Ga naar inhoud

Ozzy

Members+
 • Aantal items

  7915
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  23

Alles dat geplaatst werd door Ozzy

 1. Ozzy

  ACC inbouwen

  Als dat het geval is, dan word het op de juiste officieële manier gedaan.
 2. Ozzy

  ACC inbouwen

  Die prijzen vallen best mee. Met een DSG zou ik voor ACC gaan. Wat bedoelen ze precies met activeren?
 3. Het lijkt wel gewrapt (door een beunhaas). Net even snel gekeken, bij mij is het gewoon in dezelfde kleur als de rest van de auto.
 4. Ozzy

  AUX Hoe en wat

  Net even gezocht naar een oude foto. Bij mijn RNS510 stond AUX waar je nu MDI ziet. Ik denk dat je theorie klopt, dat beide niet mogelijk is. Wat je eventueel kan proberen is de MDI ontkoppelen en dan kijken of er AUX voor terug in de plaats komt.
 5. Distributie riem. De 2.0 FSI heeft nooit een ketting gekregen naar mijn weten. Bij een 2.0 FSI moet je die ook ruim van te voren wisselen wil je dat ie niet knapt. Volgens mij is 150dkm de interval, dan zou ik max 120dkm aanhouden.
 6. Ozzy

  ACC inbouwen

  Volgens mij had Matthijs dat ook gezegd. Ook kon de cruise control op 230km/h i.p.v. maximaal 160km/h.
 7. Ozzy

  ACC inbouwen

  Bij een rotonde schrikt het systeem en weet niet wat ie moet doen.
 8. Ozzy

  ACC inbouwen

  Nee, het is enkel ACC of niets. Of VW heeft het sinds een bepaald jaartal aangepast ofzo.
 9. Ozzy

  ACC inbouwen

  Als je nou even een spoedcursus volgt over hoe je ACC inbouwt bij een B8, dan heb je alvast 2 klanten. 😜
 10. Ozzy

  ACC inbouwen

  Er zit tussen de twee ACC radars wel degelijk verschil. Zie het linkje.
 11. Ozzy

  ACC inbouwen

  Daar bestaan er verschillende varianten van. Een normale voor auto's zonder ACC, daarna één voor ACC tot 160km/h en dan heb je er nog één tot 210km/h. Trouwens, het kan zijn dat die guide ook voor de Passat B8 werkt, maar dat weet ik niet zeker. @Passat Rdi weet er wellicht meer over.
 12. Ozzy

  ACC inbouwen

  Wat je in ieder geval nodig hebt is zo'n radar voorin, die achter het logo verstopt zit. Verder heb je momenteel geen cruise control, wellicht gaat het daardoor nog iets uitgebreider worden qua aanpassingen. Verder heb je het swap verhaaltje nog. Blijkbaar heeft de ene het wel en de andere niet. Neem anders dit maar even door, kreeg ik doorgestuurd toen ik vroeg of een ombouw naar ACC mogelijk is. Het is wel voor een Golf 7, maar het geeft i.i.g. een beeld wat je zoal nodig gaat hebben. http://mqb.pl/en/adaptive-cruise-control-retrofit-acc-on-mqb/
 13. Als je een kaart update zou willen uitvoeren, dan zou het gewoon werken door op de website MIB2.5 Pro bestanden te downloaden, toch? Is de E-manager nog aanwezig? Zo ja, werkt ie zoals voorheen?
 14. Ozzy

  Climatronic touch

  In een FB groep zijn meerdere je voor geweest. Je moet ook het paneeltje achterin aanschaffen, anders zie je de temperatuur achterin niet meer onder het menu. Verder is het codeer werk, wat je precies eraan codeert weet ik niet. Vraag het bij ze na zou ik zeggen. https://www.facebook.com/groups/453089844900086/
 15. https://letmegooglethat.com/?q=ross+tech+dsg6+basic+settings&l=1
 16. Ozzy

  Map update

  De nieuwe zal wel binnen nu en een maand uitgebracht worden.
 17. Gewoon actiever en harder gaan rijden, dan heeft het systeem de neiging om minder meldingen te geven. Een paar maanden terug viel het mij op dat ik in het afgelopen half jaar ervoor geen één keer een FA melding heb gekregen. Ik dacht even dat het systeem stuk was gegaan. Paar dagen later begon het gepiep weer en toen had ik het ineens 3x in een week. Het is in ieder geval een vreemd systeem.
 18. TS heeft het topic per ongeluk tweemaal aangemaakt. Zou je het kunnen samenvoegen? @BARRY_TDI@Vinniepilon
 19. Nu weet ik dat voorheen de Tiguan hier last van had. Die gaf spontaan van die spookmeldingen en ging uit het niets ineens ingrijpen. Alleen bij de Passat B8 heb ik hier nog nooit eerder van gehoord of zelf mogen ervaren. Wel heb ik zo'n onnodige melding meegemaakt toen ik door een S-bochtige weg reed, waar op de linkerbaan een hele rij auto's voor het stoplicht stil stonden. Ik reed op de rechterbaan met een snelheid van 30-40km/h en toen kreeg ik zo'n front-assist melding. In dat geval was het wel begrijpelijk gezien ik op een aantal stilstaande auto's af reed. Verder heb ik één ke
 20. Mooi dat alles nu werkt zoals het hoort.
 21. Ozzy

  B8 DSG flippers mogelijk?

  Wat zal ik zeggen... Ik heb veel opgestoken bij een (nog niet zo oude) wijze man.
 22. Even de tank volgooien wanneer ie op precies 1/2 staat. Als er veel meer dan circa 33 liter erin gaat, dan is er inderdaad iets mis. Wellicht de vlotter ofzo, als het nog op die manier wordt gemeten tenminste. Die kan je d.m.v. VCDS aanpassen geloof ik. Bij mij klopt het redelijk, maar zo'n mooi verbruik heb ik sinds een tijdje niet meer. Beter dan 1 op 16 wilt ie niet meer halen. 🤔 Zelf tank ik meestal wanneer ie net bij het eerste rode streepje staat. Dat is het punt wanneer ie normaliter 1/4 zou aangeven. Vaak gaat er dan zo'n 47 á 50 liter in. De BC geeft dan aan dat er nog zo'n 300 k
 23. Ozzy

  B8 DSG flippers mogelijk?

  Een kind kan de was doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden