Ga naar inhoud

Foto`s Passat Coupe


VW-18T

Aanbevolen berichten

Ik had ergens gelezen dat er een Passat Coupe op komst is a la de Mercedes CLS (qua uiterlijk dan). De auto staat gepland voor 2008. 3.6 ltr erin twee turbo1s erop en mij hoor je niet meer over een variant. Zie foto`s op onderstaande site van een VW liefhebber.

 

http://www.3harts.nl/passat2004/future-Passat.htm

 

post-2189-1423822072,2574_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo stond het op telegraaf.nl:

 

Volkswagen Passat Coupé debuteert in Genève

AMSTERDAM - Volkswagen kwam op de Autosalon van Parijs 2006 met een hele rits primeurs, die de komende maanden gefaseerd in het leveringsprogramma worden opgenomen. Maar met al die nieuwe modellen, zoals de Iroc, gefacelifte Touran en Touareg en de CrossGolf, houdt het niet op. Voor de Autosalon van Genève plant Volkswagen blijkbaar weer een serie nieuwelingen. Twee daarvan zijn nu bekend.

 

Al eerder kondigde AutoTelegraaf.nl Volkswagen CrossTouran aan voor de Zwitserse autoshow. De MPV is net als de CrossGolf en CrossPolo hoger op de wielen gezet en voorzien van diverse kunststoffen sierdelen op het koetswerk. De verkoop van de aangepaste Touran start kort na zijn showdebuut. Ook de Passat Coupé krijgt zijn vuurdoop op de Zwitserse autotentoonstelling. Ondanks de benaming Coupé is het een heuse sedan met vier deuren en een separaat te openen achterklep. De auto krijgt een coupé-achtige daklijn, met lagere zijramen. De auto wordt boven de Passat gepositioneerd. Wanneer Volkswagen de auto, waarvoor nog geen definitieve naam bestaat, in de verkoop gaat is niet bekend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 months later...

Ondanks eerdere berichten dat de coupe terug moest naar de tekentafel is het dan toch zover:

 

"De chief executive van Volkswagen, Wolfgang Bernhard, heeft bevestigd dat de Volkswagen Coupé het groene licht heeft gekregen tijdens een dealerconferentie in Amerika. De verkopers schijnen zelfs top-secret beelden gezien van het nieuwe model, dat tussen de Passat en Phaeton in zal zitten. De nieuwkomer zal worden aangeboden met diverse motoren waaronder de 2.0 FSI motor van de Golf GTI, een 3.0-liter TDI diesel en een topmodel met V6.

 

De sportieve Volkswagen zal gebouwd worden op het Passat platform en zal aan de buitenkant doen denken aan de Concept C convertible, maar zal vier deuren hebben zoals de Mercedes CLS (bron: autoexpress.co.uk)" Bron: autoblog.nl.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 9 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden