Ga naar inhoud

areikelboom

Full Members
 • Aantal items

  571
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

areikelboom won de laatste dag op juni 8 2018

areikelboom had de meest gelikete inhoud!

Over areikelboom

 • Verjaardag 11-11-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zutphen
 • Naam
  Ramon

Recente bezoekers van dit profiel

1146 profielweergaven

areikelboom's Achievements

645

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Als iemand je wil helpen voor €25,- in het uur zou ik dat gewoon aannemen. Als je het zelf wil doen zul je eerst een XZN set moeten kopen en een fuseekogeltrekker. De winst van het zelf doen ben je dan al verloren.
 2. Iedere motor die gebruikt wordt, verbruikt olie ? Maar zolang je de service intervallen haalt, is dat geen kwalijke zaak lijkt me.
 3. areikelboom

  ABS probleempje

  Er zit niet iets in die pomp? Dat is één van de laatste dingen die je vervangen hebt dus misschien zit daar iets van de oorzaak?
 4. areikelboom

  ABS probleempje

  Blijft de storing of komt de storing terug? Een no brainer misschien maar je hebt wel alle storingen gewist toch?
 5. Ik snap je punt. Maar ook bij een fabrikant lijkt het me niet de filosofie dat na 100dkm een versnellingsbak aan barrels ligt. Volgens mij mag een versnellingsbak best 300dkm zonder problemen mee gaan. Om maar wat nuance aan te brengen in mijn eerdere post. Er zijn genoeg auto's die meer dan dat rijden zonder problemen met de bak (dan zijn er uiteraard ook genoeg andere dingen aan vervangen).
 6. Iedere auto heeft onderhoud nodig. De een meer dan de ander. Dit kan soms domme pech zijn. De meeste dingen zijn redelijk regulier onderhoud. Maar ik vind een koppeling bij 100dkm wel vroeg. Dat zal ongetwijfeld met de vorige rijder te maken hebben. En versnellingsbakken moeten gewoon een autoleven mee gaan bij normaal gebruik.
 7. Klopt mijn downpipe was bedoeld voor een Milltek uitlaat. Maar als je de juiste Milltek (of ander merk) downpipe besteld past die gewoon op jouw uitlaat. Dit is verder niet anders als bij een EU model. Tuning is wel gelukt. Alleen men had nieuwe "basis" software op de ECU gezet. Deze grijpt in bij 210km/uur. Hierdoor wordt de topsnelheid begrensd. Het vermogen haalt die daarentegen wel. Dit wordt nog opgelost door JD. @paul86 Als je nog vragen hebt over ervaring met tuning van een US CC, doe maar een PB.
 8. Ik heb er ook een Miltek onder. Die doet het uitstekend. Maar zeker niet de goedkoopste. Ik heb overigens ook een Wagner intercooler. Dat is het overwegen waard als je naar stage 2 gaat vind ik.
 9. Hier zijn Nederlandse laboratoria ook mee bezig. Het schijnt wel degelijk kans van slagen te hebben. Alleen het uitontwikkelen en testen kan nog twee jaar duren. Dus goed nieuws alleen voorlopig hebben we er niks aan.
 10. Ok, dank voor de toelichting. Lastig, dergelijke intoleranties. Maar aan de inname van calcium geen gebrek dus ?
 11. Helder. Misschien had ik mijn reactie dan ook duidelijker moeten verwoorden. Ik richt mij tot J.J. omdat hij altijd heel stelselmatig is met het noemen van een bron. Dat vind ik lovenswaardig. Ik kan dan ook zelf nalezen waar het vandaan komt en wat ik er al dan niet mee doe. Dat ontbreekt in zijn laatste bericht. Dat vind ik jammer. Het lijkt nu een veel willekeuriger opsomming van meningen. Maar ok, dat is zijn goed recht. Daarna geef ik aan dat iedereen, dit serieus zou moeten nemen en zich zou moeten houden aan de voorschriften. Ik heb nooit bedoeld dat J.J. dit niet doet. En als laatste bedoelde ik dat het een ieder in zijn algemeenheid zou sieren om geen foutieve informatie te verspreiden of nepnieuws te verspreiden. Dit draagt volgens mij niet bij aan hoe we hier mee om zouden moeten gaan. Dus ik begrijp je punt, maar mijn bedoeling was dus wel anders.
 12. Ja, dus wat bedoel je hiermee precies?
 13. Wel bijzonder dat je bij veel dingen een link zet naar de bron. En hier nu juist niet. Je lijstje is wel een erg vrije en eigen interpretatie van wat er gezegd is. We moeten het virus serieus nemen, evenals de maatregelen. Maar laten we nou alsjeblieft stoppen met de hele tijd onzin nieuws of onjuiste informatie te verspreiden.
 14. Dat kan natuurlijk. Allergie voor water komt nauwelijks voor in de wereld. Maar ik kan me voorstellen dat iemand overgevoelig is voor calcium. Dit komt wel meer voor. Calcium zit dan weer wel in leidingwater. Maar calcium zit ook in bar-le-duc
 15. Vervelend dat de gezondheid het af laat weten J.J. Even uit interesse, wat verdraagt jouw vrouw niet aan leidingwater? Dat is in Nederland namelijk zuiverder dan Bar Le Duc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden