Ga naar inhoud

DENNIS75

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DENNIS75

  1. je moet het rubber van je raam met een kleine schroevendraaier iets losmaken zodat er wat ruimte ontstaat, dan het klipje eronder schuiven zodat hij over de deur heen valt, dan rubber weer terug laten vallen. bij de eerste was het even prutsen, bij de tweede in tien seconden (als je het door hebt)
  2. bericht kreeg ik ook, 1 dag later stonden ze aan de deur....
  3. ja, bij de sunnyboy is dat 1 stuk. Enige nadeel zeg maar. ik moet zeggen dat ik er geen last van heb, maar inderdaad, het zijn twee delen.
  4. Zou je wellicht wat foto's kunnen plaatsen? bij deze... eerste keer foto's op forum gezet. Vergeef me als het niet goed is gegaan
  5. Hoi Thanks voor de tip, ik heb ze ook besteld, die naat neem ik op de koop toe. Gr Anthonie succes ermee, ik had ze binnen 5 dagen (normaal een dag of tien). Passen perfect en achterruit-naad zie ik al niet eens meer. ik ben er gelukkig mee.
  6. voor geinteresseerden in privacy shades: via ebay bij palmautomotive in engeland een complete set voor de passat variant besteld voor 79 pond ! inclusief verzendkosten zo'n 117 euro. Reacties en ervaringen via ander forum, zijn erg goed. Kwaliteit zal de sonnyboys niet evenaren, ,maar voor dat geld koop je drie setjes... http://cgi.ebay.co.uk/Volkswagen-Passat ... ms=|301%3A
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden