Ga naar inhoud

areikelboom

Full Members
 • Aantal items

  508
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

areikelboom won de laatste dag op 8 juni 2018

areikelboom had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

587 Excellent

Over areikelboom

 • Verjaardag 11-11-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zutphen
 • Naam
  Ramon

Recente bezoekers van dit profiel

196 profielweergaven
 1. De ventilator zelf doet het wel? Als in als de AC aan staat heb je wel luchtverplaatsing?
 2. Als de lampjes constant blijven branden dan vermoed ik dat de sensoren weleens niet aanwezig kunnen zijn. Dit geeft namelijk dezelfde melding. Ze kunnen natuurlijk ook beiden kapot zijn.
 3. Het kan ook wel zonder. Heb je de drie bouten aan de onderzijde van de draagarm verwijderd? Je kan dan de fusee naast de draagarm duwen (deze zakt dan ook naar beneden) en zo mee ruimte creëren. Ik heb het mezelf ook wel eens makkelijker gemaakt door de veer met een veerspanner in te drukken. De lengte van de veerpoot neemt af en je kan dan de veerpoot makkelijker uitnemen.
 4. Barry, ik heb bewondering voor de manier waarop je je zeer persoonlijke verhaal deelt. Gecondoleerd met je verlies. Veel sterkte de komende tijd.
 5. Blanke nagellak schijnt ook nog best lang te blijven zitten.
 6. Lekkage heeft niets met de strip te maken. Bij mijn vorige CC was de strip ook gescheurd. Geen lekkage problemen. Ik zou het eerder in de rubbers van de lampen zoeken. Misschien tijdens regen (of met een tuinslang) in de auto op zoek met zaklamp en scherp gehoor?
 7. Volgens mij zijn blok en bak van de 3.6 varianten juist heel erg goed.
 8. @@dieseltje dat klopt. Al is het blok natuurlijk wel gelijk aan de R36. Dus R36 rijders kunnen hier qua ervaring gewoon over meepraten. De CC heeft verder geen hele bijzondere specifieke problemen. Hooguit gebroken sierlijst in het kofferbakdeksel en kabelbreuk t.a.v. de verlichting achter komt wel eens voor.
 9. Ik ben het wel met bovenstaande eens. DAP is voor de overige audio niet echt een geweldig merk. Maar een degelijke kabel is gewoon goed, eender welk merk er op staat. Voor de vermogens die bij huis en tuin en keukenaudio (maar ook in de auto) wordt gebruikt en de afstanden die daar afgelegd worden is het gebruik van "zilveren kabels, gesmeed door elfen bij maanlicht" wel wat overdreven.
 10. Ik heb precies hetzelfde. Alleen ik had überhaupt nog geen ouder bestand er op staan.
 11. areikelboom

  Schokkende remmen 3C

  Heb je er bij het wisselen van de schijven voor gezorgd dat alles goed schoon en vrij van roest is? Een kleine onbalans in de schijven zul je waarschijnlijk in het begin niet zo merken maar naarmate de schijven slijten (en die slijten enigszins scheef) dan wordt dat effect groter. Het is maar een suggestie.
 12. De bit wordt ook wel onder de naam "fuseespreider" verkocht. Zal inderdaad bij een goede automaterialen handel of gereedschap winkel te koop zijn. Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk
 13. Er zijn ook speciale bits voor. Die passen in de sleuf en kun je een kwartslag draaien. Dan blijven ze er in zitten. Ik heb hier goede ervaringen mee. Het fuseehuis blijft dan netjes open staan.
 14. areikelboom

  2019

  Allemaal het allerbeste voor het nieuwe jaar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden