Ga naar inhoud

Harrynak63

Full Members
 • Aantal items

  290
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

211 Excellent

Over Harrynak63

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Helmond
 • Naam
  van de Ven

Recente bezoekers van dit profiel

242 profielweergaven
 1. € 0,93 17%OFF | 10 pcs Motorkap Undertray Spatlap Wheel Arch Torx Schroef Voor VW Au. di 5x16mm Clips https://s.click.aliexpress.com/e/D7FTENy4 Die heb je nodig. Kosten geen drol bij Ali. Wel geduld hebben maar je bodemplaat kan best even met een paar schroeven minder. Met vlagen ben ik geniaal...
 2. Harrynak63

  Hoorbaar druklager

  Ja, heel zeker. Met vlagen ben ik geniaal...
 3. Harrynak63

  Hoorbaar druklager

  Druklager van mijn 1.6 TDI begint hoorbaar te worden. Ratelend geluidje bij stationair. Gaat weg bij indrukken koppeling. Kilometerstand 211.000 Nu zijn er bekende verhalen van drukvingers die door de versnellingsbak heen slijten maar dat heb ik alleen nog maar gelezen bij de 2.0. Is dit bij de 1.6 ook een euvel? Verder schakelt en koppelt het ding nog als een tierelier. Ik ga me toch alvast een beetje orienteren op koppelingsetjes. Mijn Passat heeft geen tweemassavliegwiel. Gevaarlijke vraag maar....: Sachs of LUK? Bedankt voor jullie input alvast.
 4. De pomp draait niet altijd mee... De poelie draait altijd mee. Of de pomp meedraait regelt de magneetkoppeling. Als het systeem niet op druk staat is de magneetkoppeling niet te bedienen en zal het systeem niet inschakelen. Hier wat leesvoer: https://www.mvwautotechniek.nl/airco-compressor/
 5. Hoi Hans, Zelf ga ik altijd naar een airco specialist. Geen car service of weet ik wat voor garagebedrijf die toevallig een vulstation hebben. Nee... een specialist. Iemand die echt alleen maar airco's repareert. Zo heb ik samen met een forumlid vorig jaar nog zelf mijn condensor vervangen omdat deze aardig aan het verpulveren was. Zij trekken hem dan leeg en slaan het koudemiddel op. Zelf de condensor vervangen en daarna het bedrijf weer laten afpersen, vacumeren en vullen. Draait weer helemaal als een tierelier voor een fractie van de kosten omdat je het meeste werk simpelweg zelf al hebt gedaan. Zij zijn ook in staat een juiste diagnose te stellen. Er komt meer bij kijken dan alleen maar vulling controleren en bijvullen.
 6. Zit er idd dik in. Ga ik doen. Met vlagen ben ik geniaal...
 7. Nou... zo spontaan als het stopte met werken is het ook weer begonnen met werken. If it ain't broken.... Vervelende is dat ik nu niet weet wat het geweest is. Met vlagen ben ik geniaal...
 8. Bedankt voor je hulp. Ik kan vanavond aan de slag.
 9. Heb jij die greep een beetje fatsoenlijk uit elkaar gekregen dan om hem schoon te maken?
 10. Dank voor de info. Ik ga vanavond eens kijken. Ik heb de schakelaar ooit vervangen door een Ali variant met camera. Het probleem kan best in die ellendige meuk zitten. Ik heb de originele schakelaar nog dus dat is snel getest. De klep eerst open krijgen van binnenuit is denk ik meer werk.
 11. Sinds vanmorgen gaat mijn achterklep niet meer open. Schakelaar voelt nog wel goed aan, maar er gebeurt niks. Nog niet uitgelezen, maar waarschijnlijk defect slot. Iemand een instructie hoe ik de achterklep van binnenuit open bij de 3AA?
 12. Geen scheut er in, gewoon een paar druppeltjes zodat er rondom de stift een dun laagje olie staat dat langs de schroefdraad af kan lopen door temperatuurwisselingen en tijd. In het filmpje kun je dit duidelijk zien. Succes.
 13. Heb helaas andere ervaring. Kwam wel los maar niet meer dan 2 slagen.Dan is het zaak de handel niet kapot te draaien. En officieel staat er echt een aanhaalmoment voor in de boeken. Even goed schoonblazen vtv is een goeie tip. Met vlagen ben ik geniaal...
 14. Niet helemaal om de hoek maar wil dat best voor je doen hoor. Met vlagen ben ik geniaal...
 15. Hoi Martijn, Je zit 100% op de goeie plek. Ik zou alvast wat olie langs de doppen af laten lopen zoals geadviseerd in het NGK filmpje. Let wel op bij het verwijderen van de contacten dat je de plastic beschermkapjes niet afbreekt. Verder een kwestie van de juiste dop en voorzichtig losdraaien. Vastdraaien met juiste moment en klaar. Succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden