Ga naar inhoud

areikelboom

Full Members
 • Aantal items

  561
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

areikelboom won de laatste dag op juni 8 2018

areikelboom had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

637 Excellent

Over areikelboom

 • Verjaardag 11-11-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zutphen
 • Naam
  Ramon

Recente bezoekers van dit profiel

507 profielweergaven
 1. Klopt mijn downpipe was bedoeld voor een Milltek uitlaat. Maar als je de juiste Milltek (of ander merk) downpipe besteld past die gewoon op jouw uitlaat. Dit is verder niet anders als bij een EU model. Tuning is wel gelukt. Alleen men had nieuwe "basis" software op de ECU gezet. Deze grijpt in bij 210km/uur. Hierdoor wordt de topsnelheid begrensd. Het vermogen haalt die daarentegen wel. Dit wordt nog opgelost door JD. @paul86 Als je nog vragen hebt over ervaring met tuning van een US CC, doe maar een PB.
 2. Ik heb er ook een Miltek onder. Die doet het uitstekend. Maar zeker niet de goedkoopste. Ik heb overigens ook een Wagner intercooler. Dat is het overwegen waard als je naar stage 2 gaat vind ik.
 3. Hier zijn Nederlandse laboratoria ook mee bezig. Het schijnt wel degelijk kans van slagen te hebben. Alleen het uitontwikkelen en testen kan nog twee jaar duren. Dus goed nieuws alleen voorlopig hebben we er niks aan.
 4. Ok, dank voor de toelichting. Lastig, dergelijke intoleranties. Maar aan de inname van calcium geen gebrek dus 👌
 5. Helder. Misschien had ik mijn reactie dan ook duidelijker moeten verwoorden. Ik richt mij tot J.J. omdat hij altijd heel stelselmatig is met het noemen van een bron. Dat vind ik lovenswaardig. Ik kan dan ook zelf nalezen waar het vandaan komt en wat ik er al dan niet mee doe. Dat ontbreekt in zijn laatste bericht. Dat vind ik jammer. Het lijkt nu een veel willekeuriger opsomming van meningen. Maar ok, dat is zijn goed recht. Daarna geef ik aan dat iedereen, dit serieus zou moeten nemen en zich zou moeten houden aan de voorschriften. Ik heb nooit bedoeld dat J.J. dit niet doet. En als laatste bedoelde ik dat het een ieder in zijn algemeenheid zou sieren om geen foutieve informatie te verspreiden of nepnieuws te verspreiden. Dit draagt volgens mij niet bij aan hoe we hier mee om zouden moeten gaan. Dus ik begrijp je punt, maar mijn bedoeling was dus wel anders.
 6. Ja, dus wat bedoel je hiermee precies?
 7. Wel bijzonder dat je bij veel dingen een link zet naar de bron. En hier nu juist niet. Je lijstje is wel een erg vrije en eigen interpretatie van wat er gezegd is. We moeten het virus serieus nemen, evenals de maatregelen. Maar laten we nou alsjeblieft stoppen met de hele tijd onzin nieuws of onjuiste informatie te verspreiden.
 8. Dat kan natuurlijk. Allergie voor water komt nauwelijks voor in de wereld. Maar ik kan me voorstellen dat iemand overgevoelig is voor calcium. Dit komt wel meer voor. Calcium zit dan weer wel in leidingwater. Maar calcium zit ook in bar-le-duc
 9. Vervelend dat de gezondheid het af laat weten J.J. Even uit interesse, wat verdraagt jouw vrouw niet aan leidingwater? Dat is in Nederland namelijk zuiverder dan Bar Le Duc.
 10. Drie maanden celstraf, lijkt me een prima quarantaine 😁
 11. De maatregelen hadden misschien strenger gekund. Maar of dat allemaal het gewenste effect heeft is ook sterk de vraag en blijft de vraag. Ik zou nu ook nog niet willen stellen dat wij Italië achterna gaan. Uiteindelijk is het niet relevant of we ziek worden of niet. Het gaat er om of er een spreiding kan plaatsvinden zodat het zorgstelsel niet te zwaar belast wordt. En dus ook ons land verder kan functioneren.
 12. Niets, meer algemeen lijkt me
 13. Ik heb een CC gekocht omdat ik die mooier vind dan de Passat. Maar de 35i blijf ik stiekem ook mooi vinden. Al is dat eigenlijk gewoon jeugdsentiment. Mijn vader had er ooit één.
 14. Sorry hoor maar denk je nou echt dat ze je laten verhongeren als er een dorp op slot gaat? Dat je wat eten in huis wil snap ik verder best hoor. Maar om nou water in te slaan gaat wel echt ver hoor. Dat blijft gewoon uit de kraan komen ondanks zo'n virus. Als de dijken breken en half Nederland staat onder water dan wordt het weer een ander verhaal. Belangrijkste is vooral, probeer de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden