Ga naar inhoud

GewoonJoey

Full Members
 • Aantal items

  394
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

GewoonJoey won de laatste dag op juli 5 2019

GewoonJoey had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

247 Excellent

Over GewoonJoey

 • Verjaardag 29-03-1993

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Berlicum
 • Naam
  Joey Doedee

Recente bezoekers van dit profiel

522 profielweergaven
 1. Heb de auto achtergelaten aangezien deze toch de weg niet meer op mag, apk had gister goedgekeurd moeten zijn.. Ze gaan nu eventuele lekkages opzoeken en de live data bekijken. Geld koste het toch al, aangezien ik ze nu beide kan missen met 1 hand in het gips is de tijd wel gunstig. Heb niet hebben van een inkomen deze maand wat minder ๐Ÿ˜“
 2. Inmiddels lijken de misfires verdwenen te zijn maarczit uk met het volgende probleem, waarschijnlijk te maken met de misfires en dergelijke. Co is te hoog.. uitlaat is van binnen pikzwart, en lijkt nog niet helemaal lekker door te trekken.
 3. Zit een dv+ in van een bekend merk (naam even kwijt) gelijk met chippen laten doen
 4. Klopt en dat zijn weer een paar goede redenen om het niet te doen. Heb wel al een prijsje liggen voor grotere turbo incl. chippen en de overige benodigdheden. De keus hoeft alleen nog maar gemaakt te worden. Dat zou dan voor de turbo zijn, injectoren wil ik dan gelijk goed laten reinigen.
 5. Ik twijfel er dus over om eventueel de turbo te vervangen voor een maatje groter als deze inderdaad gesneuvel is. Merkte dit weekend ook wel dat de turbo niet elke keer mee leek in te springen. Je miste af en toe echt die power, of hij kwam veeeel later pas. Dit en eventueel het cleanen van de injectoren was ik ook van plan inderdaad om te laten doen. Sowieso wel de voordeligste optie en als het helpt prima toch?
 6. Tijdje geleden langs de kant gestaan met mijn CC welke toen we bijna thuis waren opeens op 3 cylinders liep.. Uitvoegend van de snelweg gemisfired waardoor cylinder 3 volledig wegviel. Uurtje op de wegenwacht gewacht en in de tussentijd uitgelezen waarbij dus p0303 naar boven kwam. Toen de wegenwacht er was auto gestart en liep voor op 4 cylinders. Probleem werd geschoven op de bobines welke geadviseerd werd te vervangen. Naar huis gereden en toen de dag erop setje R8 bobines geplaatst. Probleem leek opgelost maar auto loopt nu nog niet helemaal zuiver. Bij rustig rijden en plankgas is er niks aan de hand, bij half gas optrekken stottert de auto wat en weet de toerenteller zich niet meer normaal te gedragen. Zelf had ik gedacht het te zoeken bij de injectie ergens maar nu werd mij verteld dat de turbo ook nog wel eens problemen kan geven. Ook een grote kanshebber denk ik nu aangezien ik soms wat boost lijk te missen en hij af en toe ook de melding "turbodruk niet behaalt" aangeeft bij uitlezen. Auto moet sowieso gekeurd worden dus wil hem dan ook gelijk even goed na laten kijken. Hoopte alleen dat er hier misschien vast wat meegedacht kon worden
 7. Die torx zaten deze aan de onderkant of ergens aan de binnenkant? Heb misschien nog wel van dat soort clipjes liggen.
 8. Iemand een idee hoe de sideskirts van een passat cc gemonteerd zitten? Wil ze gaan demonteren om er een maxton design lip aan te maken welke ik wil schroeven. Kan op internet niks vinden over eventueele bevestigings punten van de sideskirt.
 9. Ik ben bang van wel.. Doormeten gaat hem op dit moment niet worden aangezien in geen idee heb waar mijn multi meter is ๐Ÿ˜” Was vandaag de laatste dag dat ik zelf iets kon en kan nu niks meer doen. Ga wel iemand zoeken die alles ff aan sluit voor me.
 10. Alles weer los gehad en op de test manier aangesloten. Zelfde resultaat, geen beeld. Zou met solderen de kabeltjes gesneuveld zijn? Moet toch niet kunnen?
 11. Waar je lang naar moet zoeken ooit met die klote stroom๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ
 12. Zekering is nog heel, achteruitrij verlichting werkt wel gewoon, krijg alleen geen beeld zodra ik hem in zijn achteruit zet. Was met teste wel het geval, zal nog wel eens checken op kabelbreuken.
 13. Vandaag mijn achteruitrij camera van de transporter verder afgewerkt en permanent aangesloten. Alles van te voren getest en schakelde netjes in bij het in zijn achteruit zetten, prima dus zou je zeggen. De gekozen kabels gestript en kabeltje bijgesoldeerd zoals ik ze getest had. Nadat alles gesoldeerd was werkte de camera niet meer. Heb al geprobeerd zonder het achterlicht, zonder achteruitrij pitje maar niks werkte. Waar kan het probleem nu inzitten?
 14. Denk dat we niet veel reacties los gaan krijgen ๐Ÿ˜“ Zal toch vast wel iemand ervaringen mee hebben? Of een mening?
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden