Ga naar inhoud

areikelboom

Full Members
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

areikelboom won de laatste dag op juni 8 2018

areikelboom had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

602 Excellent

Over areikelboom

 • Verjaardag 11-11-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zutphen
 • Naam
  Ramon

Recente bezoekers van dit profiel

359 profielweergaven
 1. Schokdemper boven vast laten zitten. Draagarm losmaken. Schokdemper zou dan al iets los moeten komen. En anders even induwen en dan boven los maken.
 2. Het schakelen gebeurt op basis van het feit dat de auto en originele radio met elkaar kunnen communiceren. De software laat dan het schakelen van de plus toe. Zonder die communicatie werkt dat gewoon niet. Dan zijn er verschillende manieren om dat te omzeilen. Welke ik overigens niet ken. Maar een makkelijke manier is dan toch gewoon ouderwets "doorlussen" en ergens anders een geschakelde plus vandaan halen.
 3. Heeft in principe niks met die kabel te maken natuurlijk. Maar het gemis van de originele radio blijft als "fout" in VCDS aanwezig als je daar verder niks mee doet.
 4. Sigarettenaansteker is ook een geschakelde plus. Je blijft dan alleen wel een foutmelding houden in VCDS
 5. En daarna een gewone wielbout in zetten, ben je van dat hele gezeur af 😁
 6. Krijg je nog extra info als je hem uitleest? Zou de sensor zelf eventueel stuk kunnen zijn bijvoorbeeld?
 7. Voor een R-line vind ik hem aan de burgerlijke kant. Ik vind sowieso de voorkant van de nieuwe Passat niet zo geslaagd. Maar ja smaken verschillen gelukkig
 8. Zijn je luchtmassa meters nog ok? En je lambdasondes? Verklaart niet de misfires maar wel eventueel te rijk lopen en niet lekker doortrekken/gebrek aan vermogen
 9. Precies wat Ronald zegt. Niets is 100% zeker als je tweedehands koopt. Maar over het algemeen staan de 3.6 blokken wel in de boeken als betrouwbaar. Voor wat betreft die Amerikaanse 2.0 blokken. Dit zijn dezelfde als in Europa geleverd zijn. Dus de problemen zijn hetzelfde. Ik heb een Canadese CC met 2.0 blok en nergens problemen mee. Dus terug bij Ronald zijn argument, je moet net geluk hebben.
 10. Als je auto dit ondersteund dan kan dit gewoon. Maar het is zoals Rob zegt. Je moet niet zomaar gaan klikken. Google is your friend in dit geval en OBDeleven heeft ook een forum waar veel op te vinden is. Bezint eer ge begint is het advies. Maar ik vind het verder wel een handig ding. Maar ben het helemaal eens met de nadelen die Rob aanhaalt. Maar goed wat verwacht je anders voor dat geld.....
 11. De ventilator zelf doet het wel? Als in als de AC aan staat heb je wel luchtverplaatsing?
 12. Als de lampjes constant blijven branden dan vermoed ik dat de sensoren weleens niet aanwezig kunnen zijn. Dit geeft namelijk dezelfde melding. Ze kunnen natuurlijk ook beiden kapot zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden