Ga naar inhoud

OmeRoon

Members+
 • Aantal items

  291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

OmeRoon won de laatste dag op oktober 25 2020

OmeRoon had de meest gelikete inhoud!

Over OmeRoon

 • Verjaardag 11-08-1969

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.3rdmachine.com
 • Facebook
  omeroon

Profile Information

 • Plaats
  Alkmaar
 • Interests
  VW Passat CC 2.0 TDI / VW Corrado 2.9+ VR6 / 3rd Machine / webdevelopment
 • Naam
  Ronald

Overige

 • Vagcom
  VCDS 19.6.1

Recente bezoekers van dit profiel

1116 profielweergaven

OmeRoon's Achievements

249

Community reputatie

2

Community Answers

 1. Je zou dan verwachten dat het trillen ophoudt als je de koppeling intrapt. Ik had ook last van trillende remmen, in mijn geval bleek toch de remschijf niet helemaal recht. Ik had ook het idee dat het soms meer trilde dan andere keren. In mijn geval gingen de remblokjes ook steeds losser zitten in de klauw. Ik hoorde ze ook echt rammelen als ik bv. over een drempel reed. Schijven en blokken waren al vernieuwd, misschien gewoon pech gehad met de schijven want ik ben niet iemand die bij bv een stoplicht op de rem blijft hangen. Ik heb inmiddels nieuwe klauwen en blokken laten monteren bij Cardrik en die heeft de schijven ook licht af laten draaien. Tot nu toe lijkt alles weer in orde. [emoji6]
 2. Mocht het weer gebeuren: even op YouTube uploaden en dan hier het linkje. [emoji6]
 3. Goed bezig daar in Friesland!!! [emoji1360]
 4. http://www.easyautoparts.eu/de/ersatzteile/vw/vw-passat-3c-05/steuergerat/einspritzer-elektr-box/btuozp-06j906026fc Is dit hem?
 5. Ik heb deze V11 ook van Roeland (alleen dan de 8Gb variant), werkt perfect. VW is na V10 gestopt met de RNS310 updates maar Bosch/TomTom maken ze nu zelf. Labeltje is dus iets anders, maar verder alles zoals je gewend bent. De A1 bij Muiden is nu helemaal up to date.
 6. En nu...? Nieuwe ecu voor de CC en de komende 5 jaar doet je vriend de afwas? [emoji12]
 7. Check ook de rubber seals van je achterlichten even, bij mij lekte het daar naar binnen. Verder heb ik vroeger bij mijn Golf 2 een lekkage gehad (ook de achterlichten trouwens) en die toen opgespoord met talkpoeder: daar waar het lekt zie je dan een “streepje”. Of de tuinslang erop en zelf in de kofferbak gaan liggen met een zaklamp. [emoji6]
 8. OmeRoon

  Vcds aankopen

  Ik heb destijds de originele gekocht bij Ross Tech. Voordeel is dat je ook meteen gebruik kunt maken van hun support (en die is best snel). Ik heb de versie voor 3 auto’s en was volgens mij ongeveer 350 euro kwijt incl verzendkosten/invoer etc. Verkijk je daar niet op, ze verzenden via FedEx en dat is best prijzig.
 9. Weird... ze zeiden hier dat ze ze alleen als complete unit konden bestellen (dus incl achterlicht zelf) en dat die pakkingen los niet leverbaar waren.
 10. Ja dat dacht ik ook maar bij de dealer hier konden ze ze niet los bestellen. Als je de achterlichten trouwens nieuw koopt zit er tegenwoordig een ander soort pakking op van ander materiaal dat een stuk dikker is.
 11. Ik had ook lekkage bij de achterlichten. Het liep uit de achterklep zo de kofferbak in. Net als bij jou bij die 2 klepjes waar je kleplichten achter zitten. De pakkingen zijn voor zover ik hoorde los niet te koop bij de dealer. Wat ik heb gedaan is alles eruit en het even goed schoongemaakt, daarna er weer in en het probleem was verholpen. 3 boutjes per achterlichten je hebt ze los.
 12. Exact. Overigens zou je wel verwachten dat Tapatalk ook een GDPR verklaring online heeft staan. Als je gegevens verwerkt moet je aantonen waar je ze voor nodig hebt. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 13. https://www.rustbuster.nl/Garaga_uitrusting/Garage_uitrusting.htm Ik heb al jaren de extra lage krik (minimale hoogte 8cm) van Rustbuster. Geen licht krikje maar wel zeer stabiel en stevig uitgevoerd, heeft geen enkele moeite met het liften van een complete Passat (max 2,5 ton). [emoji6]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden