Ga naar inhoud

GJ&H

Members+
  • Aantal items

    762
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GJ&H

  • Verjaardag 04-11-1967

Profile Information

  • Plaats
    Tsjalbert

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GJ&H's Achievements

0

Community reputatie

  1. wordt een witte sneller vies dan een andere kleur? ik kom bijna een dag een witte 3c tegen. ziet er goed uit in wit. en touran die jereon laat zien zien er ook spec uit.
  2. vind hem wel gaaf. speelse lijnen.
  3. ben ik mee eens! we hebben ze r nog niet om liggen. voor de golf liggen ze wel klaar. voor de polo ben ik nog op zoek naar velgen. kon vandaag bbs-jes kopen, had die klojo ze al verkocht. dus voor niets naar lelystad gereden. maar ja, met deze temperaturen heb ik nog ff tijd
  4. ... eerst maar 's zien. mss wel met de eerste diesel F1
  5. Achterkant lijkt een A4 front vind ik toch wat saai. zelfde spiegels als onze polo....
  6. Ik weet niet hoe het met jou auto is, maar bij ons is de hele voorkant er voor weggehaald om de distr.riem er op te zetten. Dit was een 3B-tdi. Kostte mij trouwens iets van 300 euro, dit was incl een een nieuwe waterpomp. Bij de garage zal het wel ri de 700 euro gaan (denk ik...)
  7. weliswaar geen pasat, maar wel een mooie audi in "Date Night". Is wel een leuke film trouwens.
  8. kweet. zo snel zijn jullie ook niet van mij af... auto bevalt goed. qua breedte had het wel wat ruimer gemogen. Is wel ff wennen. onze passat was erg soepel en kon je schakellui rijden. de polo moet je wat op toeren houden. rond de 2000 toeren met die turbo er in te hakken. en dan is ie aardig pittig met zijn 1.2 en 3 cilindertjes. trekhaak staat nog in backorder. duurt wrsl nog 2 weken
  9. Hallo mensen dit is hem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  10. sodemieter zeg... en gezien de leeftijd is de kans niet groot dat ie all-risk verzekerd is.
  11. valt reuze mee. is best pittig. niet zo soepel als de passat met zijn grotere motor. kost mij 90 euro aan bijtelling en ik kan heen rijden wat ik wil... tuurlijk lever ik "wat" ruimte in, maar da's voornamelijk in de kofferbak (en de kinderen op de achterbank ). wij zijn niet al te groot, dus met de binnenruimte kunnen wij zeker leven. Qua grootte is ie vergelijkbaar met de golf3. als het goed is heb ik hem morgen. de trekhaak staat nog in backorder. en de passat wordt zaterdag opgehaald . deze hebben we gisteravond verkocht. de passat gaat naar amsterdam.
  12. dat klopt, maar je weet hoe dat in de praktijk gaat.... het wordt steeds minder en dan....
  13. Volgende week zal de Passat op non-actief worden gesteld. Maw hij de verkoop in. Het plan was om hem helemaal af te rijden, dat gaat dus niet meer lukken. Als het mee zit heb ik eind volgende week een nieuwe Polo Bluemotion vd zaak. Dus qua ruimte leveren we "iets" in Aan de andere kant scheelt het nogal wat in de kosten... niet dat ik 1 op 30 rij.... Foto's komen dus niet eerder dan eind volgende week.
  14. Die van mij lijken er ook op. Ik heb ze ook van het merk DEPO. Prijs van 159 is niet verkeerd en de passie knapt er enorm van op.... en het lichtbeeld?... je weet niet wat je ziet.
  15. GJ&H

    Waarom VW Passat?

    Wij hadden hiervoor een Volvo 144 uit 1968 als dagelijkse en vakantieauto op lpg. Omdat ons kantoor verhuisde van meppel naar assen en dus slechte openbaarvervoerverbinding, moesten er veel km gemaakt worden. Onze 144 met 350.000 km hebben we toen maar verkocht en gekeken naar een diesel. Op ons lijstje stond een Volvo V70/850, Toyota Avensis, Mercedes C 250TD (geen cdi!), Audi A6 en de VW Passat. Uiteindelijk hadden we een A6 en een Passat op het oog. De A6 was van 1995, maar was werkelijk in nieuwstaat , maar had al bijna 3 ton gelopen en had 90pk. De Passie stond op190dkm en was van 1998. We hebben toen gekozen voor de passat en rijden er, naar alle tevredenheid, nu ruim 3 jaar in. Onderhoudskosten: distr.riem + waterpomp bij 270dkm remblokken achter bij +/- 200dkm nieuwe schokbrekers achter bij +/-250dkm draagarm linksvoor bij 290dkm eh .... verder kan ik zo niets meer verzinnen, behalve dan het regulieren onderhoud (olie, filters, bandjes) Gewoon goedkoop in onderhoud en een ruimte..... totaal geen spijt van, ook al is ie 12 jaar oud.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden