Ga naar inhoud

GewoonJoey

Full Members
 • Aantal items

  338
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

219 Excellent

Over GewoonJoey

 • Verjaardag 29-03-1993

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Berlicum
 • Naam
  Joey Doedee

Recente bezoekers van dit profiel

232 profielweergaven
 1. Is geen probleem, je moet alleen even de melding uitlezen. Heb zelf ook gewisseld van wielen met sensoren naar wielen zonder sensoren. Als je verder in je zomerwielen wel sensoren houd kun je de melding gewoon laten staan en negeren
 2. Thx nog voor de reactie, inmiddels heb ik al voor de konis gekozen puur omdat bonhof deze op voorraad heeft en dus mocht het nodig zijn snel iets te repareren/vervangen dan ga ik liever voor wat extra service. 2 tot 6 juli ben ik de passat kwijt en komt hij op air.
 3. Beste mede forummers, Ben bezig om de passat op air te gaan rijden aangezien ik niet helemaal tevreden ben met de hoogte en het ooit lastig is dat ik niet altijd de bestemming kan bereiken. Heb al enkele bekende gebeld maar krijg de keus niet gemaakt alleen. Zijn al een berg poten afgevallen maar blijf nog steeds hangen tussen 2 verschillende. De keus die nu nog gemaakt moet worden is airlift poten of koni poten. Voordelen van koni is hardheid instelbaar en NL product. Voordeel van airlift is dat ik het het complete pakket van airlift heb en airlifr toch wel een hele goeie naam heeft. Hoop dat iemand me een beetje naar een bepaalde poot kan sturen, heb zelf al wel enigzins voorkeur maar is nog absoluut niet doorslaggevend.
 4. Denk dat ik gewoon niet ga liggen klote met alternatieve en voor de mini ga. In de ene hand de bigboi en in de andere hand de slang dan moet dat wel goedkomen. Filmpjes van de bigboi staan me wel aan en ziet er allemaal netjes uit. Wordt steeds drukker nu ik 2 autos moet poetsen dus helemaal met de hand nadrogen duurt me toch met te lang en die kieren blijft maar water uit komen.
 5. 2.5kg til je toch gewoon mee? Dan heb ik voor 200 euro geen wieltjes nodig. En voor een paar euro heb je zon ding voor onder je plantenbak met wieltjes. Maar als de mini doet wat hij moet doen lijkt me de pro geen 200euro meer waard.
 6. Heb je een merk voor me? Of waar heb je toen op gezocht?
 7. Beste mede poetsers, Ik weet dat er iemand hier gebruik maakt van de bigboi blowr. Nu wil ik er zelf ook eentje aanschaffen omdat je met droogdoeken toch elke keer die naadjes niet droog krijgt. Vroeg me nu dus alleen af of iemand het grootte verschil weet tussen de mini en de pro. Behalve dan dat de pro wat krachtiger zal zijn en ruim 200 euro duurder. Of zou dit het enige verschil zijn? En is deze prondan daadwerkelijk zoveel sterker?
 8. GewoonJoey

  Passat cc 1.8 tsi

  Mijn 2.0 tsi heeft eigenlijk niet echt problemen gegeven, enige wat ik stuk heb gehad is mijn pcv en heb de ketting preventief laten vervangen. Loop toch al bijna naar de 180k en is gechipt naar 265pk wat ook regelmatig een keer gebruikt word. Ik ga nooit teveel uit van internet recensies aangezien de goeie hier bijna nooit van geplaatst worden. Je zult altijd alleen maar de negatieve reactie zien, en dan nog een auto kost gewoon altijd geld, soms heb je geluk en soms wat meer pech. Mijne zou ik voor geen goud weg doen.
 9. Ja dat wil ik dus ook maar die zijn niet te vinden, niet van mijn auto. Wel van een passat cc, maar dan heb ik niet mijn auto in miniatuur.
 10. Doelde meer op een exacte replica van de auto. Geen idee hoe ik bij 1 op 1 kwam. Natuurlijk wil ik het gewoon miniatuur houden. Deze mensen ga ik eens even een berichtje doen. Mooiste zou inderdaad zijn een miniatuur van de auto.
 11. Ja maar die kans moet je wel hebben, fotos heb ik zat maar die komen niet in een magazine😔
 12. Ja dan moet je wel de kans hebben om in een magazine te komen, en dat dan 2 keer😅 Was meer opzoek naar iets van een foto op of in iets (en dan niet in een magazine)
 13. Ik ging echt voor een 1 op 1 replica. Best lastig aangezien er nogal wat aan mijn passat is gedaan. Zoek nu dus iets anders waarbij er gewoon gebruik gemaakt kan worden van een foto.
 14. GewoonJoey

  Auto vereeuwigen

  Beste mede forummers, Niemand wil afscheid nemen van zijn geliefde bolide. Ik ga er voorlopig zeker nog van genieten maar wil hem uiteindelijk wel vereeuwigen. Dit wou ik in eerste instantie doen door middel van een op maat gemaakte miniatuur. Helaas is dit vrij prijzig en zijn er maar weinig die dit doen. Vroeg me nu af of jullie iets hebben laten doen met je favoriete wagens? (Geen fotos of schilderijen dat is wat te makkelijk) Heb zelf ook zitten denken aan 3d fotos in glas bijvoorbeeld. Hoor graag jullie ideeen en wat je eventueel zelf hebt laten doen.
 15. Heftig verhaal.. mooi dat je als familie zijnde tot het eind elkaar blijft steunen, ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dit is. Gecondoleerd en veel sterkte aan iedereen🙏
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden