Ga naar inhoud

Sunnyboy of carshades?


vwfrits2005

Aanbevolen berichten

Diverse forumleden hebben Sunnyboys en zijn hier meer dan tevreden over. Op marktplaats worden ook carshades aangeboden. Weet iemand het verschil? Welke zijn beter? Prijs verschil ten onzichte van de Sunnyboys is zo ongeveer 30-40 euro op een set.

 

Voor een voordeling adresje voor sunnyboys houd ik mij aanbevolen...... :roll:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 229
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Als je de foto's op http://www.sonniboy.nl/ en http://seddes.nl/carshades/catalog/home1.php bekijkt zou je zeggen dat ze dezelfde foto's hebben gebruikt ...... zouden ze bij carshades dan gewoon sonniboys's verkopen ......

 

Heb net effe gemaild met carshades ...... ze hebben ook zonwering voor de Passat Sedan ...... dit heeft Sonniboy echter niet ......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een paar vraagjes voordat ik tot aanschaf overga.

 

*) Ik heb privacy glass. Hebben zonweringen dan nog zin. Ik ben wel van plan om van de zomer naar het zuiden te rijden. (Frankrijk + Italie)

*) Wat is het verschil tussen "privacy shades" en "sonniboys"

*) Kan ik op de snelweg mijn achterraam openen zonder dat eea schade oploopt

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Sonniboys schijnen beter te zijn: heb het verschil niet gezien. Kan alleen zeggen dat de Sonniboys er prima uit zien. Ik heb in mijn Touran ook privacyglas, wat ik ook in mijn 3c had echter aangevuld met orginele rolgordijnen in de deur. Mijn kinderen hebben in de Touran zonder de sonniboys nog teveel zon binnen. Vandaar dat ik ze voor de Touran heb gekocht. De Sonniboys schijnen tot 180km per uur nog steeds vast te blijven zitten wanneer je het raam open doet. Ik heb het alleen nog niet getest :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

voor geinteresseerden in privacy shades: via ebay bij palmautomotive in engeland een complete set voor de passat variant besteld voor 79 pond ! inclusief verzendkosten zo'n 117 euro.

Reacties en ervaringen via ander forum, zijn erg goed. Kwaliteit zal de sonnyboys niet evenaren, ,maar voor dat geld koop je drie setjes...

 

http://cgi.ebay.co.uk/Volkswagen-Passat ... ms=|301%3A

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook sunniboys besteld bij Seddes in Sittard, En ze vertelde mij dat het achterraam uit 2 delen bestaat en bij de sunniboy niet.

En dat echt niet mooi 2 delen dan heb jer er een naat tussen zitten,En de kwaliteit is het zelfde.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden