Ga naar inhoud

vhuus

Members
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

vhuus won de laatste dag op november 12 2018

vhuus had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

31 Excellent

Over vhuus

 • Verjaardag 18-03-1989

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Den Ham
 • Naam
  Ruud Veldhuis

Recente bezoekers van dit profiel

499 profielweergaven
 1. Erg goed gelukt al zeg ik het zelf. https://www.autoblog.nl/nieuws/dit-is-de-nieuwe-passat-als-gelimiteerde-r-line-edition-121164
 2. Inmiddels een nieuwe accu geplaatst, de hele boel gereset. En de lampen opnieuw ingesteld. Alles werkt weer naar behoren!
 3. Hij zat in de linker en het was nummer 5, rechts naast het dashboard zit er bij mijn auto geen enkele zekering. (auto is van 2008) Probleem is er helaas niet mee verholpen, dus binnenkort maar aan de computer.
 4. welke zekering is het? Ik heb ook nog altijd problemen met de hoogteregeling. Met gas geven gaan de koplampen de hoogte in. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 5. Hij kan er weer een mooie tijd tegen aan! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. De auto staat inmiddels weer fris in de lak, de bijrijders deur was zo ver door die is zelfs compleet vervangen (100% coulance). Dus dikke plus voor Pouw die alles netjes hebben geregeld!
 7. vhuus

  AFS Inoperative

  Haha ben benieuwd naar je bevindingen. Onlangs zijn wel beide DCC schokbrekers achter vervangen. Moet de regelunit daarna opnieuw gekalibreerd worden?
 8. vhuus

  AFS Inoperative

  Heb inderdaad 2 sensoren voor en 1 sensor achter. En heb onlangs de sensor linksvoor vervangen omdat die een foutcode gaf. En de koplampen deden toen het ‘dansje’ ook niet tijdens het starten. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 9. vhuus

  AFS Inoperative

  Deze is er alleen nooit af geweest, dus lijkt me sterk dat deze verkeerd zit.
 10. vhuus

  AFS Inoperative

  Zojuist de auto op de brug gehad en de voorste 2 sensoren gecontroleerd, deze zaten beide op dezelfde manier erop. Ook even getest met achterop de auto staan, en dan gaan de koplampen omhoog terwijl ze juist naar beneden moeten. Auto ook uitgelezen geen foutcodes, kan de achterste sensor wellicht kapot zijn? zonder foutcode? Zo zitten de voorste sensoren vast:
 11. vhuus

  AFS Inoperative

  Nieuwe sensor is geplaatst, en daarna is de koplamp op APK hoogte afgesteld. Alleen nu schiet hij dus in de bochten en bij het accelereren omhoog. (aanzienlijk omhoog) Terwijl je zou verwachten dat ze naar beneden zouden gaan bij accelereren.
 12. vhuus

  AFS Inoperative

  Moet een sensor nog gekalibreerd worden na het monteren? Ik merk momenteel dat bij accelereren of een bocht de koplampen een heel eind omhoog schijnen. Tot zo'n hoogte dat ik hiermee alles en iedereen verblind. Of kan ik eventueel het AFS uitzetten met VCDS?
 13. Ze gaan de 2 voorschermen compleet vervangen, maar voor zo ver ik weet wordt de kop niet gespoten. Dus de 2 voorschermen, en 4 deuren worden gespoten.
 14. Zojuist weer gebeld door Pouw. Deze hebben contact gehad met de fabriek. En alle schades zijn getaxeerd op 3000 euro. En de fabriek wil hiervan 50% vergoeden. Hiervoor krijg ik 2 nieuwe voorschermen, nieuwe sierstrips op de deuren en de hele boel wordt weer in kleur gespoten.
 15. Even terugkomend op dit topic. De auto roest inmiddels bij beide voorschermen, en alle 4 de deuren bij de sierstrips komen de blaasjes te voorschijn. Afgelopen week met de auto bij Pouw in Zwolle geweest. Die heeft de lakdikte overal opgemeten en opgeschreven. Vervolgens overal foto's van gemaakt, en de hele boel is inclusief de complete onderhoudsgeschiedenis van de auto opgestuurd naar Volkswagen. Maar eens zien wat hier uit komt, ze verwachten dat het een 50/50 gaat worden. Zoveel roestvorming was zelfs volgens Pouw niet normaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden