Ga naar inhoud

jimmy104

Members+
  • Aantal items

    1430
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jimmy104

  1. Hier staat ook meer. http://www.autobild.de/artikel/vw-tsi-m ... 93757.html
  2. Hallo heren, Zijn er nog kwaaltjes bij de 2.0 TDI 103KW motoren met motorkode CBA? Wat verbruikt een passat met deze motor ongeveer?
  3. Hallo heren, Ik heb momenteel een 1.9 tdi 105 pk en ben benieuwd of er veel verschil is als ik zou overstappen op een 1.6 105pk bluemotion. Wat zijn jullie ervaringen met de nieuwe 1.6 tdi motoren [ bluemotion]?
  4. jimmy104

    Autoverzekering!?

    Hallo allemaal, De kerstdagen goed doorgekomen ...... Ben aan het kijken voor een ander auto en dus ook naar autoverzekeringen. Nou kun je bij de VW-dealer een auto kopen maar ze kunnen je ook een autoverzekering aanbieden via VVS-Assuradeuren. Je kunt dan gedurende 3 jaar het volledig aankoopbedrag terug krijgen als de auto wordt gestolen of totaal schade heeft. Echter krijg je dit bedrag alleen uitgekeerd als je een "nieuwe" auto koopt bij een VW-dealer. Koop je elders een auto dan krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Nou is mijn vraag; Heeft er hier iemand ervaring met VVS-Assuradeuren? m.v.g. Jim
  5. Ik heb iets op het oog ...... en die staat bij Autohuis Middeldorp ...... vandaar de vraag ......
  6. Hallo heren, Is er hier iemand bekend met Autohuis Middeldorp te Bergschenhoek?
  7. Heren nog een paar vragen...... Mathijs als deze vervangen zouden zijn blijft het dan toch een zwak onderdeel van deze wagen? Kun je aan de wagen zien of deze vervangen zijn? Sven wat bedoel je met dat de 3bg degelijker is? Weet iemand vanaf wanneer deze problemen bij de 2.0 TDI verholpen zijn? Bedankt.
  8. Hallo heren. Ik heb een mooie passat 2.0 tdi 140 pk van 2005 zien staan met 116000 km op de teller. Nou schijnen er wat problemen te zijn geweest met dit type motor in het begin. Wie kan mij vertellen wat deze problemen waren en waar ik op moet letten bij een eventuele aankoop van deze auto? Wanneer is de riem aan vervanging toe bij deze auto? Alvast bedankt voor jullie reacties.
  9. Heeft er al iemand foto's van een passat 3BG sedan met carshades? Ben namelijk benieuw hoe het uitziet als het kleine driehoekige raampje achter niet voorzien is van carshades.
  10. Ik zou zelf voor de Phoenix gaan ......
  11. Ziet er nog mooi rood uit ...... en de velgen staan ook goed ...... ......
  12. Hij begint nu dus te ratelen ...... vandaar mjin vragen ......
  13. Er begint veel speling te komen in het lager van de ventilator [ van voren gezien de linkse ] die bij de radiator zit. Denk dat deze vervangen moet worden. Mijn vragen zijn dan ook; Wat zouden de kosten hiervan zijn bij een garage? Welke radiator merk/type/nummer moet hier komen? Welk alternatief merk/type/nummer kan hier worden gebuikt? Is het eventueel zelf te doen, zo ja hoe moet het dan? Alvast bedankt. Auto - passat 1.9 tdi sportline van 2002 Motorcode - AVB 142 379
  14. Deze heten Capezio. 7x17 ET45 - 225/45 3B9 071 493 666
  15. Weet iemand of die kleurcode wel belangrijk is?
  16. jimmy104

    Deurbekleding

    Op de achterkant van de deurbekleding zit een vilt achtige plakband strip. Deze plakt bij mij deels niet meer en wil ik vervangen. Wie weet of je die bij de dealer kunt krijgen en wat eventueel het artikel nummer is.
  17. Schijnt niet zo makelijk te zijn ...... je moet de juiste code [ staat op de module ] en de juiste kleurcode [ die schijn je te krijgen met het uitlezen ] hebben ...... en dat laatste is dan juist het probleem ......
  18. Ziet er prima uit ...... ......
  19. Hoop het ook, want zo'n module schijnt ongeveer € 280,- te kosten.
  20. Heb van te voren gevraagd om daar effe naar te kijken maar mij eerst effe te laten weten wat de kosten zouden zijn. De zekeringen hebben ze gecontroleerd maar weet niet of ze die onder het stuurwiel ook hebben gehad.
  21. Omdat bij mijn auto de knipperlichten niet meer knipperen bij het openen en sluiten van de auto met de afstandsbediening, heeft de garage vandaag bij de kleine beurt ook effe de auto uitgelezen. De comfortmodule [ code 1C0 959 799B kleurcode 08S ] geeft de foutcode 01131. Wie weet wat dit betekend en wat eventueel de oplossing is voor mijn probleem.
  22. Nou Danny zou maar niet te veel verwachten van Jee13 ...... het meeste werk laat ie je waarschijnlijk zelf doen ...... spreek uit ervaring ...... maar "wonderen" kan ie wel verrichten als je last van swirls of krasje hebt ...... Jee13 Rules ......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden