Ga naar inhoud

mmark

Members+
  • Aantal items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mmark

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Nederland
  • Naam
    Kram

Overige

  • Vagcom
    Aanwezig

mmark's Achievements

3

Community reputatie

  1. Roest op de koop toe nemen? Op een auto van zeven jaar oud en daarnaast ook nog een dealer/importeur die zich er makkelijk vanaf maakt? Dacht het niet..... Ga toch eens kijken of ik hier werk van kan maken.
  2. Man man man, wat een drama zeg. Valt me toch echt tegen van VW. Toch maar eens een ander merk overwegen
  3. Ik heb rechtsbijstand, zou dat iets uithalen? Oja, ze eindigen hun reactie met: lijkt door oorzaak buitenaf. Zo spreken ze zichzelf wel tegen iig.
  4. Vandaag bericht gehad.......Claim afgewezen. Reactie dealer: De roestvorming is inmiddels in een dermate vergevorderd stadium waardoor er geen lak- of carrosseriefout in het kader van garantie vastgesteld kan worden. Tja, wat moet je hier nu mee?
  5. Echt? Kom net van de dealer vandaan ivm beoordeling. De beste man heeft foto's gemaakt en wat aantekeningen. Alles met een chagerijnig gezicht. Hij hoopte vrijdag het af te hebben anders werd het na zijn vakantie. Is dit dan een constructiefout of wat? Ik zie wel dat er een afwateringskanaaltje zit, zou het daarmee te maken hebben? Maar als ik de garantie wel kan vergeten is dat lekker dan! auto van zeven jaar die zo roest.....damn!
  6. Vandaag vrij dus lekker ff de passat poetsen. Kom ik dit tegen: De roest zitten tussen de twee rechter portieren. Hebben jullie dit wel eens gezien? En valt dit onder de 12 jaar garantie van de dealer?
  7. Ik heb ook zo'n kabel gekocht. Bij mij werkte ie ook niet naar behoren. Ik heb uiteindelijk een verlengkabel gehaald van 30pins naar lightning en heb deze aangesloten op de iphone 4 mdi kabel die ik al had. Deze werkte gelukkig wel.
  8. Hey, Ik ben ook bezig met oriënteren op airride. Wil je jou bevindingen delen? Mag ook per pb.
  9. Ik heb ook zo'n origineel setje op de kunnen tikken inclusief de originele 3aa draadboom. Bij deze draadboom komt het gedeelte om de stroon te pakken in het midden uit. Waar kan ik het beste de stroom pakken? Ergens achter de radio? passat uit 2010. Kabeltje is niet heel lang....
  10. Heel apart, ben benieuwd naar de foto's.
  11. Mijn RNS510 geeft niet de juiste filenaam weer als ik mijn iphone 5s aansluit op mijn MDI met originele mdi 30 pins kabel met verloop naar lightning. Soms geeft ie weer wel de juiste naam, maar vaker niet dan wel. Waar ligt dit aan?
  12. En een inch grotere omtrek qua velg.....
  13. Tnx, maar zit nogal wat verschil in tussen wt ik opgeef en jij mee rijdt.
  14. Zoals titel vermeld, passen deze velgen? Zit een 225/40 bandje om. Auto is (nog) niet verlaagd. Passat 3c 2010
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden