Ga naar inhoud

GewoonJoey

Full Members
 • Aantal items

  378
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

GewoonJoey won de laatste dag op juli 5

GewoonJoey had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

242 Excellent

Over GewoonJoey

 • Verjaardag 29-03-1993

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Berlicum
 • Naam
  Joey Doedee

Recente bezoekers van dit profiel

341 profielweergaven
 1. Die torx zaten deze aan de onderkant of ergens aan de binnenkant? Heb misschien nog wel van dat soort clipjes liggen.
 2. Iemand een idee hoe de sideskirts van een passat cc gemonteerd zitten? Wil ze gaan demonteren om er een maxton design lip aan te maken welke ik wil schroeven. Kan op internet niks vinden over eventueele bevestigings punten van de sideskirt.
 3. GewoonJoey

  scheur in strip

  Went vanzelf als je de kosten weet. Als het echt stoort moet je rekening houden met een 300/400 euro (of je moet hem zelf vervangen dan ben je 250/300 kwijt)
 4. Ik ben bang van wel.. Doormeten gaat hem op dit moment niet worden aangezien in geen idee heb waar mijn multi meter is 😔 Was vandaag de laatste dag dat ik zelf iets kon en kan nu niks meer doen. Ga wel iemand zoeken die alles ff aan sluit voor me.
 5. Alles weer los gehad en op de test manier aangesloten. Zelfde resultaat, geen beeld. Zou met solderen de kabeltjes gesneuveld zijn? Moet toch niet kunnen?
 6. Waar je lang naar moet zoeken ooit met die klote stroom🤦‍♂️
 7. Zekering is nog heel, achteruitrij verlichting werkt wel gewoon, krijg alleen geen beeld zodra ik hem in zijn achteruit zet. Was met teste wel het geval, zal nog wel eens checken op kabelbreuken.
 8. Vandaag mijn achteruitrij camera van de transporter verder afgewerkt en permanent aangesloten. Alles van te voren getest en schakelde netjes in bij het in zijn achteruit zetten, prima dus zou je zeggen. De gekozen kabels gestript en kabeltje bijgesoldeerd zoals ik ze getest had. Nadat alles gesoldeerd was werkte de camera niet meer. Heb al geprobeerd zonder het achterlicht, zonder achteruitrij pitje maar niks werkte. Waar kan het probleem nu inzitten?
 9. Denk dat we niet veel reacties los gaan krijgen 😓 Zal toch vast wel iemand ervaringen mee hebben? Of een mening?
 10. Beste mede forummers. Nadat ik foutcode p2015 heb gehad bij mijn passat cc 2.0 tsi uit 2009 ben ik aan het rondkijken en vragen geweest. Nu kreeg ik de tip om een "runner flap delete kit" te monteren en in de uitschrijven in de ecu. Wat ik kreeg van mijn "leverancier" was het volgende: Spruitstuk eraf en kleppen eruit met een delete kit die ik lever en dan ook gelijk uitschrijven in de ecu. Voordelen: Geen ellende meer met je kleppen die vaak blijven hangen etc waardoor je p2015 krijgt. Betere performance Nadeel: Koude start 1min lang onregelmatig stationair draaien. Iemand persoonlijk ervaring met deze delete kit?
 11. Bestel wel een nieuw spiegel glas, weet ik zeker dat het goed is. Wat is het fijnst, bol vormig of vlak?
 12. Ik ga het wel nog even checken voor de zekerheid maar heb eerder het idee dat het probleem toch ergens anders zit. Nadat ik ik wat gevoeld en gedrukt had onder de spiegelkap leeg het heel even minder te zijn en soms zelfs weg. Na 10 minuutjes snelweg kwam het toch weer terug.
 13. Zou ook goed kunnen zijn, ben van mijn vorige auto (opel) beide kanten het glas kwijtgeraakt op de snelweg omdat simpelweg de lijmlaag los liet. Bekend probleem blijkbaar bij opel. Maar goed zolang het blijft zitten is het mij prima, hopen dat een vervang glas niet zo prijzig is als bij opel.. Betaalde 60 euro voor alleen het glas, nu had ik ook weer een unieke spiegel welke alleen 2010 model had en geen imitatie voor was..
 14. Al een tijdje last van een trillend spiegelglas in mijn rechter spiegel. Is vooral op hogere snelheden en is gekomen nadat mijn vriendin problemen had met de spiegel. Ik denk dat hij op maximaal naar beneden afgesteld te zijn geweest als nog naar beneden is gedrukt. Iemand een idee wat dit kan zijn? Glas zit er goed ingedrukt en kan zo ook geen speling vinden onder de spiegelkap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden