Ga naar inhoud

Jonas96

Members+
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Jonas96 won de laatste dag op september 15

Jonas96 had de meest gelikete inhoud!

Over Jonas96

Profile Information

  • Plaats
    aarschot
  • Naam
    Jonas

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jonas96's Achievements

5

Community reputatie

  1. Hallo, Hartelijk dank voor alle hulp! Heb een nieuwe vrijlooppoelie en nieuwe servopomppoelie gestoken en hij klinkt weer als nieuw😍. Servopomppoelie was duidelijk ook aan vervanging toe😅
  2. Update: hij is losgekomen met de oliefiltersleutel 😅👌 Nu nog even de servopomppoelie mee vervangen nu hij open ligt
  3. Dag Barry, Hij staat niet in de servicestand omdat het zo ook inderdaad zou moeten gaan. Ik heb al geprobeerd om de viscokoppeling te blokkeren met een inbus door de voorziene gaten en dan met een inbus 8mm de bout proberen los te krijgen maar die zit muurvast. Ook al geprobeerd met een oliefiltersleutel om de viscokoppeling tegen te houden maar die draait er steeds in door( geen grip genoeg). Die sleutel gaat mij ook niet helpen want alles is rond zoals je op de foto kan zien.
  4. Ik heb alles losgekoppeld. Nu krijg ik enkel de onderste bout er niet uit. De ventilator zou er vanaf moeten komen maar deze zit muurvast. Heeft iemand een idee hoe ik deze toch loskrijg?
  5. Is er een manier waarop ik dit kan testen? Want 1000euro voor een paar poelies en spanner lijkt me toch wat veel.
  6. Klopt ik heb hydraulische stuurbekrachtiging. Als ik voldoende gas geef dan blijft het gesjirp wel binnen de perken maar dit is niet de bedoeling. Maar de riem piept soms ook bij stationair toerental. Dus denk ik dan dat er niet voldoende spanning op de riem zit dus de poelies/ automatische spanner niet voldoende meer werken. De poelie van de dynamo en de spanner zijn in het verleden al eens vervangen. Die van de servopomp nog niet denk ik
  7. Jonas96

    Piepende multiriem

    Hallo, Ik rij met een vw passat 1.9 tdi (75kW) uit 2005. Wanneer de motor stationair draait en ik licht aan het stuur draai dan komt er een stevig "grommend" geluid onder de motorkap. Ook als is ik wil inparkeren en het stuur in de uiterste stand gedraaid is heb ik een sjirpend geluid. De multiriem is recentelijk vervangen maar het probleem is niet opgelost. Allicht zijn de poelies te ver uitgesleten (401000km). Ik had prijs gevraagd om de verschillende poelies/spanner te vervangen en kwam uit op 1000 euro werkuren inclusief. Ik heb eens snel gekeken en vooral de poelie van de servopomp lijkt al sterk ingelopen. Iemand tips/een idee of ik deze zelf zou kunnen vervangen moest dit de oorzaak zijn. Alvast bedankt
  8. Jonas96

    Vreemd geluid

    Hallo, Ik rij met een vw passat 1.9 tdi (75kW) uit 2005. Wanneer de motor stationair draait en ik licht aan het stuur draai dan komt er een "grommend" geluid onder de motorkap. Ook als is ik wil inparkeren en het stuur in de uiterste stand gedraaid is heb ik een sjirpend geluid, precies dat de stuurbekrachtigingspomp het niet gegeven krijgt. Zou het kunnen dat de spanner/ multiriem versleten zijn? Iemand tips/een idee of ik deze zelf zou kunnen vervangen moest dit de oorzaak zijn. Alvast bedankt
  9. Jonas96

    Radiator lekt

    De onderste koppeling is ook los nu. (zachtjes met 3 schroevendraaiers eruit gekregen). Welke radiator raden jullie mij aan om te installeren? Het moet niet de duurste zijn aangezien de wagen al 375+k km heeft. De oem nummer van de vorige radiator is 8DO 121 251 AT
  10. Jonas96

    Radiator lekt

    Ja de clips heb ik verwijderd, normaal zou ik beide koppelingen nu uiteen moeten trekken zoals bij de bovenste slang maar de onderste beweegt voor geen centimetermeter.
  11. Jonas96

    Radiator lekt

    Hallo, Ik rij met een vw passat 3bg uit 2005 maar sinds vandaag verlies ik veel koelvloeistof. Ik heb alles gedemonteerd en het lijkt erop dat de radiator lekt/rot is. Ik zit echter nog met 1 probleem, de onderste koppeling (man/vrouw) is helemaal niet los te krijgen. Iemand die me hiermee verder kan helpen? Alvast bedankt
  12. Het probleem is opgelost.Ik heb een paar lampen herstoken in de printplaat en nu werkt alles weer normaal. Heel raar maar het probleem is opgelost ??
  13. Ik heb me een stekkertester gekocht. Als ik de stadslichten aanzet brand de mistlamp mee maar dit geeft hij niet aan op de tester, pas als ik de schakelaar aanzet van het mistlicht geeft deze ook signaal, lijkt me dus sterk dat de fout dan ik de stekkerdoos zou zitten.
  14. Ik heb het zojuist geprobeerd en het geeft geen verschil. ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden