Ga naar inhoud

Dok

Members
  • Aantal items

    89
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Dok

  • Verjaardag 16-03-1975

Profile Information

  • Plaats
    Flevoland.
  • Interests
    auto's

Dok's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dok

    wie weet ??

    Ok ik heb zelf mooie neutrale zwarte maar een maatje van mij wil ze hebben dus vandaar. En die vind het logo wel mooi geloof ik.
  2. Dok

    wie weet ??

    He Vdub bedankt voor je reactie kon het niet vinden zelfs op ebay niet maar jij wel thanx.
  3. Dok

    wie weet ??

    Hallo een vraagje wie weet waar er automatten te koop zijn zwart met het wit rode Wolfsburger logo erop. Ik heb ze zelf ooit gehad in mijn Golf 4 toen gekocht op een tdi meeting. Kan ze nu niet meer vinden wel voor golf,polo,enz. Groeten Dok.
  4. Dok

    Verlichting

    Als jij of iemand ze gevonden heeft hoor ik het graag ben wel benieuwd.
  5. Dok

    Verlichting

    De lampen van de a c t i o n (licht blauwe) zijn naar mijn idee goed. Ik heb er nu een setje al zo'n driekwart jaar in zitten en kosten niet veel. De gewone gingen naar mijn idee erg snel stuk. Of led erin is ook mooi.
  6. Dok

    automatten

    Ik bestel ze bij automatten-online.nl Erg veel keuze en niet duur en goede pas vorm.(vanaf 29,95) En de omzoming kun je zelf kiezen.
  7. Dok

    Clubartikelen

    Misschien automattenset met logo van vw passat.nl ?? Cap is ook wel een leuk item.
  8. Wat ik laatst had dat mijn ruitensproeierslangetje (mooi voor scrabbel) los geschoten was op het haakse knel bochtje. En daar kwam bij mij het water vandaan. Even gelijmd en klaar.
  9. Inderdaad ik heb hetzelfde probleempje. Maar met de airco op stand 3 is het zo weer schoon.
  10. hallo dat is waar wat je zegt maar ik heb nu ook mijn knippers 60% branden maar tot op heden nog nooit een op of aanmerking gehad van een agent. Maar dat kan altijd nog komen . Maar in ieder geval bedankt voor de info. Groeten.
  11. Hallo ik ben bezig om in mijn 3bg de grootlicht om te bouwen naar dag rij lampen uiteraard met wat relays ivm uit gaan icm gewoon licht. Als het zover is maak ik wel wat foto's. Groeten
  12. Dok

    Wat is de beste keus ??

    Ok dat was dus mijn volgende vraag er was vorige week of iets eerder ook een topic maar die kan ik niet vinden ging ook wie wat mooi vond maar het is best wel lastig . Maar goed ik ga mij eerst nog goed orienteren. Alvast bedankt. Groet
  13. Hallo Ik ben bezig om andere wielen te kopen maar ik ben benieuwd wat jullie zouden kopen. Mijn passat is een zilvere 3bg. Ik dacht zelf aan 17 inch rs6 maar daar rijden er al een aantal van rond. Wie heeft er ideeen voor mij? Alvast bedankt Groet Dok.
  14. Hier is die cc nog mooier zonder die mercedes leds.
  15. Dat is echt een mooie wagen. Zou ik wel voor de deur willen hebben en er in mogen rijden. Alleen die led lampen vind ik te Mercedes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden