Ga naar inhoud

Passati

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Passati

Profile Information

  • Plaats
    Groningen
  • Naam
    -

Passati's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mijn remlampje op het dashboard met de bekende melding 'Bremsbelag prüfen' ging regelmatig aan/uit. Beide kabeltjes van de sensor blijken nu linksvoor in mijn 3BG gewoon gebroken te zijn in de mantelkabel waar ook onder andere de bekabeling van de ABS-sensor door heen gaat... Had ze gewoon in mijn hand. Het lampje brand nu dus continu. Ben ik nu de pineut en zou ik de complete mantelkabel tot aan de zekeringskast moeten vervangen (wat ik dan niet ga doen), of is er een makkelijkere (lees: goedkopere) fix?
  2. De klep heb ik bij een dealer/servicepunt aangeschaft, zie bijlage. Heb ze maar even gemaild over de optie die jij aanhaalt, is een goeie. Zou wel jammer zijn. Ik heb hier op het forum nog gezocht naar een kleurcodeoverzicht voor het interieur, maar niet kunnen vinden helaas. Enig idee waar ik een lijstje kan vinden?
  3. Bij mijn Passat 3BG Sedan van 2001 is het deurtje van het dashboardkastje helaas stuk gegaan. Bij een bedrijf in Duitsland kon ik een nieuw deurtje bestellen met de volgende codes: 3B1 857 122 F A94: Satijn zwart 75R: Antraciet 7DE: Flanelgrijs 92Y: Beige Overtuigd dat ik was dat het Satijn zwart was heb ik die besteld, maar bij arriveren lijkt de kleur lichter te zijn dat de kleur van de rest van het dashboard. Terwijl dat toch de meest zwarte kleur was. Hoe kom ik er nu achter welke kleur ik precies heb?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden