Ga naar inhoud

Wolfsburger

Members
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wolfsburger

  1. Power outlet net gecheckt met nwe zekering 17, en die werkt nu in elk geval wel weer. Sinds vervangen van nr23 werkt achterlichten links ACHTER ook weer netjes. Eén ding is vreemd, stadslicht linksvoor werkt nog niet. Rechtsvoor werkt wel. Vermoeden is dus dat het om een defect lampje gaat. Nieuw ledje erin gezet en nog steeds niets. Zal misschien draadbreuk of slecht contact zijn ergens in bedrading van stadslicht?
  2. Thanks Vdub. Met deze info (en printje van indeling zekeringenkast uit KB) nog maar eens gecheckt. Ik had de kleine zekeringen gelaten voor wat het was, in de veronderstelling dat deze te zwak zouden zijn voor achterlichten. Maar idd zijn er twee defect. Nr 23 (parkeerlicht linksachter) en 17 (power outlet). Ik zie overigens nu pas dat stadslicht/parkeerlicht ledje linksvoor ook kaduuk is. Nog niet opgevallen. Blijkt niet aan ledje te liggen, leert snel uitwisselen van links en rechts. Wat de zekeringen betreft: Kan dus kloppen dat eerst poweroutlet voor aanhanger en vervolgens parkeerlicht eruit is geslagen. Helaas geen kleine 5 en 10A op voorraad. Dus morgen even langs de pomp en het zaakje zou weer moeten werken. Ik laat het nog even weten.
  3. Wat kan ik het beste controleren? - zekeringen in zekeringenbord aan linkerkant dashboard heb ik allemaal gecheckt. - in instructieboekje staan geen zekeringen vernoemd die alleen de achterlichten afdekken. Waar moet ik gaan zoeken qua zekeringen? alvast bedankt voor dé tip
  4. Mijn linker achterlichten van 3BG uit 2004 branden allemaal niet meer. Rechts wel gewoon normaal. Remlichten en richtingaanwijzers werken ook links en rechts gewoon. Dit is sinds ik enkele dagen geleden een oud aanhangertje heb aangekoppeld. Direct al werkten de linkerachterlichten van aanhanger en mijn auto niet. Na afkoppelen is mijn linkerachterlicht ook niet gaan werken. De stekker van de aanhanger is door eigenaar zelf in elkaar gezet. Maar deze geeft aan mogelijk een foutje te hebben gemaakt. Ik vermoed nu dat er sluiting is gemaakt en er ergens een zekering uitlicht die de achterlichten links beveiligt. Dus boekje geraadpleegd en links in dashboard alle zekeringen gecheckt zoals boekje aangeef. Niks defect, alles werkt. Ook bij de betreffende lichtunits zie ik niets vreemds. Vraag: is het een zekering? Waar vind ik de betreffende zekering? Wat anders? thx
  5. Heb al bijna een jaar een probleem met een af en toe opkomend oranje waarschuwingslampje, met de melding 'transmission workshop'. Het waarschuwingslampje komt in zomer en winter, bij stationair draaien en stevig doorrijden, meteen na starten en eventueel herstarten en na 3 uur rijden. Kortom, zit geen regelmaat in. In boekje staat niet veel info waar ik wijzer van wordt. Garage weet het ook niet precies, maar wil wel een keer diagnose gaan doen (gaat wel wat tijd inzitten vrees ik). Dat het iets met de transmissie is, lijkt me logisch. Versnellingsbakvloeistof? De vraag nu: - wie o wie weet wat dit betekent? - waar komt het door? - wat moet ik ermee? Oja, ik heb de taalinstelling op Engels staan.. Thanks
  6. Ik heb een Tom Tom besteld en zat met hetzelfde vraagstuk, waar laat ik 'm. Vond een zuignap niet zo'n geweldig idee. Daarom ook een Brodit clip bijbesteld met Brodit actieve houder. Deze komt op het luchtrooster van de middenconsole. Lekker onder handbereik en nergens in de weg. Hoop 'm vandaag nog binnen te krijgen dan kan ik monteren. By the way: nieuwste Tom Tom XL One met Live update IQ. Ik ben benieuwd of ie waarmaakt wat er beloofd wordt..
  7. Zo, levendig topic geworden nadat ik 'm anderhalf jaar geleden gestart heb.. Inmiddels al ruim een jaar de Sunniboys gemonteerd zitten: Nadelen: - prijs toch wel fors - je zit als achterpassagier tegen een gaatjes motief aan te kijken wat volgens mij (maar ik zit nooit achterin) na 8 uur rijden richting zomervakantie wel redelijk verveelt. Voordelen: - privacy (onverlaten zien niet in 1 oogopslag wat je voor kostbaarheden achterin vervoert - geen last van hinderlijke zonneschijn - airco kan veel makkelijker de temperatuur bijhouden in de zomer - van buitenaf ziet het er best strak uit die donkere ramen - goede kwaliteit, materiaal geeft nog geen krimp - blijft bij mij het hele jaar zitten, want ook in winter heb je weleens een laatstaand zonnetje op zijruiten - belemmert het zicht totaal niet (vind ik), overigens heb ik mijn ramen ook nogeens professioneel laten tinten met folie (was al gebeurt voordat ik sunnyboys had) - doordat de schermen blijven zitten als het achterraam opent, werkt het scherm als een soort hor, je houdt insecten buiten. Kortom, ik wil ze niet meer kwijt. Voor de C3 van mijn vrouw ook maar een setje besteld (alleen Carshades mogelijk, maar die bevallen haar ook prima). Thanks voor al jullie support om mij destijds te helpen een keuze te maken, hopelijk haal ik hiermee ook members over de streep.
  8. Super bedankt voor deze waardevolle tips! Een karretje is het toch niet voor mij. Wil wel lekker kunnen doorrijden (en keren op dat net te smalle bergweggetje in de Alpen als ik weer een afslagje heb gemist). Ik ga voor een lange (smallere), liefst zwart, vanaf zijkant te openen. Het geheel (drager en koffer) moet uiteraard afsluitbaar zijn. @ Rednax: goede tip, zou inderdaad anders best de kinderwagen in de dakkoffer gedaan kunnen hebben.. Tweedehands nog niets gezien wat helemaal aan m'n eisen voldoet. Maar ik heb nog even de tijd.. groeten
  9. Met de vakantie voor de deur en de wetenschap dat er een lekker ritje naar het zonnige zuiden aan zit te komen heb ik me voorgenomen een dakkoffer aan te schaffen. Ideaal om het lichte (maar vaak veel volume innemende) spul in te proppen. Voorheen was 't gewoon een kwestie van proppen achterin en op de achterbank tot de passat vol was. Maar nu met baby en hond die ook nog graag mee wil moet ik naar iets anders op zoek. Nu komen vragen als: - Welk merk (Thule, HApro...) - welke vorm (ivm belading, verbruik, design) - welk max gewicht (50/ 75 kg) - waar kopen (Makro, Anwb, automaterialenzaak, stealer, internet) Kortom, tips zijn welkom.
  10. Nuttig topic. Heb zojuist ook setje in Duitsland besteld. Scheelt 20 euro met sonnyboy.nl als je zijruiten achter en deuren achter besteld.
  11. Waarschijnlijk komend weekend winterbanden eronder..
  12. 1.9 TDI met 130 pk en H6-bak
  13. Ik kan je een interessant aanbod doen. Stuur maar een PM als je hier interesse in hebt. @Vdub: bedankt! @ BartV: ik heb ff een PM gestuurd voor wat meer info.
  14. Ach ja wie breed heeft laat breed hangen hahaha. Het was wel een eindje rijden maar het is gelukkig de moeite waard geweest. En hier de gevraagde close up Inderdaad puik stukje werk. Ik geef me gewonnen...
  15. Ik overweeg ook eens bij JD langs te gaan voor een chip. Graag wil ik horen wat jullie gedaan hebben: Standaard chip of 'chip op maat' ?? Ik zie op de site van JD dat een standaard chip op ca 400 euro zit. Waar kom je zoal op uit bij chip op maat? En wat is het verschil in pk's? Ben benieuwd.
  16. William, Je hebt mijn ramen gezien. Ik heb ze wel bij Luna laten behandelen. Knap werk geleverd, staat erg netjes en was voor mij lekker in de buurt. Maar ja, die prijs.. Die prijs viel me tegen...
  17. @ 3V: dat laatste is niet juist. Als je met AB vergrendelt doet en je opent met sleutel, dan wordt alarm uitgeschakeld. Behalve bij het kofferbakslot... Met een sedan is het inderdaad lastig binnenklimmen via de laadruimte (als je hondenrek hebt trouwens ook).
  18. Dan is makkelijkste optie om via achterkant binnen te klimmen en te starten. Ik neem aan dat alarm dan uitgaat. Straks even testen... In ieder geval geen beletsel om slotvrije optiek te kiezen.
  19. Velen van jullie beschikken al over de ' slotvrije optiek' . Om het inbreken te bemoeilijken lijkt me dit erg nuttig. Maar wat moet je als je afstandbediening niet meer werkt (batterijen leeg of iets dergelijks)? Nou kan je natuurlijk via de achterklep binnen klimmen. Maar bij mijn 3BG 2004 gaat dan direct het alarm af. Ik zou best slotvrije optiek willen, maar wil niet een keer ergens komen staan en m'n auto niet in kunnen.
  20. Was setprijs voor een oprolbaar net. Ik ga er even vanuit dat alle items die je noemt erbij zaten. Maar dat heb ik niet specifiek gehoord.
  21. Heb deze week bij dealer (Lichtstad Eindhoven) geinformeerd naar prijs.. Eigenlijk wil je het niet weten Komt neer op ca 350 euro excl montage. Men dacht aan een uurtje arbeidsloon. Maar dat geloof ik nooit. Dus, ik wacht nog even.
  22. Gisteren bij Antonio geweest. Lijst is iets korter geworden (Xenon, comfortknipper en VAG-com aangepast). Natuurlijk Antonio's passat bewonderd (dom natuurlijk, want nou jeukt het alweer...) Dus: ben op zoek naar dakspoiler (dat kleine lipje). Omdat ik niet superhandig ben, wil ik 'm eigenlijk meteen in kleur (Indigoblauw) en gemonteerd. Heeft iemand een adresje + prijs? Of zijn er meerdere forumleden geinteresseerd, zodat we gezamenlijk ergens wat kunnen regelen? Tinus, als je een leuke (lees goed en niet te prijzig) rubber mat voor kofferbak hebt, dan hoor ik het graag. Onze hond is namelijk ook nogal op de kofferbak van de passat gesteld. Lijst voor binnenkort: - witte led's stadslicht (besteld) - dakspoiler - PDC - beschermmat- kofferbak
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden