Ga naar inhoud

Ozzy

Members+
 • Aantal items

  8206
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  29

Alles dat geplaatst werd door Ozzy

 1. Accupolen even loshalen schijnt te werken. @BARRY_TDI Zou u dit kunnen verplaatsen naar 3G, bij voorbaat dank.
 2. De BiTDI heeft een uitlaat met 2 pijpjes linksonder de bumper verstopt zitten, net als de 2.0 TDI 190pk.
 3. In het buitenland gaat men nog verder dan 230pk zelfs. Ook dat lijkt goed te gaan tot zover.
 4. Alleen de 2.0 TSI 280pk is ermee geleverd naar mijn weten. Dat is eenmaal een motorisering die je niet vaak tegenkomt.
 5. Module 9, onderaan staat subsystemen/subsystems, vervolgens selecteer je RLHS en daarna longcoding. Dan zit je in de sub menu van de regensensor.
 6. Ik zal van de week even kijken, help me eraan herinneren als ik het vergeet. Momenteel gaat het helaas een beetje lastig voor mij worden om met je mee te kijken. Wat ik ondertussen wel heb ondervonden is dat met een iPhone OBDeleven veel minder fijn werkt, vooral als je ermee in longcoding moet werken.
 7. Je hebt de topic gevonden zo te lezen. Neem anders het lijstje door en noteer wat je nog niet hebt. Dan kunnen we het resterende nog activeren/aanpassen wanneer je hier bent.
 8. Zoeken ze ook een ongecertificeerde coureur? Zo ja, dan meld ik me bij deze aan.
 9. Zo te zien had ik het mis. Thx. Ik zal het linkje onder vermelden. De meeste coderingen/aanpassingen die in het linkje van Gerritspeek staat hadden we al hier in het topic staan trouwens, of ze staan al vermeld in de andere linkjes onder bronnen. Maar goed, gezien het compleet in het Nederlands is, kan het vast wel goed van pas komen. Stemei stond al vermeld onder bronnen. De tweede link vind ik persoonlijk tegenvallen qua inhoud. Heb willekeurig een aantal aangeklikt, bij sommigen stond er vreemd genoeg niks vermeld. Toch bedankt voor de moeite.
 10. Is een bekende site, wel een hele oude waar naar mijn weten geen coderingen voor de B8 op staan.
 11. Dat kan kloppen. Dit komt onder andere doordat er geen lenzen/projectors aanwezig zijn. Hierdoor krijg je helaas wel weer strooilicht.
 12. De Arteon is (half of eind) 2017 op de markt gebracht. Na 3 jaar gefacelift (afgelopen jaar) en na 3 jaar eruit om dezelfde reden als de Passat sedan. De B9 is al bevestigd, daarna is het einde in zicht voor de Passat, na zo'n 57 jaar (1973 - 2030).
 13. Nee, het komt puur doordat de Passat sedan heel weinig verkoopt (in het algemeen). De Passat sedan verkoopt alleen goed in landen als China, Rusland en Turkije. Verder is de productie van de Passat verplaatst naar Slowakije, of is langzaam in gang in ieder geval. De Passat Variant rolt nu/in de toekomst van dezelfde band af als de Superb. Ook verkoopt de Superb liftback beter dan de Passat sedan. Toen hebben ze maar besloten de Passat sedan eruit te gooien. Oftewel, het loonde gewoon niet meer om de Passat sedan te blijven produceren. Massa(productie) = kassa
 14. Oja die ook nog natuurlijk
 15. Goede vraag. Na onderzoek en navraag bij een man met verstand blijkt de Amarok van VW zelf te zijn. Wat ik ook heb gevonden is dat de Amarok sinds dit jaar door Ford gebouwd gaat worden. Dan wordt ie gebouwd op het platform van de Ford Ranger.
 16. De Amarok (met permanente 4WD, 5 persoons) is de enige VW met een motor in de lengte, als we die als een personenwagen zien tenminste.
 17. Je Passat heeft een haldex koppeling (dwars geplaatste motor). Oftewel, in de basis is het een voorwielaandrijver. Pas als ie grip nodig heeft drijft ie de achterste wielen aan.
 18. Ozzy

  Storing hybride systeem

  Aha... Weer wat geleerd.
 19. Ozzy

  Storing hybride systeem

  Zojuist sprak ik iemand die precies hetzelfde als jij heeft meegemaakt met zijn GTE. Hij zegt dat de 12V accu sowieso de boosdoener was. Daar zou ik toch nog even naar laten kijken en ook of de dynamo nog goed is voor de zekerheid, desnoods de accu preventief vervangen. Anders sta je straks weer vast.
 20. Ozzy

  Storing hybride systeem

  Klopt. Op elke module (wat te maken heeft met de aandrijving) stond een foutmelding in. Ik kon er 1 of 2 wissen, die kwamen niet meer terug, maar de rest bleef staan.
 21. Ozzy

  Storing hybride systeem

  Graag gedaan. Zijn de storingen weggegaan nadat ie de 12V accu heeft opgeladen?
 22. Ozzy

  Storing hybride systeem

  Staat zijn adres in. Ben even langs geweest met mijn OBDeleven dongle. Helaas niks kunnen doen. Bijna alle modules hadden een foutcode erin staan die ik niet kon wissen. Dit is waarschijnlijk te verwijten aan de behoorlijk lage (12V) accu spanning.
 23. Ozzy

  Storing hybride systeem

  Zet 'm eerst eens op slot en kijk na 15 a 20 minuten of ie het dan wel wilt doen. Oja, als je de verbrandingsmotor wilt laten starten, dan moet je even volgas geven, dan slaat de motor aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden