Ga naar inhoud

GewoonJoey

Full Members
 • Aantal items

  297
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

204 Excellent

Over GewoonJoey

 • Verjaardag 29-03-1993

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Berlicum
 • Naam
  Joey Doedee

Recente bezoekers van dit profiel

114 profielweergaven
 1. Heftig verhaal.. mooi dat je als familie zijnde tot het eind elkaar blijft steunen, ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dit is. Gecondoleerd en veel sterkte aan iedereen🙏
 2. GewoonJoey

  Schroefset

  Vmaxx is ook een leuk setje, heb onder de bus de in hardheid verstelbare set. Kan ver zakken en met de hardheid instelbare dempers kun je hem zo stug maken als je wil. Met de stand in het midden heb je nog voldoende comfort, op hard is hij dan ook wel hard.
 3. GewoonJoey

  Schroefset

  Via de site zelf waar ik besteld heb, durf zo niet meer te zeggen welke het was maar was in de aanbieding toen.
 4. GewoonJoey

  Schroefset

  Rijdt met mijn cc op een setje van AP en is prima te doen, comfortabel en hoogte is prima. Als je niet echt extreem laag wilt is het een prima setje, mijn zat met korting op €425,-
 5. Voor diegene die de software hebben/hadden! Misschien dat er nog wat verdient kan worden.
 6. Beste mede forumers. Rijdt nu al een tijdje rond met een dashcam in de passat en transporter maar heb deze nog steeds niet volledig aangesloten. Nu werkt deze nog gewoon op de aansluiting van de aansteker, leuk en aardig maar daarmee werkt de parkeerstand dus nog niet. Heb een continue stroom adapter erbij maar moet deze nog steeds aansluiten. De vraag aan jullie (hun met dashcams) hoe hebben jullie ze aangesloten. Hoor veel over aansluiten op de binnenverlichting maar hoor graag jullie ervaringen. Gaat me vooral om de + en de gele kabel voor de parkeerstand, massa is massa die krijg ik overal wel aan.
 7. GewoonJoey

  Kentekenplaathouders

  Nog niet, passat is gister terug gekomen van Twan. Komen erop zodra ik wat meer tijd heb. Fotos volgen dan uiteraard in mijn topic????
 8. GewoonJoey

  Kentekenplaathouders

  @@BARRY_TDI ja hoor, heb een mailtje ontvangen van ups, ze komen morgen mijn platen brengen.. Hoeveel heb je er opgestuurd want heb ze vrijdag al opgehaald????
 9. GewoonJoey

  Kentekenplaathouders

  Heb net gekeken en ga het pakketje morgen ophalen, heb geen bevestiging gehad per mail dat hij binnen was.Jou mailtje heb ik wel gewoon binnen gekregen dus kon hem mooi volgen.
 10. Zo te horen ligt het gewoon aan je vering/demping. Even checken of er niks lekt, de spacers zouden geen probleem hoeven geven. Heb met mijm bus ook als ik te hard inveer dat hij de kast raakt
 11. Wat ben je nou ongeveer kwijt voor zoiets? Ik wil er ook nog steeds een keer aan beginnen.
 12. GewoonJoey

  Kentekenplaathouders

  Ook net maar eens 2 stuks besteld, komen of op de passat of 1 op de passat en 1 op de bus. Als deze platen toegestaan zijn op bussen natuurlijk????
 13. Niet helemaal de bedoeling misschien aangezien het geen passat is maar nu de passat al een tijdje bij Twan staat heb ik alleen deze in de sneeuw.
 14. Mijne is door Twan (@@bandenman) vervangen. Weet niet wat voor ketting hij heeft gebruikt maar ben er van uit gegaan dat deze kwalitatief goed is. Misschien kan hij je wat meer vertellen.
 15. Zelfde probleem gehad en bij mij was het een onderdeel van de carterventilatie, pcv is vervangen en toen liep hij normaal. Niet helemaal lekker maar na het vervangen van de ontsteking liep hij weer als een zonnetje. Ik zou inderdaad ook beginnen met de garantie. Ben zelf niet zon fan van die middeltjes, denk ook niet dat als de inlaat echt vervuild is deze middeltjes top werken. Walnut blasting zou dan meer op zijn plaats zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden