Ga naar inhoud
  • 0

passat geschikt voor mistlampen?


noppwes

Vraag

Goedendag,

 

Hoe kan ik nagaan of mijn passat geschikt is om mistlampen in te bouwen?

 

Als hij niet geschikt mocht zijn, is het dan ook nog mogelijk om de eventuele schakelaar op een mooie manier te verwerken? (bijv. als knop naast de versnellingspook?)

 

mvg

 

Noppwes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Welkom,

 

Stel je inderdaad even voor...

 

En als je het nummer van je boordnet geeft (dat zit boven je linkervoet) dan kunnen we zeggen dat je mistlampen kan inbouwen of niet... vandaag tovallig de eerste passat gehad die van fabriek af een high-end boordnet had zonder mistlampen of xenon....

 

grtz, dre

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Je moet het paneel boven de pedalen weg nemen door 3 torxen uit te draaien.

Als je dan op je rug in de voetruimte kruipt kan je het hopelijk lezen, bij de een is het duidelijker te zien dan bij de andere.

Soms zit er een grote sticker, dan weer een kleine opdruk.

Of neem een spiegel.

Het boardnet ziet er zo uit;

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... Categories

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Het is een 23 byte Medium.

 

http://www.tdiclub.nl/printview.php?t=58098&start=0

 

Hier kunnen dus geen mistlampen op worden aangesloten helaas, dus zal het middels een knopje moeten.

 

Ik wil hiervoor graag 1 van de knoppen naast de versnellingspook gebruiken, maar kan geen schakelaar vinden daarvoor. Heeft iemand een tip hiervoor of een typenummer?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ok, stel dat ik voor een ander boordnet zou gaan, is dan 3C0 937 049 J (23 bite highend) een juiste keuze? of kan 3C0 937 049 AJ (30 byte highend) ook?

 

Ik wil in de toekomst ook mijn radio/cd speler vervangen door een radio/cd speler welke mp3 afspeelt, is dit ook van invloed op het boordnet?

 

Als dit niet het geval is, dan moet ik dus alleen voor mijn mistlampen een nieuw boordnet aanschaffen en dat is best een prijzig dingetje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Heb lang gezocht, maar kan geen blanke knop ontdekken, en wil toch nog proberen om onder een nieuw boordnet uit te komen aangezien dit budgettechnisch niet mijn voorkeur heeft.

 

Kwam deze afbeelding tegen en vroeg mij af of dit ook een knop is welke op dezelfde wijze als de waarschuwingslampenknop werkt.

 

fertig01.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Je hebt geen blanke knop nodig, je hebt wel een andere lichtschakelaar nodig, met mistlampfuntie. Zo heb je ook ineens de juiste aanschakeling : je kan alleen mistlampen aanzetten als er minimum stadslicht aan is, je hebt een controlelampje voor mistlicht, en het gaat automatisch terug af als je de lichten uitdraait.

Je laat deze knop een relais schakelen, dat op z'n beurt spanning doorgeeft aan de mistlichten. Zo heb je geen andere boordnetmodule nodig, maar mis je zoals eerder gezegd alle 'luxe' functies.

 

grtz, dre

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden