit te testen. Ik zal is opzoek gaan naar zon connector. Heb je eventueel een artikelnummer hier voor Ed?
 5. Zoo ik ga deze thread ook maar is volgen en gelijk even mijn ervaringen en vragen er in gooien.... En hopende dat we er samen uit komen komen wat er bij mij gaande is.... Ook ik ben sinds kort eigenaar van een mooi Discover Media pro2. thx to @Passat Rdi. Nu ik toch wel Apple fan ben, wil ik graag gebruik maken van de Apple Carplay inplaats van Android. Hiervoor heb ik ter beschikking een Jailbroken Iphone SE (IOS 12.3.4) inclusief Carbridge, of een Jailbroken Iphone 7 (Ios 13.3.1) inclusief Carbridge Lite, Tevens mijn eigen telefoon welke ik niet ga Jailbreaken, de Iphone 11 pro. De Iphone SE doet het 1 minuut zoals het zou moeten, en daarna diconnect de iphone en krijg ik de melding: " MIB STD2: het aangesloten apparaat wordt niet ondersteunt" ???? De Iphone 7 krijg ik geen verbinding mee De Iphone 11 pro werkt meteen. Maar als ik mijn eigen iphone 11 pro (niet jailbroken) aansluit werkt de carplay meteen, en erg goed. Ik sluit de iphones aan met originele kabel, dat is nml wel een vereiste, de imitatie werken vaak niet. Voor Carplay, moet de telefoon dan ook gekoppeld zijn met Bluetooth, en kabel tegelijk? of is alleen kabel voldoende? En als ik de Ihpne SE of Iphone 7 aansluit zorg ik er ook voor dat mijn eigen Iphone 11 niet connected is, om daarin ook geen conflicten mee te krijgen. Iemand hier nog ideeën, aldan niet oplossingen? Helaas is het mij nog niet gelukt om de Iphone 7 terug te zetten naar IOS 12 daar ik graag gebruik wil maken van de app "Carbridge" want voor Ios 13 is deze wel vrijgegeven, maar is een portal geworden. en minder mooi dan de oude Carbridge app (welke voor de IOS 12 is uitgebracht) PS @FapperCC ik zou graag de telefoons is testen bij jou Ronald. Dan kunnen we ook dat controleren Ik hoor graag jullie meningen / tips om te proberen / evt oplossingen.😎
 6. Nog steeds hoor Martijn πŸ˜‡ Als ik in het donker rijd - Verlichting aan heb ik nagenoeg geen beeld... maar als ik dan mn verlichting uitzet wel... dan staat de camera op "nacht stand" en doet hij het gewoon, ook in het donker. Overdag heb ik totaal geen problemen met het beeld... Dat ik bezig was met elektrische klep (moet ik nog steeds aansluiten) stond dat ook op de planning om naar te kijken. Rob had daar wel een idee over waar dat aan kon liggen... want lijkt mij dat je met verlichting ook gewoon beeld moet hebben.
 7. Ik zie net dat je L heb ingevuld Mathijs Maar had in mn post de maat aangepast.... naar XL....
 8. Jaaaaaaa.... Weet niet hoe ze vallen.. Maar heren en dan denk ik maat L? Ik denk toch dat het een XL word... Ow en kleur Zwart...
 9. Of een rns 510 zou kunnen denk ik @maxxx007t Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 10. Of gewoon terug naar een knappe originele RNS 510 😜
 11. Nog reagerend op uw vraag, verschil geen idee. Maar ik weet wel dat je de RNS zo kan plaatsen zonder aanpassingen.
 12. Klopt, Mocht je een nette vervanging willen...
 13. En dan na te gaan dat ie nu ook knap spul heeft van Rockford Punch... zoals een mooie dubbel spoels woofert....
 14. Thijn

  Analoge klok B7

  Uitbouwen moet je zowiezo... dus tja maar das zo gedaan hoor.. de lijstjes weg en voila dan kan je er bij
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden